LEVELI kuntavaalit 2021 osa 13: Poliisinauha JULKI, Bill Gatesin eron syy + Erityisvieras

LEVELI

39 t. näkymät63

  Tässä jaksossa ei aiheita puutu!
  Mukana erityisvieras + puhelut!
  TUE JA SAA ETUJA PATREONISSA: www.patreon.com/Leveli​

  Kommentteja

  1. Irma Väänänen

   Kiitos🤗Jaana Kavoniuksella painavaa sanaa👍💜

  2. gioyu comi

   Eikös AlfaTV vois ottaa Levelin ohjelmistoon. Teille oma TV-ohjelma.

  3. miko foin

   Kuulostaako muidenki korvaan nää uudet mikit melko huonoilta?

  4. abbsnn cose

   Niinku niinku niinku niinku....ottakaa se niinku-mies sinne pikkuseen haastatteluun!!!!

  5. aola wili

   Muistatteko sen apinaorkesteri biisin :)

  6. bilinas mini

   JAANA KAVONIUS vieraaksi ja äkkiä, puhuu asiaa Elvytys-eikun Velkuutuspaketista.

   1. gioyu comi

    saatavilla, mutta sen voi lain mukaan antaa vain potilaalle. Soittajalla mennyt asiat sekaisin.

  7. J J

   Nyt on jotenki lähetyksen vibat muuttunu entistä coolimpaan suuntaan. Hyvä Slim Mill ja Junnu.

   1. miko foin

    normaali ääni.

  8. Hi Yu

   Kommentti algoritmeja varten

   1. aola wili

    Mari valtakunnan oikeuteen. Perustuslainrikkominen syy.

  9. MADRAT

   vanha kikka saada äänestäjiä äänestämään turvallisuuden puolesta. Ensin luodaan pelon ilmapiiri uutisoinilla ja näkyvyydellä. Tämän jälkeen tullaan kertomaan kuinka jollakin on oiva idea poistaa rikollisuutta. Sitten ihmeen kaupalla mikään lehti ei jaa uutisointia kun vaalit on ohi.

   1. bilinas mini

    pristiiniä kontenttia taas, ahdistaa vaan tää kaikki korruptio

  10. Merja Rm

   JAANA KAVONIUS vieraaksi ja äkkiä, puhuu asiaa Elvytys-eikun Velkuutuspaketista.

  11. Mammutti

   Suomessa on maailman toisiksi kallein bensan hinta!

  12. Mammutti

   Huutista slimmin energiajuomapuheista

  13. Sami Punna

   Onko slimmi oikeesti irakilainen pakolainen?

  14. Pekko Mäntynen

   Miks ei voi kommentoida

  15. true4590

   Haluan kiittää teitä tästä todella mahtavasta kanavasta miehet!

  16. Pirjo Kaskisola

   Niinku niinku niinku niinku....ottakaa se niinku-mies sinne pikkuseen haastatteluun!!!!

  17. Li I

   On kyllä vakava tilanne kun poliisikin valehtelee...

  18. Herra Tossavainen

   Supo nussii sen rooma-paketin kerra ku mainitsit siitä 🤷🏻‍♂️

  19. user255

   Jotain satunnaisia korjauksia / kommentteja: - Täysin tyhjää puhetta AlfaStudiosta, kun ei ole esittää mitään todisteita. Huhuja. - 46:14 Väärä dilemma, valtio tekee paljon muutakin kuin "sijoittaa", joten motiiveja maksaa verojakin on monia. - 49:00 Vaikka kaikki Suomessa tehdyt rikokset olisivat Hollantilaisten aikaansaannosta, niin se ei tarkoita, että kaikki Hollantilaiset olisivat rikollisia tai että siellä edes olisi paljon rikollisia. Tietysti kärjistys, mutta ymmärrätkö ongelman? Tietysti tuossa tapauksessa olisi hyvä selvittää miksi Hollantilaiset tulee Suomeen tekemään rikoksia, mutta tällaista ongelmaa ei todellisuudessa ole. - 53:56 Tietysti kaikki itsemurhat tilastoidaan itsemurhiksi tekotavasta huolimatta. Esim. googlaa "Itsemurhakuolemat Suomessa 2016-2018 - Julkari". Mikä siinä googlen käytössä on niin hankalaa? Yrittäkää edes. - 1:04:04 Yritin etsiä alkuperäistä artikkelia, en löytänyt. Taitaa olla kusetusta. Rokote suojaa noin 95% täysin rokotetuista (joidenkin mutaatioden kohdalla suoja on heikompi). - 1:13:35 Journalistin hommiin kuuluu tiedon tarkistaminen, ei huhujen levittäminen. - 1:17:14 Onhan noita vaatteiden varastelu tapauksia ollut silloin tällöin jo vuosikausia. Ja miksi 16v ei voi olla poliisin vanha tuttu? Se tarkoittaa vain sitä, että kyseinen henkilö on ollut poliisin kanssa tekemisissä montakertaa aiemminkin. - 1:17:50 Miten poliisi olisi voinut tuon estää, jos ei sattunut olemaan paikalla? Poliisi partioi ja tulee pyytäessä paikalle, siinä kaikki mitä he voivat tehdä asialle. - Väkivaltarikoksien suhteen kannattaa huomioida ns. "availability bias" (valitan en tiedä mikä se on Suomeksi). Suomessa väkivaltarikoksia on kuitenkin aika vähän. Tosin löytyy paikkoja joihin ei kannata mennä. Ihan niin kuin kaikista maista. - 1:52:51 Poliisilla on valitettavasti lain puolesta hyvin pienet mahdollisuudet puuttua liivijengien toimintaan. - 2:09:05 En tunne tapausta, mutta viittaa enemmän sekaannukseen kuin korruptioon. Iso ero. Vai mikä tuosta tekee korruptiota? - 2:15:05 No jos kerran ylilaudassa näin sanotaan niin sittenhän sen täytyy olla totta..!? Vähän vajaa kaksi miljoonaa Suomalaista saanut rokotteen, eipä näytä olevan kovinkaan vaarallinen. - 2:17:20 Rehellisyyskö selviää ihan valokuvaa katsomalla? - 2:30:35 Taas kerran, yritättekö edes ymmärtää mitä tuolla tarkoitetaan? Edelliset koronarajoitukset loppuu 30.6.2021 ja niitä on näillä näkymin tarkoitus jatkaa, eli 1.7.2021 eteen päin. Googlaa esim. "Ravitsemisliikkeiden rajoituksia jatketaan 30.6.2021 asti". Ne puretaan aikaisemmin jos voidaan. Tällä hetkellä näyttää, ettei voida. - 2:42:44 Totta kai epikriisi on saatavilla, mutta sen voi lain mukaan antaa vain potilaalle. Soittajalla mennyt asiat sekaisin.

