LEVELI kuntavaalit 2021 osa 8: KORRUPTIO uutiset + MASKI ja TESTITIKKU tutkimus

LEVELI

27 t. näkymät3

  MUISTA PEUKUTTAA!
  LEVELI DISCORD LINKKI: discord.gg/tNCyxAfq
  TUE JA SAA ETUJA PATREONISSA: www.patreon.com/Leveli

  Julkaistu 8 päivää sitten

  Kommentteja

  1. aola wili

   Nenättäminen on ihan parasta terapiaa. Kiitos Leveli!!!!!

  2. Saatanan Mikkihiiri

   Siis nuo maskit pakataan ainaki Jyväskylän kuntouttavassa😆

  3. sokin jon

   16:42 Suomen poltiikan/yhteiskunnallisen toiminnan suurin ongelma on kommunikointi. Kuin joku vanha pariskunta 😂 Toine ei kerro pahimpia

  4. Paavo Ilomäki

   Aha. Jos sotaveteraani on ollut puhumassa "kansallismielisiä" vastaan. Niin heti on huijattu ja laitettu sanoja suuhun. Aivan. Lukekaa hiukan historiaa. Tai edes vaikka aapista.

   1. aola wili

    Junnu on fire!

  5. gioyu comi

   Näitä mato/maski/tikku/mikroskooppi videoita on tullu niiiiiin paljon vastaa - suurin osa mun nähdyistä pyörii telegram ryhmissä ja pääosin saksalaisilta tulee

  6. Polulla tavataan

   Jos ne "madot" hävis heti ku laitto veteen, niin imeytyykö ne ihmiseen samal taval kun pääsee kosketuksiin kehon nesteisiin? Ei sen näkemykseni mukaan tartte olla mato, etten haluais tollasta nieluuni, joku ihme keinotekonen materiaaliki voi olla ikävä jos se alkaa leijaileen elimistössä eikä ajaudu ulos/tuhoudu. Säteilyt ynnä muut sähköt vaikuttaa eri materiaaleihin eri tavoilla, sehän on selvä mut jooh mistä näitä tietää. Tosi ikävä homma et mikropartikkeleita on varmaan joka hemmetin paikassa nykyään :( Ootteko kuullu älypölystä joka halutaan levittää joka paikkaan ja mitä ajatuksia tulee sumuterokotteesta, josta suomessa haaveillaan?

   1. Polulla tavataan

    @sokin jon Tokentubes Yazkan merirosvoradio avaa lisää tätä älykuitu hommaa, jonka voi kyllä googlettaakkin

   2. sokin jon

    sähkövaraus. Mutta on kyllä mielenkiintoista seurata miksi nuo paljastuvatkaan.

  7. doire aintu

   tulevat tapahtumat. Nyt ajetaan perusoikeuksia alas. Pitäisi oikeasti herätä näkemään mikä aikakausi on menossa.

   1. gioyu comi

    junnu taitaa olla jo supon psyop

  8. Artsu Lappoonia

   on 3 eri ammattiurheilutarkastajaa niin on 3 eri määritelmää ammattiurheilulle

  9. Joonatan75

   Kysykää Eija riitta korholaa vieraaksi, olen sen kirjat lukenut ja hänelle on minnusta näkemystä moniin asioihin ja noissa kirjoissa paljastuu vähän mitä se poliittinen suhmurointi Eu-parlamensissä om jne.

  10. rölli69

   Näitä mato/maski/tikku/mikroskooppi videoita on tullu niiiiiin paljon vastaa - suurin osa mun nähdyistä pyörii telegram ryhmissä ja pääosin saksalaisilta tulee

   1. doire aintu

    1:46:50 vitu lammas häpiä

  11. Veli Vapaus

   Saisko Leveliltä lauantaina miekkariliveä suurkulkueesta?

  12. Justiina Puupää

   Nenättäminen on ihan parasta terapiaa. Kiitos Leveli!!!!!

  13. kesämies

   slimillä on leka nauru!

  14. rölli69

   Katupartio itik streamiii - kyllä kyllä kyllä 🔥🔥🔥🔥🔥

   1. rölli69

    *itis....

  15. löt ää

   Teijän pitäs tehdä oma jakso siittä miten tällä hetkellä pienyrittäjiä ajetaan alas.