   1. user255

    @Markus Jos sinulla on asiasta parempaa tietoa, niin ole hyvä ja kerro meille muillekin.

   2. user255

    @ziko6666 Jep. Ongelma onkin se, että porukka täällä tuntuu uskovan tuon kaiken.

   3. Markus

    @user255 vai 3 miljoonaa 😂 oot kyllä hauska. En jaksa edes yrittää öyhöttää mitään, jatka sä vaan nukkumista.

   4. ziko6666

    @user255 ole hyvä, ja lue videon alussa oleva teksti, LEVELI ei väitä mitään todeksi mitä tässä puhutaan, vaan vastuu on kuulijalla!

   5. user255

    @Markus Rajoitukset annetaan aina määräajaksi ja puretaan sitten mahdollisuuksien mukaan. Noin on kokoajan tehty. Googlaa "Suunnitelma koronarajoitusten purkamisesta", jos on vielä jotain epäselvää. Korona on tappanut 3.3 miljoonaa. Tuntuu olevan suht vaarallinen.

  20. Lord of the Ping

   Äänittäkää audacityllä (ilmainen wave editori) ja nauhoittakaa puhelu streamista, plussatkaa noin 40% äänenkorkeutta korkealla resoluutiolla niin alkaa olee puheluissa normaali ääni.

  21. Hoitava Kipinä

   En ymmärrä, miksi kruunaatte miehen, joka on valmis hakkaamaan lisää Suomen metsiä? On siinäkin meillä ympäristövaliokunnan puheenjohtaja.

  22. katriina hemminki

   Mari valtakunnan oikeuteen. Perustuslainrikkominen syy.

  23. Dope Step

   pristiiniä kontenttia taas, ahdistaa vaan tää kaikki korruptio

  24. Eero Viianen

   Tää tilanne on ollu näin vituillaan jo kauan, ny ne vasta alkaa tulla pintaan.mä oon huutanu näistä ongelmista vuosikymmenen kaks ja naurua saanu,ei naura enää

  25. Funky Mies

   Miten pidätte jtn ylilaudan ”lääkäriä” ja niitä 1000 musta jotku höpisee oireista ilman naamaa? Näitäki selittämättöömii menkka juttuja jne vois ihmiset tulla oman naamal sanoo jos näin kerta on, on paljon uskottavampi ku mikää nettikirjotus?

   1. psykosoosi

    @Markus näimpä👍

   2. user255

    @psykosoosi Suomessa koronatoimet ovat onnistuneet aika hyvin, joten meillä ei juuri kuolemat näy tilastoissa. Mutta katso ylimääräisiä kuolemia muissa maissa, (esim. Espanja ja Italia) niin todellakin näkyy. Tartunnoista puhutaan, koska se on oleellinen tekijä onko tauti leviämässä vai hiipumassa.

   3. Markus

    @psykosoosiJep koska jos puhuttaisiin kuolemista niin ei olisi mitään puhuttavaa.

   4. psykosoosi

    @user255 ensimmäiseksi katso ylikuolleisuuslukuja. Ne ovat jopa laskeneet vuoden sisällä . Miksi puhutaan vain tartunnoista eikä kuolemista?aivan, taidat jo itsekin ymmärtää. Hoax!

   5. user255

    @psykosoosi Ei tule luettua keltaista lehdistöä ollenkaan ja tiede aiheet tulee luettua suoraan journaaleista. Mutta mennään itse asiaan. Minkä asian suhteen olen mielestäsi väärässä? Voisitko näyttää todisteet asiasta? Olen aina valmis muuttamaan mieltäni todisteiden mukaisesti.

  26. IWAtube

   Terapiatakuu.. näkisi vaan.. veikkaan sellaisia vaatimuksia, etteivät todelliset avuntarvitsijat päädy palvelun käyttäjiksi.. juu, koronapassilla ja muut dokumentit esittämällä pääsee kuuntelemaan koulusta tuttua aivopesu-ohjelmaa.. Ehkäpä tämä terapiatakuu on tullutkin keskiluokan kasvavien mielenjärkkymisten korjaamiseksi.. Kun koronan myötä jouduimme luopumaan kesä-bemarista.. ja rapujuhlatkin olivat kovin laimeat tuplamaskeissa.. trallalaa

  27. supermod

   kuumotti toi eka soittaja, kun oma mutsi kävi kanssa ottamassa sen ekan piikin ja sano et tuli ihmeellistä kutinaa käteen