  16. kanamanu

   16:42 Suomen poltiikan/yhteiskunnallisen toiminnan suurin ongelma on kommunikointi. Kuin joku vanha pariskunta 😂 Toine ei kerro pahimpia

  17. Simon J. Kok

   Puhuitte tuossa lopussa Raamatusta ja eliniästä. On väärä tulkinta, että maksimielinikä olisi 120v. Tuon jälkeenkin oli ihmisiä, jotka elivät pidempään. Kyseinen kohta on 1. Moos. 6:2 ja sattumoisin se 120 v on sama aika, jonka Nooa rakensi arkkia. Sen jälkeen tuli vedenpaisumus. Tuo kohta on siis tulkittavissa siten, että Jumala antoi tuosta hetkestä ihmiskunnalle aikaa 120 vuotta, jonka jälkeen tuli tuomio ja ihmiskunnan resetointi. Eli se 120 vuotta ei ole mikään yksilön maksimielinikä, vaan koko silloiselle ihmiskunnalle annettu aikaikkuna. Itse asiassa tuo resetointi oli todellisen ja konkreettisen lisäksi myös symbolinen, koska lopullinen ihmiskunnan reset-nappi on Jeesus Kristus. Hän on uusi ihmiskunta ja joka on Hänessä, on myös osa uutta luoma- ja ihmiskuntaa. Arkki, jonka kautta Nooa perheineen pelastui vedenpaisumukselta ja aloitti uuden ihmiskunnan puhtaalta pöydältä, on Kristuksen ja tuon suuremman hengellisen todellisuuden symboli.

  18. J4nerik

   Vois ruveta kattelee saksasta tai espanjasta kämppää kun tätä suomen ”kehitystä” katsoo.

  19. J4nerik

   Junnu on fire!

  20. futsinen

   Te teitte ton kokeen ihan päin vittuu xD Teidän pitää tutustuu siihen aiheeseen enemmän ja sit tiiätte mitä te edes etsitte ja miten muut ovat tehneet ja sit se onnistunut testaustapa pitää toistaa.

  21. Lauri Louhivirta

   Lisää matoja... tokentube.net/v/1452626245/Lis%C3%A4%C3%A4-matoja-maskeissa--kokoelmavideo#.YGw_qJGSBB9.facebook Sanottakoon että en ole ihan vielä vakuuttunut että noilla teollisuusjäämillä on oma tahto. Kun miettii kuinka pirun pieniä ovat niin ei kauhea myrsky tarvitse olla että heiluvat tai että ei tarvitse olla suuren suuri sähkövaraus. Mutta on kyllä mielenkiintoista seurata miksi nuo paljastuvatkaan.

  22. Miro Silanne

   Pasi viheraho vieraaksi

   1. ziko6666

    Kannatetaan! 🙂🙏

  23. supermod

   junnu taitaa olla jo supon psyop

  24. supermod

   ei vittu se yks mato liikku siin maskissa, wespalla oli videossaan pätkä jossa ukko puhu itsetestin desifiointi aiheuttaa aivosyöpää

  25. George Martin Geddhals

   1:46:50 vitu lammas häpiä

  26. Evangelist / evankelista Sirpa Rikkinen

   Tämä on WORLD EKONOMIC FORUMIN (Klaus Schwap haluaa maailmanhallituksen pomoksi). Agenda 21/30 tutkikaa tätä asiaa! Perustuslain vastaista!!! Sanna on mukana puljussa joka haluaa kaapata vallan maailmassa ja pistää alas itsenäiset valtiot! (Merkelin uhkaus jo monta kertaa) Kuunnelkaa Tuomas Malisen videot.

  27. Johanna Hyppönen

   Nää vaalilähetykset on best 👍👍👍❤️❤️❤️

  28. ziko6666

   Tää on kyl hyvä, toi matojen tutkiminen 😃😃

  29. Johanna Hyppönen

   Aivan LOISTAVA jakso taas! TUSEN TAKK!!!👌☺️❤️❤️❤️❤️ 5/5

  30. Hannele Sateentie

   Kiitos teille. Nuorten asioista olen ollut todella huolissani koko vuoden ja onhan se "rahan puute" vaivannut kuulemma jo aiemmin. Nyt vaan exponentiaalisesti. Aloitettiin pienellä joukolla ideointi ja pian kokoonnutaan uudelleen. Toivotaan paljon lisää tekijöitä, ideoijia ja rahoittajia asiaan mukaan. nuorten.jutut@protonmail.com sähköpostiin voisi nuorten auttamisesta kiinnostuneet laittaa viestiä. Ei korruptiotyyppejä tai muita nuoria vahingoittavia tahoja, kiitos. Nyt on toimittava, puhumiset sikseen. Tekemään! Todellakin nuoret ovat ihmiskunnan ja maamme kansan tulevaisuus. Heille tätä rakennetaan ja nyt heidät traumatisoidaan. Pääministeri antoi nuorille eväitä: jaksaa jaksaa. Paljon se lämmittää nuoria.