  28. Scorpio moon

   1:41:55 💀😂😂😂

  29. nollatoleranssi

   1:56:41 Tämä on hyvin tyypillistä eli kun maahanmuuttajat pahoinpitelevät ja tappavat valtoimenaan muita usein kantasuomalaisia nuoria, mutta myös toisiaan, niin eikun pitäisi vain kantasuomalaisten sopeutua tulijoihin. Jos myös huomioi kuinka paljon on laitettu resursseja esimerkiksi vihapuheen vastaisen kampanjointiin, niin tähän asiaan ei ole puututtu oikein mitenkään. Vihapuheen takia ei ole tullut yhtäkään uhria Suomessa. Viime aikoina on kuollut useampikin, kun etnojengit ovat hyökkäilleet toisten nuorten kimppuun. Kun näitä ongelmia on vähätelty liikaa ja poliisin puuttuminen on olematonta ja hallituspuolueet eivät reagoi kuin vasta jos tapahtuu pahempaa ja silloinkin tulee "Turvallinen Oulu" - kaltaisia hankkeita, niin ilman muuta ollaan ongelmissa. Viimeksi kun poliisi vitsaili keinoilla mitä näissä asioissa pitäisi tehdä, niin eikös Yle maalittanut kyseiset poliisit. Ylen esiin nostama puhdas pulmunen oli itse ollut riitaa haastava ja väkivaltainen mm. lyönyt poliisia. Poliisi oli silti suurin rikollinen ja erikseen kiiteltiin, kun poliisit kannattivat terroristeja.

  30. execute able

   Muistatteko sen apinaorkesteri biisin :)

   1. Heidi Kinnunen

    Tuli sama mieleen :D

  31. Perse Eki

   Eikös AlfaTV vois ottaa Levelin ohjelmistoon. Teille oma TV-ohjelma.

   1. Lord of the Ping

    Tai jos leveli alkais näyttää pois potkitun alfa tv juontajan omaa ohjelmaa? Laajennatte vähän katsojakuntaa mielenkiintosella juontajalla.

  32. Haistapaskanimimerkkien isä

   Tony Halme vieraaks

  33. misemayn

   1:41:41 LOL

  34. nollatoleranssi

   Tuo on varsin iso asia, jos viranomaiset ovat painostaneet AlfaTVn lopettamaan yhden ohjelman pitäminen, koska ohjelman sisällöstä tai toimittajista ei pidetä. Nuo viittaukset "poliisiorkesteriin" pitäisi selvittää tarkemmin. Poliisilla on oma soittoryhmänsä, mutta millä tavalla sitä pidetään niin tärkeänä tässä yhteydessä ja onko tuo lähinnä piiloviittaus siihen, että alkaa tulla muidenkin lupien ja yhteistyökuvioiden kanssa ongelmia, jos ohjelma jatkuu entisellään... Vastaavaa painostusta ei ole ainakaan aiemmin nähty näin julkisesti ja mahdollisesti viranomaistaholta. Sisäministeri tietenkin johtaa poliiseja ja jääkin ihmeteltäväksi, että mikä taho on määräykset antanut? Teidän pitäisi saada tuo toimittaja haastatteluun.

   1. nollatoleranssi

    Suomessa on myös tälläinen epämääräinen laitos kuin EUn hybridiuhkakeskus. Lähinnä voidaan hyvin mielivaltaisesti päättää että jotkut esim. mielenosoitukset ovat hybridiuhkia ja toiset eivät. Helpommin voidaankin määrittää kaikki kansallismieliset tapahtumat tälläisiksi, samaan aikaan kun oikeat terroristit eivät herätä mitään huolta. Hybridikeskus voikin ohjeistaa poliittisia päättäjiä ja viranomaisia, jotka toimivat omatoimisesti asioissa. Yhtä hyvin kyse voi olla poliittisten päättäjien omista päätöksistä. Tämä on näkynyt esimerkiksi mielenosoituksiin puuttumisessa ja poliisin varustautumisessa. Samoin tuo voi näkyä painostamisoperaatioissa.

  35. mauri adam römsten

   Etelä-Afrikan rasismista olisi kiva kuulla..

   1. Directors cut Trigger

    tää olis

  36. USUM USUM

   Miks helvetissä rokkaatte jotain Israelin lippua tälläseen aikaan, kun tilanne mitä ne tekee Palestinassa on ihan sairas?

   1. USUM USUM

    @Niko Niemi Oon käynyt ihan päälläkin. Kerro ihmeessä mitä pitäisi ottaa selvää tosta Israelin toteuttamasta alistamisesta ja ryöstämisestä?

   2. Niko Niemi

    Sun kysymys on niin tyhmä ettei tähän viiti kukaan edes vastata. Kuka alko ampua raketteja ja minne?

   3. Tuukka

    Lukekaa kirja nimeltä Hamasin poika.

   4. Niko Niemi

    Otahan selvää kuka tekee ja mitä.

   5. Funky Mies

    taisit just vastata itte omaa kysymyksees :3

  37. Anna-Leena

   Heinäkuun rajoituksista täällä facebook.com/yasmina.boulaid/posts/tulee-lyhyt-vapaa-kes%C3%A4-1721-menee-taas-kaikki-kiinni-linkkihttpswwweduskuntafifi/10159053791257226/

   1. user255

    @Anna-Leena Long COVID ilmiötä tutkitaan tällä hetkellä tieteellisesti. Monesti eri ilmiöistä tulee ensin anekdootteja ja sitten niitä aletaan vasta tutkia tieteellisesti, niinkuin tässäkin. Toistaiseksi ilmiö on vielä huonosti tunnettu ja kyseessä saattaa olla päällekäisiä eri ilmiöitä. Koko oireyhtymä on aika huonosti määritelty, mutta sen verran tiedetään, että oireet ovat alkaneet infektion jälkeen, ei rokotusten tai pelkän pelon.