  31. ziko6666

   Trendaavissa 🏴‍☠️

  32. ElinaAlien

   Itse tehnyt Supon kanssa yhteistyötä. Niillä oli faksi käytössä vielä vuonna 2016 tämä on fakta 🤣😂🙈

  33. Ronkeli

   21trendaavissa

  34. Merja Rm

   Ihan maailman paras Leveli tänään. Kaikkea hyvää teille ja lisää totuuksia. 💖🐾🇫🇮🙏

  35. r

   Vähentäkää plz noita koronajuttuja, ne nakertaa uskottavuutta muuten loistavalta kanavalta

  36. Karoliina Karvonen

   Kiitos!:)

  37. Samuli Niskanen

   Tosi hyvä jakso!

  38. yökkö nen

   KIITOS TAAS🤗

  39. iippo

   Jeanne Calment eli 122v. Poltti röökii yli 100v.

   1. ziko6666

    Lauri "Late" Johansson taas lopetti kessunpolton 9vuotiaana 😂

  40. J J

   Miks tolla junnulla on aina samat vaatteet? Larppaako se jotain massimiestä yhellä Guccin puvulla.?

  41. siika ahven

   LEVELI kuntavaalit osa 15 rintamalta puolijoukkueteltasta.

  42. Matiaza

   Ihmisten kuolleisuuden keski-ikä on noussut lähinnä lääketieteen kehityksen myötä. Joskus 2000 vuotta sitten iso osa vastasyntyneistä kuoli synnytyksessä ja muista ihmisistä 1/3 kuoli esim. Ientulehdukseen. Ja muihin perussairauksiin. Vaikka ihmiset elävät pidempään niin olemme sairaampia kuin ikinä.

  43. kc4197

   Laittakaa niiden matojen viereen lämpöä. Esim lämmitetty veitsen kärki tms. Ei tarvi olla kuuma, kunhan on riittävän lämmin (kehon lämpölaitos lämpöisempää) Ne alkaa reagoida ja möngertää jo lämpimän kosteasta hönkäyksestä.

  44. Teepeli

   Hyvä leveli 👍🏻

  45. Prod. 4lexx

   1:46:40

  46. D3Barbaari

   1:13:02 No niin, nyt kun totuus alkaa tulla julki niin eliitin pitää lisätä hyökkäyksiä, mutta turhaanpa yrittävät estää väistämätöntä :)

  47. Sméagol Gollum

   Lol tää ois nii vitusti trendaavissa 2k likellä mut näköjää tube tahallaan vittuilee...

   1. LEVELI

    ollaan trendaavissa eilisest lähtien!

  48. Tuomo Palmroos

   Lappeenranta mainittu! Wadap! T. Lepralainen

  49. Ha Ra

   Onko Turussa vielä lunta?

   1. R L

    Ei ole..

  50. artolauri

   * Noi on pietsoaktiivisia morgelon keinokuituja, eikä mitään matoja. Reagoivat säteilyn energiaan liikumalla ja luminoimalla. Näitä on nyt ruiskutettu kaikkialle chemtrailaamalla yli 20 vuotta. Joten ne ovat saastuttanet kaikki paikat ympäriltämme jo. * Arto Lauri FIblock kanavat tilaukseen. Niin itselle, kuin kavereille kanssa.

   1. ziko6666

    Arto tietää 👍😎✌

  51. J-P P

   Tehkää joku siisti intro ja outro.

   1. ziko6666

    Intro on jo ihan hyvä mielestäni 🙂✌

  52. psykosoosi

   Tässä on ollu aprillipilaa ainakin vuodesta 2015 joka päivä 365, ainakun avaat "uutiset"

  53. EATKK Community

   Ketkä ministerit ovat terävästi painottaneet oikeusvaltioperiaatetta? Kummallista kyllä, miksi nämä ja vahingolliset apurinsa voivat olla edelleen vapaana ja tuhota Suomen pienyritysrintaman ... onko osoitettu sotaisa toimi ja kutka tulevat tilalle? ♧

  54. Sini Peltonen

   Ja se on totta, joka maassa on samaan aikaan samat rajoitukset. Kanadan hallitukselta vuodettu dokumentit ennen joulua jo paljasti että vuoden toisella neljänneksellä armeijat on kadulla ja liikkumisrajoitukset. Nyt on kolmas aalto ja sitähän yritystä meillä yritetään, muut maat jo suljettu totalitaarisesti. On ne velikultia kun osaa "ennustaa" tulevat tapahtumat. Nyt ajetaan perusoikeuksia alas. Pitäisi oikeasti herätä näkemään mikä aikakausi on menossa.

  55. Timo Yliaho

   Ei ollut entisaikaan näin paljon traumatisoituneita nuoria, koska ei ollut öyhöttäviä persuja ja sekopäisiä youtube-kanavia, jotka selittävät kuinka päin helvettiä kaikki on.

  56. Timo Yliaho

   Suomen kunniakkaasta menneisyydestä kertoo mm. omatekoinen arkeologi Arhi Kuittinen. Hän tietää laajoja alueita hallinneista kuninkaista. Suuresta valtakunnasta ei jäänyt kuin muutama kivikasa?

  57. Timo Yliaho

   Jos jollain on jokin keuhkosairaus, on sitä suurempi syy käyttää maskia.

  58. Timo Yliaho

   Mistä löytyy kunnollisia päättäjiä erotettavien tilalle?

  59. MABUS SUBAM

   Tää ei päässy trendaaviin? :D

   1. ziko6666

    Pääs helposti 😃

  60. Timo Yliaho

   On maailmassa surkeampaa maata kuin Suomi?

  61. Timo Yliaho

   Verotus Japanissa vuonna 1910: "Veroasteeksi saadaan pienituloisilla (yli 20.000 euroa ansaitsevilla) noin 10 % ja hiukan siitä ylöspäin riippuen tuloista. Keskituloilla veroaste on 15- 20 %. Hyvätuloisilla veroaste on 20-30 %. Rikkaimmat maksavat 50 %. Progressio on alussa pitkään loiva, mutta nousee jyrkästi yläpäässä... " Lisäksi on otettava huomioon, miten terveydenhoito, koulutus, eläkkeet ym. on järjestetty. Mutta ne varmasti selviävät Stetson-Harrison - menetelmällä. puheenvuoro.uusisuomi.fi/atsoeerikainen/43201-japanin-veromalli/

  62. Aune Hörhö

   By the way.. Yli-Viikarin (vihr.) VTV:n valvonta kuuluu eduskunnan tarkastastuslautakunnalle. Heille oli kerrottu VTV:n epäasiallisuuksista, mutta kyseisen poppoon pj. Outi Alanko-Kahiluoto (vihr.) ei tiennyt ennen kuin media kertoi. puheenvuoro.uusisuomi.fi/jannesalonen11/alanko-kahiluoto-ei-tiennyt-ja-jarkyttyi/ Kansanedustajat nauttivat palkkioistaan ja eduistaan, mutta eivät välitä perehtyä asioihin, joita heidän kuuluisi hoitaa. www.eduskunta.fi/FI/valiokunnat/tarkastusvaliokunta/Sivut/default.aspx

  63. Anssi Myllymäki

   Tyyppi: Vatanen on pelle kun pisti salit kiinni kun viranomainen määräsi. Sama tyyppi tuntia myöhemmin: Teen aina mitä poliisi tai vartijat käskee. xD

   1. numero 7

    Kuulostaa yhtä sekavalta kun mieleni. Its my super power😉

   2. numero 7

    Joo hyvä pointti.. Itekki teen samaa kun Junnu tai no juon missä juon jos juon, mutta mikäli metrossa tai muussa kielletyssä julkisessa juon jne nii ei kiinnosta, jollei tuu vartijat ym henkilökuntaa huomauttaa nii nostan kyllä käden pystyyn ja pahoittelen. (Vien aina tölkit ja muut roskikseen,enkä jätä lojumaan.) Olen hyväkäytöksinen, mutta tarpeen tullen noudatan sääntöjä.. Elän kuitenkin pääasiassa ilman niitä🙂