   2. Anna-Leena

    @user255 "Nk. long covid -ilmiö on myöskin sangen mielenkiintoinen, koska sen alkuperä ei näytä olevan kliininen tai tieteellinen, vaan sosiaalinen. Ilmiö sai alkunsa ja levisi nimenomaan sosiaalisessa mediassa, kun potilaat vertailivat kokemuksiaan. Termit ”long covid” ja ”long haulers” vakiintuivat siis ensin aivan tavallisten ihmisten välisessä kommunikaatiossa. Kyse on siis alunperin sosiaalisen median huhupuheesta. Median kiinnostuttua asiasta siitä tuli julkinen ja tutkijat alkoivat selvitellä asiaa. [5] Mietitäänpä asiaa käänteisen lumevaikutuksen eli nosebon kannalta. Krooninen pelon tunne voi aiheuttaa mm. seuraavia oireita: [6] Immuunijärjestelmän toimintahäiriöt Hormonijärjestelmän toimintahäiriöt Muutokset autonomisen hermoston toiminnassa Uni-valverytmin häiriintyminen Syömishäiriöt Muutokset hypotalamus-aivolisäke-lisämunuaisakselilla (stressin ja kortisolin säätelijä) Minäkuvan katoaminen Kyvyttömyys tuntea rakkauden tunteita Opittu avuttomuus Ahdistus Mielialanvaihtelut Pakko-oireiset ajatukset Kotoa poistumisen vaikeutuminen Lista on pitkä ja vaikutuksia löytyy varmasti vielä lisää. Plasebo- ja nosebovaikutukset ovat usein sitä suurempia, mitä lähempänä oire on aivoja ja mieltä eli listattujen ongelmien suhteen alttius on suuri. Korona”pandemian” alkaessa ihmisiin kohdistui pelkoshokki. Tämä on luonnollista, koska pelko edistää selviytymistä. Valitettavasti pelkotilaa kuitenkin pitkitetään *jatkuvalla* *propagandalla* . Kuten todettu, krooninen pelko mm. heikentää immuunijärjestelmän toimintaa" puheenvuoro.uusisuomi.fi/paulus-kaipainen/korona-on-2020-luvun-voodoota/

   3. user255

    Edelliset koronarajoitukset loppuu 30.6.2021 ja niitä on näillä näkymin tarkoitus jatkaa, eli 1.7.2021 eteen päin. Googlaa esim. "Ravitsemisliikkeiden rajoituksia jatketaan 30.6.2021 asti". Ne puretaan aikaisemmin jos voidaan. Tällä hetkellä näyttää, ettei voida. Eli asialle löytyy yksinkertainen selitys kun viitsii vähän asiaa tutkia.

  38. burteriksson

   ¦D

  39. Esko Palojärvi

   Arhi Kuittinen varmaan olisi kiinnostonut tiedoista joita saa Vatikaanista.

  40. Samuli Niskanen

   Ihan huikeeta toimintaa jätkät!

  41. GentlemanClub

   Tehkää live Usas lentelevist ufoista ja koko siit aiheesta ja tuokaa omii ajatuksii julki , mitä mieltä ootte koko hommast , mitä ne on , kenen mahollisesti ne on , onks ne jostai muualta , onks jollai tegnologiaa hallus mitä meilt salaillaa ymymymy , mielipiteet pentagonin toimista , miks ne haluu vapauttaa tät ufo keskusteluu , raporteista mitkä pitäs tulla julki nyt kk sisää ym . ois aika mielenkiintonen.

  42. kermakeppi68

   KERMAA!

  43. jari kaapro

   Kommunismin nousu Suomessa johtuu siitä että, meillä ei ole tapahtunut puhdistusta sen jälkeen kun CCCP hajosi.Balltian maissa ei punikit pääse edes kouluvaaleihin ne kaikki potkittiin pois ja asetettiin virkakieltoihin. . Suomea ei miehitetty ja sen takia kommunistit vain jatkoi asemissaa missä olivat kun CCCp hajosi, ja punikit on saaneet opettaa opetuslapsiaan tehokkaasti. Tässä syy miksi Suomi on eurostoliiton tiellä. Ja samaa näkee euroopan maissa missä ei ole punikkeja potkittu pois.

  44. Pasi Hirvasoja

   🦾

   1. ziko6666

    😎👊🤟

  45. Kova K

   Oli kova live taas!! 👍🔥❤️🇫🇮

  46. Nemi Lionel

   Ei poliisilla ole aikaa etsiä nuorten puukottajia, kun pitää vahdata Suomenlippua heiluttelevia mummeleita 🥲

   1. Lord of the Ping

    Pitää olla proriteetit kunnossa, puukottaja ei ole mahdollisesti vaarallinen edustustolle mutta mummo joka lietsoo kansanmielisyyttä on. Kenen korttitalo ei kestä päivänvaloa?

  47. Larsson Makkonen

   Arvoisat Levelin arvostetut toimittajat.. Kysymys. Mistä löytyy tuo heinäkuun uudet rajoitukset mitä on jo valmiiksi päätetty... Kiitos etukäteen jo vastauksen saamisesta. Respect suuret teille.

   1. user255

    @Markus Esimerkiksi artikkelissa "Suunnitelma koronarajoitusten purkamisesta". Yrititkö googlata?

   2. Markus

    @user255 lueskelin tuota hallituksen esitystä enkä löytänyt muuta kuin että kovid velvoitteiden ja rajoitusten voimassaoloaikaa on tarkoitus jatkaa 1.7 lukien 31.12.2021 saakka. Millä sivulla lukee että ne puretaan aikaisemmin jos voidaan ?