  64. Timo Kariluoto

   Laittakaa budia siihen mikroskooppiin, näkee onko jatkettu hiuslakalla. :D

   1. Euforia Rush

    Tää olis kyl mielenkiintonen tutkimus 😂🤣

  65. LEVELI NEWS

   2:35:35 😂

   1. ziko6666

    😆😂viaton otus 😂😂

  66. R L

   Mun kotikaupungissa on kans ala-astelaisilla maskit naamalla sekä oppitunneilla että myöskin välitunneilla. Ja katsoin kaupungin sivuilta että mihin tämä perustuu. Se on pelkkä suositus, mistä kyseisen koulun rehtori on ottanut kopin ja pakottanut 1-6luokkalaiset maskeihin koko koulupäivän ajaksi. Lapset eivät varmasti osaa kyseenalaistaa tota maskipelleilyä, vaan pitävät sitä varmaan kivana leikkinä. Ja huom. En asu Turussa enkä pääkaupunkiseudulla/Uudellamaalla..

   1. LEVELI

    @R L laita spostiin: xdlsdmovement@gmail.com

   2. R L

    @Leveli haluatteko kaupungin/koulun/rehtorin/suosituksen antajan nimet? Mulla on ne kaikki ylhäällä tossa jos tarviitte niitä...?

  67. ScheisseLag

   Hyvää ja aitoa sisältöä, totuus tulee tuoda julki, hinnalla millä hyvänsä. Eroon korruptiosta!

  68. Thomas Salahub

   Parasta kontenttia

  69. John Park

   Ei näy leveli Discordia missää?

   1. K V

    Katso tän videon kuvaus!!

  70. nollatoleranssi 1

   Levelin lähetyksissä on mukavan energinen meininki. Nämä uutis+vaalilähetykset ovat hyviä, kun niissä käsitellään useita aiheita ja uutisia. Monet noista uutisista ansaitsevtkin isomman näkyvyyden, kun muuten helposti jätetään noteeraamatta. Ohjelman parasta antia ovat vieraiden haastattelut. Niissä Leveli on omalla tasollaan ja lyö mennen tullen oikeastaan kaikki muut ohjelmat. Syitä tähän on mm. laaja sananvapaus ja vieraiden annetaan puhua ajan kanssa asioista ja lähetyksien rakenne on osattu miettiä hyvin. Oma puolensa on myös siinä, että on oma mikseri erikoistehosteineen ja mahdollisuus hankkia kaikkea mahdollista. Leveli on brändinä aivan erinomainen ja kannattaa kokeilla kehittää sen ympärille muutakin toimintaa. Ei pelkästään jokin pikku kauppa, vaikka tuotemyynti on taattu, vaan vaikka niitä ottelutapahtumia ja ties mitä kilpa-ajoja, podcastbrändi- ja juonto, dokumenttisarja kovimmista salaliittoteorioista, markkinointitoimintaa tai pelitoimintaa. Hyvä miettiä ideoita. Leveli voisi olla oma yhtiönsä, jolla olisi parhaimmillaan palkkalistoilla myös muuta väkeä. Miksi miettiä tälläistä bisnestoimintaa, niin syitä tähän on jättimäinen suosio ja mahdollisuus tehdä näin. Se tois myös kiinnostavuutta ja kantavuutta toiminnan kehittämiseen ja parhaimmillaan suuren suosion. Eikä oo kovin monia tahoja, joilla on tälläistä mahdollisuutta ja näkyvyyttä tehdä vastaavaa.

   1. Prod. 4lexx

    1:46:40 Mitä mieltä tästä.

  71. jopeteus

   Nykypäivänä anarkistit on niitä, jotka haluaa lisää virkavaltaa ja fasistit on niitä, jotka haluaa vähemmän virkavaltaa

  72. Saku Silvennoinen

   asiaa,,,,,

  73. Marita Rasila

   Samaa mieltä siitä että Sanna Marin ottaa ohjeita prysselistä, mutta on se myös Sanna Mariinin syy, hän se ottaa ohjeita vastaa. Ilmeisesti häntä odottaa edustava iso palkkainen virka.

   1. Marita Rasila

    @Prod. 4lexx Minusta voisi pitää vaikka visiiriä pienen asioinnin aikana, ei se nyt ketään haittaisi, parempi laiha sovinto kuin lihava riita.