   3. user255

    Edelliset koronarajoitukset loppuu 30.6.2021 ja niitä on näillä näkymin tarkoitus jatkaa, eli 1.7.2021 eteen päin. Googlaa esim. "Ravitsemisliikkeiden rajoituksia jatketaan 30.6.2021 asti". Ne puretaan aikaisemmin jos voidaan. Tällä hetkellä näyttää, ettei voida. Eli asialle löytyy yksinkertainen selitys kun viitsii vähän asiaa tutkia.

   4. Larsson Makkonen

    @MLN kiitos Respect

  48. horn of truth

   study "the new order of barbarians"

  49. Natasa Stambej

   Potilaskertomuksen kannattaa vaatia kirjallisesti. Siihen on jokaisella oikeus!

   1. user255

    Poika kysynyt äitinsä epikriisiä, ei onnistu. Vain potilas itse voi sen saada (tai valtakirjalla).

  50. kosmikmusa

   2:29:38

  51. Andy

   Jos aikoo mukaan politiikkaan niin kannattaisi hankkia hieman yleissivistystä. On vaarallista jos valtuustot täyttyy populisteilla joilla ei ole esim tietoa mihin verotuloja käytetään

   1. Markus

    Väitätkö että siellä on nyt muka porukkaa joka tietää?

  52. Epa

   Kuulostaako muidenki korvaan nää uudet mikit melko huonoilta?

   1. SubconsciousLight

    Laatu paskempi mut ei hajoo ääni jos ei sattumoisin puhu suoraan mikkii niiku oli vanhoilla mikeil, siltiki laatu hyvä, no problem👌🏻

  53. päivi holopainen

   Kiitos taas teille :-) :-)!

  54. Hipanderos

   1:56:30 jutun lopussa Ohisalo vetää ässän hihasta ja syyttää ongelmista rasismia ja syrjintää.

  55. Jyrki Kuutti

   2:22:29 sattumaa? 2:37:00 koopiikit

  56. Bodi -

   2:40:00 Siintä voi katsella mitä kaikkea kivaa jenkeissä on tapahtunut fiblock.info/face/videot/rJOlfGyeaaqslqg.html

  57. Herra metso

   Kuuluvuus hyvä mutta äänenlaatu parempi niillä vanhoilla mikeillä. Hyvä pätkä taas

  58. VALOSTRIIMI

   Poliisi orkesteri 🤣👍

  59. Petrus Pennanen

   Yksityiskeskustelujen levittäminen julkisuudessa ilman lupaa on laitonta.

   1. Tuukka

    @Petrus Pennanen Kyllä se pitäisi varsinkin sinun, Petrus, ymmärtää että harva asia on näinä päivinä yksityistä. Eikö olisi ollut paljon helpompaa kun olisi vaan elänyt niin ettei tämmöstä häpeää olisi syntynyt? Ota tästä nyt opiksesi.

   2. Petrus Pennanen

    Ette kanavan ylläpitäjät ilmeisesti ole poistamassa laittomasti levitettyjä yksityisviestejä? Kysyn nyt vielä kerran.

   3. Tuukka

    Kerro se Petrus esim. Johannes Koskelle.

   4. nollatoleranssi

    @Sethrich Nietzsche Petruksen kannattaa keskittyä omaan tekemiseen. Leveli on huono ja vaarallinen vihollinen kannattajajoukkoineen. Vielä kun huomioi toisen juontajan ystävyyden naiseen. Eiköhän feministipuolue ja silakkaliike vielä huoli Pennasen riveihinsä, kun muistaa pitää matalampaa profiilia.

   5. Sethrich Nietzsche

    @nollatoleranssi Näin tietysti on, mutta kyllä tässä nyt otettiin varsin uskaliaasti oikeus omiin käsiin. Ohjelmassa lähestytään huimaavaa vauhtia sellaista ylilyöntiä, joka lopulta koituu sen kohtaloksi. Tämä tuskin on sen arvoinen asia - potentiaalisen uhrin potentiaalisia kärsimyksiä yhtään vähättelemättä. Toisaalta se, että ohjelman juontajat toimivat omien sanojensa mukaan prosessissa esiliinana, voi aiheuttaa monenlaisia moraalisia ja jopa lainopillisia aprikointeja. Lakituvassahan tämä sitten selviää.

  60. MG

   Yks noista dislikeistä oli siltä rokotetulta ylen työntekijältä ;)

   1. Ana kopparnies

    Loput 29 alapeukkua taitaa olla koko poliisiorkesterilta ;D

  61. dimitri

   1:41:41 eteenpäin Ylen verorahojen käyttöä. Ei huhhuh mitä settiä XD (lsd)

  62. Evaalice

   🤣🤣😅😅Kiitos oli mahtava ilta ..."meidän verorahoilla"oli PARASTA... mulla on vieläkin maha kipee naurusta 😅😅🤣

  63. MrCurwen

   Ilmeeni kun olen oikeasti tykännyt poliisiorkesterista youtubessa. =(

  64. Marita Rasila

   Ne tahtoo piilottaa rokotteen seuraukset. Tämä on tahallista ihmisten vähentämistä, sitä on jo vuosia puhuttu että väestöä täytyy vähentää, ja nyt se on alkanut.

   1. Kalkki Aivon Kapteeni

    Virusten alkuperäinen rooli luonnossa on vähentää populaatiota. Onko ihmiset siis nykyään fiksumpia terveytensä suhteen vai typerämpiä? 🤔

  65. Ari Rämö

   Keep going Boys!

  66. Kalkki Aivon Kapteeni

   Ei mulla ainakaan auttanut valitukset poliisin toimista oikeusasiamiehelle kun murtautuivat mun asuntoon. Sama juttu myös lääkärien touhusta, vaikka oiski pitäny potilasasiamiehelle laittaa valitus. Olin siis metelöiny noin klo 2-4 aikaan asunnossa ja olin tekemässä 8aikaan lähtöä, kun oven takana oli poliisi. Avasin oven ketjulukon kanssa ja poliisi laittoi heti jalan oven väliin. Totesin ettei mulla ole poliisille mitään asiaa ja he rikkoivat ketjulukon. Jouduin 3pv sairaalaan itsemurhatarkkailuun vaikka en ollut itsetuhoinen, en ollut muille vaaraksi, enkä ollut psykoottinen. Poliisi vielä kehtasi väittää että vastustin pidätystä vaikka vain säihkähdin tilannetta.

  67. Bodi -

   Kaikki onnettomuudet joissa henkilöauto ajanut rekkaa päin on 99% itsareita. PS: Tube palautti kanavani, ihmeitä tapahtuu näköjää

   1. PikeFlyFishing

    @Bodi - Niin juu kyllä, totta.

   2. Bodi -

    @PikeFlyFishing siis kyllä he puhuivat siintä miksi itsareita ei tilastoida tai ei ainakaan kaikkia, kaunistellaan tätä "maailman onnellisin kansa" juttua

   3. PikeFlyFishing

    @Bodi - mutta oliko podcastissa puhetta aiheeseen liittyen, mielenkiintoinen aihe

   4. Bodi -

    @PikeFlyFishing No tuossa mitä kirjoitin, ja myös junan alle hypänneet sama homma, niitä ei uutisoida itsareida, käsittääkseni niillä "suojellaan" omaisia tms. Jotenki näin.. Yleensä lehdessä lukee vain "poliisi ei epäile rikosta" case is closed

   5. PikeFlyFishing

    Missä puhuttiin onnettomuuksista

  68. Kristallilumi

   Suunnitteluryhmä on käynyt poliisin kanssa neuvottelemassa ja sopineet 6 hengen ryhmistä. Samalla hoituu oikea osallistujamäärän laskeminenkin, kun jokainen ryhmä hakee numeronsa (ja sen jäsenille omat alanumerot: Esim. Ryhmä 5, osallistuja 6). Verkkomediasta youtubesta näin, oli poliisikin kommentoimassa asiaa ihan myönteisesti. - Mutta mitä mahtaa sanoa ja määrätä Ohisalo...

  69. Viktor Atamaani

   En voi kritiikittömästi seurata kuinka Perussuomalaisten eduskuntaryhmä kannattaa kaikkia hallituksen toimia koronaan liittyen. Ajatelkaapas sitä.

   1. Viktor Atamaani

    @memphis jedi Luottoni meni kun Persut yhtenä miehenä äänestivät "poliisivaltiolain" eli perustuslain vastaisen massavalvontalain puolesta. Huhtasaarelle annettiin lupa olla pois äänestyksestä koska hän olisi ainoana äänestänyt lakia vastaan.

   2. memphis jedi

    Persut on valeoppositio. ”Hypnoosia” on sekin, että ei haluta myöntää tätä.

   3. Bodi -

    Valeoppositio

  70. Jorma Villberg

   Entäs jos tekee itsarin siks että on saanut "wuhanin nuhan"?

  71. JH Cycling

   1:40:35 loistavasti Slimmiltä johdateltu juttu joka eskaloitui aivan mahtavasti! 🤣 Klipin paikka ehdottomasti! Kiitos jälleen kerran 5/5 shöystä! Onneksi pyysitte talvella Juneksen mukaan, kun sitä ennen en tiennyt koko Levelistä tuon taivaallista; nyt "must see" osastoa! 👍

   1. Aleksi

    @KummolanKadonnutKaula e Nojuu se on erittäin naurettava juttu mut repesin heti ku näin sanan "shöy" 😂

   2. KummolanKadonnutKaula e

    @Aleksi okeeei aika jännä :DD siinä tapauksessa oli hyvää shöytä

   3. Aleksi

    @KummolanKadonnutKaula e ennenku kukaan käsittää väärin nii meilläpäin hatsia sanotaan shöyks 😂😂😂

   4. KummolanKadonnutKaula e

    @Aleksi oli

   5. Aleksi

    Oliko hyvää shöytä?

  72. ikatariina.g

   Siis tää teidän ohjelma on niinku uus Karpolla on asiaa. Nimi vaan pitäs muuttaa, "Slimmillä on asiaa" .

   1. Ville Louekari

    Karpo perustui faktoihin...

   2. ikatariina.g

    @Tomi Alaverronen Sehän oliskin kova vieras! :o Hyvä ehdotus.

   3. Tomi Alaverronen

    Karpo vieraaksi

  73. jani korhonen

   no voi vittu, mun isällä on pfizerin toinen piikki tulossa,mitä teen?

   1. user255

    @Markus 3.3 miljoonaa kuollut.

   2. Markus

    @user255 ei muuten ole. koronaan ei kuole, enkä kuole rokotteeseenkaan kun en ota sitä.

   3. user255

    Ei kannata uskoa huuteluja täällä. Kuume voi nousta päiväksi tai kahdeksi, mutta se on vaaratonta. Suuremmat riskit on olla ottamatta piikkiä.