   2. Prod. 4lexx

    1:46:40 Mitä mieltä tästä.

   3. Marita Rasila

    @Karoliina Karvonen 👍

   4. Karoliina Karvonen

    Samaa mieltä minäkin ... :0 :)

  74. Random Encounter

   Nyh Junnuki oli ihan liekeissä !

  75. Pekka Karjalainen

   Ei Viikari vaan......YLIVIIKARI😂

  76. Petri Ouli

   Kyllä tulee surullinen olo . . .että nykyaikana voi olla näin kouluttamatonta roskasakkia . . .

   1. Petri Ouli

    @Jamjam no näihin verrattuna ihan toisella lewelillä . . .

   2. Jamjam

    Petri oot varmaan ite joku suomen koulutetuin supermies

   3. Petri Ouli

    @Jamjam jep ! Ja tämmöisen kuonan katsojista . . .

   4. Jamjam

    Puhutko Petri nyt Levelin juontajista?

   5. Petri Ouli

    @Ville Ville täällä ollaan ihan normaalien kirjoissa !

  77. Risto Mattila

   Lääkärit on pössissä ja sem kautta vetää kolminkertaiasta liksaa . Voi tarkistaa pörssistä

  78. Risto Mattila

   Kun Tsaari ei lähteny ehteiseen valuuttaa vaan sanoi että on kultaa enemmän kun koko heidän yhteisössä. Niin maksoivat vallankumouksen ja suomi sai vapauden. Tää on historiaa jonka olemme eläneet.

  79. Funky Mies

   Siis kirjottakaa living worm ja sitte joku synteettinen karva tms. Niin siitä näätte jo prooffit, madot ja muut loiset kun yleensä ”luikertelevat” ei pysy paikallaan, eikä heilu käden sähkösyuden voimasta.. ihan vitsi koko väite

  80. Funky Mies

   Hahahah mä oon tehny teleskoopeil paljon töitä ja ihan 100-200x zoomil näkee jo suht hyvin.. ihan selkeit karvoja noi on :D melkee jokanen hius tms näyttää lähikuvana tolta.

  81. phvnk

   Kommunismia liikenteessä?

  82. thomas

   Olen itse liikkumisrajoituksia vastaan. Jos tuo on teidän kanta Häkkäsen puheista, niin kannattaa katsoa koko tuo A-talk, eikä pelkästään YLE:n otsikoita.

  83. SAM SAN

   lokki 2:37:15

  84. Risto Mattila

   Miettikää mikä on meidä veronkanto luokka yhteisössä joka oa yhtiö joka ei voi verottaa?

  85. markus karinen

   hyvään pituinen jakso 3t.13min 31 S ekunttia ....3on helvetin tärkeä numero t.mekke79!!!)

  86. mathias.peterson

   Ai stna mitä viihdettä. Kovin on kyl jäbät leveleil tänäpäivän. Kaus on menty ekoist youtube pätkist ! nice

   1. Euforia Rush

    Mun mielestä ainoita suomalaisia hyviä striimejä mitä viittii ees kattoo 🤣😂

   2. mathias.peterson

    Perus psykoosi.

   3. Prod. 4lexx

    1:46:40 Mitä mieltä tästä.

  87. Roope Lehto

   Häkkänen on kyllä ennen ollu asia kaveri

  88. matias e

   Hyvä lähetys, nauroin kippurassa kun jäbät zuumaili maskeja :)

  89. Arthur Morgan

   Joni Koivuniemi levelii

   1. Teepeli

    Tänään

  90. torveli

   Teijän on pakko reagoida "olipakerran raitiovaunu" keskusteluun. Löytyy youtube stä. Se kaupunginhallituksen juttu

   1. Julius Kokko

    Kyllä.

   2. Deluusioo

    Samaa mieltä!😂

  91. sami hamppari

   Tutkimusten mukaan maskeissa on kemikaalia, joka pienentää pippeliä.