   4. jani korhonen

    @Kristallilumi kiitos vastauksesta

   5. Kristallilumi

    Anna hänen kuunnella tuo pätkä. Ja kerro, että monelta taholta on tullut näyttöä, miten se toinen piikki oli paljon pahempi. Jopa yksi nainen joka oli maannut viikon yli 39 asteen kuumeessa Pfizerin kakkospiikin jälkeen (valtamedia kirjoitti), sanoi ettei kadu. :D Toisilla tahtotila on kovin korkea saada se piikki. Munkaan veli ei suostu edes puhumaan aiheesta. Saa ensi viikolla kakkospiikin ellei ole jo saanut. Hän ihan vakavissaan uskoo saavansa siitä suojaa vaarallista tautia vastaan.

  74. wilderness

   Jou Watsaaap let's gooou! Hyvä Levelin äijääät!

  75. jani korhonen

   pressa niinistö keskisuomalaisen haastattelussa:kunnianloukkaus oikeudenkäyntejä olisi hyvä saada lisää että saadaan varoittavia esimerkkejä.siinä teillä hieno mies!

  76. jani korhonen

   no nyt tuli se ratikkahomma selväksi,hyvä

  77. jani korhonen

   ylen tv uutisissa oli viikonloppuna kovasti juttua poliisin harjoittamasta rasismista!?oli oikein kaivettu joku ääninauha vuodelta 2013 jossa putkavahti käyttää rajua kieltä.stadin suvakkikytätkin on ylen mielestä rasisteja.

  78. jani korhonen

   en ihan luottais tuohon slimin parkkisakkoohjeeseen,jotkut ovat hävinneet käräjillä ja joutuneet maksamaan helvetisti kuluja.

   1. jani korhonen

    @Markus eiköhän se lain mukaan ole että pysäköintivirhemaksu menee auton omistajalle/haltijalle,ei tarvitse todistaa kuka autoa ajoi toisin kuin rikosasioissa.jos on pysäköinyt sääntöjen vastaisesti niin pääsääntöisesti kannattaa maksaa oli sitten yksityinen tai kunnallinen valvoja,tai riitauttaa asianmukaisesti.

   2. Markus

    Joo ei Suomessa enää uskalla edes oikeuteen mennä kun ei tiedä yhtään tuleeko sieltä oikeutta vai oikeusmurha.

  79. jani korhonen

   kylillä puhutaan että petrus värväsi nuorisoanarkistit ja osti heille kananmunat joilla pommittivat ske:n vaalitilaisuutta narinkkatorilla aikoinaan.

  80. Jonathan tuu

   Vai että poliisiorkesteri😂😂 huhhuh mitä settii

  81. Petrus Pennanen

   En oo koskaan soittanut Johannes Koskelle, enkä pyytänyt ketään tuhoamaan leveliä. Oonhan ollut teillä vieraana. Sen sijaan oon julkisesti puolustanut teitä bannaamista vastaan Koskelle twitterissä

   1. Tuukka

    Antakaa tälle miehelle anteeksi. Vaikka hän valehtelisi.

   2. Hajottaja Tuho • 12 vuotta sitten • 6 vuotta sitten

    Oot vähän niinkuin mää. Hajottaja tuhooja Destroy.. destroy.. destroy..

  82. jani korhonen

   jossain ohjelmassa joskus esiteltiin kun poliisi tekee huumeiden katuvalvontaa,siviilivaatteissa oleva naispoliisi kulki huumekoiran kanssa kadulla ja koira haisteli vastaantulijat,kun koira reagoi, kauempana takana kulkeneet siviili testo poliisit hyökkäsivät tekemään kiinnioton,henkilö tutkittiin ja kotiin tehtiin kotietsintä.ei tainnut olla ihan laillista liittyen siihen enbusken twiittiin.

  83. PENA

   Poliisiensoittokunta- Sibeliusakatemia

  84. Mahtis410

   Tuli oltua paikanpäällä tuolla tampereen tapahtumassa ja olin aiva uskomattoman hyvä meininki. Jari korhosen tokentubeen on kuvattu kaikkien puheet :)

  85. Irmeli Nieminen

   Hyvä pojat oli taas hyvää settiä. Näitä lisää 👌💯🇫🇮❤ Miten olis Tuomas Malin Vieraaksi Seuraavaksi! Ehdottomasti.

  86. jani korhonen

   eiköhän se ole valtiovalta joka vaientaa vaihtoehto tv kanavan joka ei kuulu valta eli valemediaan ja alkaa saada liikaa katsojia.tämähän onnistuu jonkun viraston kautta joka hallinnoi kanavalupia jotka kai ovat määräaikaisia,uhataan että uusia lupia ei tule jos jatkatte tiaisen ohjelmaa.

   1. Funky Mies

    tv piireissä on aika pienet piirit, ja jos niissä piireis haluaa pysyä vaatii se aika 24/7 pepun nuolentaa 365

  87. Tarja Laiho

   Kiitos, olette huippuja 👍❣

  88. Hbmd

   1:38 sweet Jesus.

   1. Insec†us Finnicus

    Joo

  89. Vesa Borg

   Poliisiorkesteri :D

  90. Hbmd

   Dokumenttielokuva: Seuraa Rahaa >Token Tube

  91. J kk

   _Poliisiorkesteri_ 😂😂🤣

   1. Juipelo

    @J kk nii tai onkohan se aina ollu🤔

   2. J kk

    @Juipelo onkohan vapaa muurarit vaihtunu poliisiorkesteriks😆

   3. Juipelo

    En paina tykkäystä kun on sopiva määrä tähän lauseeseenkin liittyen

   4. J kk

    @Aune Hörhö mahtavin peitenimi on nyt keksitty Poliisiorkesteri mitä helv..😂 Pellenenät jokaselle orkesterin jäsenelle🤡📯

   5. Aune Hörhö

    Aivan kuin ”poliisiorkesteri” olisi peitenimi jollekin totaalisen valonaralle toiminnalle 🤔..

  92. ziko6666

   Thanks Mayn 🙏👍😎

  93. Sika Sika

   Siitä liittymään ryhmään niin saadaan monipuolista keskustelua aikaan. Tervetuloa kansan omaan aivoriiheen!

  94. Myrkky tatti 25

   ONH

   1. ziko6666

    Niin on. Legendan mukaan. 😉

  95. Jay Maw

   Oisko Alfa tv:n alfa Ilkka Tiainen vieraaksi?

   1. Funky Mies

    Miten pidätte jtn ylilaudan ”lääkäriä” ja niitä 1000 musta jotku höpisee oireista ilman naamaa? Näitäki selittämättöömii menkka juttuja jne vois ihmiset tulla oman naamal sanoo jos näin kerta on, on paljon uskottavampi ku mikää nettikirjotus

   2. Funky Mies

    Miten pidätte jtn ylilaudan ”lääkäriä” ja niitä 1000 musta jotku höpisee oireista ilman naamaa? Näitäki selittämättöömii menkka juttuja jne vois ihmiset tulla oman naamal sanoo jos näin kerta on, on paljon uskottavampi ku mikää nettikirjotus

   3. Sethrich Nietzsche

    @nollatoleranssi Tarkoitin sitä, että kun Tiainen syötti pallon Yazkalle ja tämä edelleen Levelille, niin jostain syystä sillä ei päädytty tekemään pomputtelua kummempaa. Yazkakin vaikutti hiukan yllättyneeltä siitä, että asia lässähti, mikä nyt ei sinällään ole mikään yllätys. Mutta toisin kuin monissa hänen selkeästi propagandasta kumpuavissa vouhotuksissaan, tässä olisi oikeasti ainesta jonkinlaisen mädäntyneen järjestelmän ja korruption läpivalaisemiseen. On tietysti hyvinkin mahdollista, että asiaan liittyy paljon sellaista, mitä nauhojen perusteella emme voi edes arvailla. On kuitenkin täysin selvää, että Tiaisen ohjelman perumiseen liittyy jotain, joka ei kestä valoa ja mitä ikinä se onkaan ja mistä ilmansuunnasta tahansa tuo vaikutus puhaltaakaan, sen selvittämiseen olisi nyt lähes ainutlaatuinen mahdollisuus. Ehkä joku tuntee riittävän piston sydämessään.

   4. nollatoleranssi

    @Sethrich Nietzsche En ole niinkään huolestunut siitä tuoko Leveli näitä asioita esiin, vaan enemmänkin miksi valtamedia on joistakin vastaavista asioista täysin hiljaa kuin taustalla olisi yhteinen päätös, että mistä voidaan uutisoida ja mistä ei.

   5. nollatoleranssi

    @Sethrich Nietzsche Nämä asiat ovat siinä mielessä hankalia, että kunnon todisteita on hyvin vaikeaa löytää. Paljon riippuu henkilöiden omista ja kuulemistaan tiedoista, koska kanavan johto tuskin haluaa sanoa tarkemmin mitkä tahot ovat painostaneet. Selkeästi jonkunlaista painostusta on tapahtunut. Suosittu ja nousussa oleva ohjelma lopetetaan täysin yllättäen ja annetaan tälläisiä selityksiä kuin olisi painostettu tuohon liittyen.

  96. Sethrich Nietzsche

   Pysäköintisääntöjen rikkominen ja siitä seuraavien sakkojen maksamatta jättäminen ei liene kunnallisvaaliehdokkaalle asia, jolla kannattaisi hirveästi kehuskella. Valitettavasti tämänkaltainen kaksinaismoralismi vie myös kaiken pohjan sinällään perustellulta korruption kritiikiltä.

   1. Sethrich Nietzsche

    @LEVELI NEWS Tuskin ainakaan oma kielesi nyt niin kehno on. On toki mahdollista, että kyseisissä yrityksissä ilmenee korruptiota, mutta yksityistetyssä järjestelmässä sakkojakin jaellaan markkinatalouden lainalaisuuksia mukaillen eli raha otetaan sieltä, mistä se on helpoiten otettavissa. Kritiikkini tarkoituksena on nostaa esille monessa tapauksessa hyviä tavoitteitanne ja tekemäänne työtä vesittäviä puheenparsia. Tämä voi vaikuttaa marginaaliselta asialta, mutta jos pyrkii kohti totuudellisuutta, jokainen oikotie vie vain kauemmaksi siitä.

   2. LEVELI NEWS

    Noi yksityiset parkkifirmat on just korruptoituneita! Lähettävät pelote ja harhautus viestejä oikeudentuomioista jotka koskevat JULKISEN pysäköintifirman sakkojen maksamatta jättämiseen yrittävät harhauttaa kansalaisia joilla huono kieli ja lukutaito, uutisista löytyy lukuisia laittomia toimintoja yksityisiltä pysäköintifirmoilta, että ei niitä kannata tukea! -Slim

  97. Para

   Nämä livelähetykset on kyllä juuri semmoista journalismia jota arvostan ja jaksan kuunnella monta tuntia putkeen, parasta kuunneltavaa sekä katsottavaa🙏

   1. Sethrich Nietzsche

    Toinen juontajista kyllä sanoi alussa harvinaisen totuudellisesti, että kyseessä on viihteellinen tuotanto. Mukana oli toki ihan hyvääkin journalismin kritiikkiä, mutta varsinkin ensimmäinen osio olisi kaivannut paljon seikkaperäisempää käsittelyä ja kenties jopa journalistista otetta. Silläkin päädyttiin ainakin tässä kohtaa ajamaan vain populistisia tarkoitusperiä.

  98. Insec†us Finnicus

   Oli jälleen hyvä lähetys 5/5👍🏻♥️