  92. Para

   Kertakäyttömaskeja ei kannata kyllä käyttää, helvetinmoinen terveysriski, Kiinassa tehtaillaan miljoonia päivässä ja tämänhetken yksi pahimmista ongelmajätteistä kun kaikki viskotaan luontoon

  93. Jätski.fi

   nyt "veljet" otetaan laki vakaavaan käsittelyyn "seurakunnissa", sinä olet yksi niistä

   1. Jätski.fi

    pois se lakiin perustuva palvelus

   2. Jätski.fi

    vetäydytkö minusta pois jos sanon: "ei tarvitse edes kymmentä käskyä noudattaa", tai "ei tarvitse ihmistä tai keisaria kumartaa", minne vie suuntaviiri

   3. Jätski.fi

    kappas kun kotonapysyminen sopii sekä koronaan, että olisi teilläkin rajat, että tekopyhyytenne, lakiin perustuva vanhurkautenne, tutkittaisiin

   4. Jätski.fi

    pysy kotonasi ja kysy vain Herralta, olethan sinäkin Jumalinen, et tarvitse kenenkään ulkopuolisen, vai tarvitsetko "taas" jonkun ulkopuolisen, opetusta

  94. aaa aaa

   1 Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. 2 Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. 3 Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; 4 sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. 5 Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden. 6 Sentähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten. 7 Antakaa kaikille, mitä annettava on: kenelle vero, sille vero, kenelle tulli, sille tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia. 8 Älkää olko kenellekään mitään velkaa, muuta kuin että toisianne rakastatte; sillä joka toistansa rakastaa, se on lain täyttänyt. 9 Sillä nämä: "Älä tee huorin, älä tapa, älä varasta, älä himoitse", ja mikä muu käsky tahansa, ne sisältyvät kaikki tähän sanaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi." 10 Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa. Sentähden on rakkaus lain täyttämys. 11 Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. 12 Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin. 13 Vaeltakaamme säädyllisesti, niinkuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa, 14 vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.

   1. aaa aaa

    @Jätski.fi jokainen joka pakolla syntiä yrittää olla tekemättä lain kautta, tekee sitä ensistä enemmän. Laki herättää himon, himo tekee synnin. Jätskillä on hyvä opetus.

   2. aaa aaa

    @Jätski.fi anteeks noista aikaisemmista viesteistä, olin tyhmä. Joka elää laista ja opettaa lakia, tekee itsekin syntiä, koska laista eli pakosta ei saa voimaa taistella syntiä vastaan. Sulla on hyvä opetus.

   3. aaa aaa

    @Jätski.fi rusinat pullasta niin sanotusti. En epäile käsitystäsi vanhurskauttamis opista. Eli kuinka tullaan armoon. Ihmettelen vain miksi kaikki Jumalansana ei kelpaa? Miksi otat vain rusinat pullasta? Kyllä minäkin uskon että ilman armoa ei ole pelastusta, kukaan ei ole lain jälkeen täydellinen. Mutta kuitenkin Jumalansanassa lukee noin että tulee olla esivallalle kuuliainen, kenelle se on kirjoitettu? Edit. Mutta ei pakosta, vaan uskon hedelmä armosta. Ymmärrän mitä selität. En väännä enempää vastaan.

   4. aaa aaa

    @Jätski.fi vai noukitko Raamatusta vain ne sanat jotka sopivat omaan korvaan?

   5. aaa aaa

    @Jätski.fi muistan kaikki viestisi. sekavuuden keskeltä löysin punaisen langan kuitenkin. Eli oppisi on tai mikä ikinä onkaan, käsitys, valaistuminen yms ihan sama , tiivistettynä näin?: -Tieto on lakia? -Joka elää tiedosta elää laista? -Tiedon eli lain alla ei ole pelastusta? -vaan armon alla? -Tieto ja laki on turhaa? Koska siitä seuraa pakko? Pakon eli lain eli tiedon alla ei ole armoa? -vain armossa on pelastus? ? Kenelle tieto sitten on, kenelle Jumalansana eli Raamattu on kirjoitettu?

  95. Insectus Finnicus

   Nyt oli jälleen mielenkiintoinen lähetys. Kohta nähdään löytyykö matoja niistä maskeista, kun saatte sen kunnon mikroskoopin.👍

   1. Prod. 4lexx

    1:46:40 Mitä mieltä tästä.

   2. Jani Parikka

    Löysihän ne nytkin niitä kuituja, mutta hölmöilivät. Kunpa olisivat tehneet edes jotain testejä niille. Antaneet pipetillä vettä, tai kuumalla raudalla tai magneetilla tökkineet, tai jotain edes. Ja antaneet olla ruudussa rauhassa. Kärsivällisyyttä... Ja oli ne mitä tahansa, ei ne kyllä sinne maskeihin kuulu, testipuikosta nyt puhumattakaan.