LEVELI SALALIITTO #10 | LIVE SPECIAL EPISODE

LEVELI

21 t. näkymät32

  Julkaistu 7 kuukautta sitten

  Kommentteja

  1. agibazuiba

   Mitä tapahtui 21.12.20 Dna:n aktivoituminen vai mikä se oli. ehkä se auringon joku solarflare korona efekti. Mutta mitäs tänä vuonna? Numerologisesti ainakin mielenkiintoinen tuo 21.12.21 ehkä taas uusi aikaportaali, who knows

  2. Janetski HOO

   Mikä keinoa ne käytää politikoille että saavat tyypin, kontrolliin? tuli mieleen että tämmöiset sinisilmäiset on siinä alkuhurmiossa juuri valittuina luottotehtävään, helppo psyykksisesti iskeä, ja varmaan koko ajan joku profilointi controlli syynää potenttiaalisia kohteita, joita sitten ohjataaan niille halutuille viroille, paras keino vältä turhaa julkisuutta anna tekojen puhua puolestaan.

  3. Janetski HOO

   Totuus on palasina mailmassa sinun ,pitää etsiä se sieltä rauhassa ( toimii paremmin hyräiltynä .fi)

  4. jussi Järvinen

   En salli muita digttaatoreita,rinnalleni vain minä sater 39, Otan voimalla hypytysnoosilla ,itsenäisyyteen orjuudesta,. Rahalla orjuutettu,juuri ja juuri pärjää.. Uskomatonta 8n. Suuri seikkailu,tervetuloa.. Ryhmähypnoosi.. Rehellisyys kannattaaaaaa.. Terve.

  5. jussi Järvinen

   Kuolemasta Huom voi tietää,läheskaiken . Uudet aivot.. Muistimme open.. Luojia me.. Multa oli kova saada ympäri telluksen.. Vanhasielu.. Ikä Aika. Kokemus.. Incarnaation tarkoitus,elämäntarkoitus.. On valittu taivaasa itselleen luotu kohtalonsa,eri elämissä..karmallisen seurauksen..mukaan.. Klooniko,höh opettelevat tekeen kehoja,,. Majavi rupa. Veri.. Ihme..

  6. jussi Järvinen

   Kuolema on selvitetty,kysymys mitä tapahtuu,on huono.. Tapahtuu aivan samaa kuin täällä,astraalinen tellus maaaaa.. Sielu vaihtanut kehoaan,astraaliseenmentalbody.. 7maailmaa. Jumala 7sämme hyvyys Rakkaus on riiiikas.. Rakastaa monia,Kaikkia ,8n Rakkaus..

  7. ziko6666

   1:01:16 ilmankos kiinalaiset on kaikki melkein toisensa näköisiä (tidi didi tidi didi)

  8. Insec†us Finnicus

   No, näin useita kuukausia myöhässä sanon oli hyvä lähetys. Harmi, kun en tähän aikaan vielä ollut tätä kanavaa löytänyt. Noh, nyt on hallussa👍 Näiden Shaolin munkkien jotkut temput näyttävät niin uskomattomilta, että en tiedä pitäisikö uskoa vai ei😀No, eihän sitä koskaan tiedä.

  9. Vesa Moisander

   NImenomaan kloonausta halutaan tehdä jotta totuuden etsintä vaikeutuisi.

   1. Vesa Moisander

    Ja nyt kun monet ihmiset käyttää noita maskeja sun muita, niin sitä käytetään nyt hyväksi. Dnata keräillään ihmisistä ja ihmisiin laitetaan mikrosirut sitten samalla sen dnan keräilyjen kautta.

  10. jussik

   Toi jäbä ois alueella, mut ei dit kun ei voi soittaa

  11. jussik

   Millä voi soittaa sinne

  12. _

   Melkein kaikki videot jotka näytit tässä on poistettu youtubesta 🤔

  13. Data Cat

   eiks pepe meemi oo ollu varmaa vähä alle 10 jo olemas?

  14. Data Cat

   Vaatii aina palautumista näiden jälkeen, jotta voin nukkua rauhassa😕

  15. sNc

   Mielenkiintost, olin psykoosis 21.12 koko päivä. Olin puukkon kans riehunu ja uhannu tappaa kaikki kaupas... Normaalisti en tosiaa oo väkivaltane ym. Ei oikee mitää muistikuvaa siit päiväst paitsi jotai pienii flashbackei. Himassaki luulin sillo et ihmisii tulee meitsin ikkunast tappamaa mut ym. Onneks mitään tietääkseni loppupeleis pahaa tapahtunu kenellekkään meitsin sen päiväsest käytöksest

  16. Larsson Makkonen

   Mistä näkee ne videot mitkä you tube on poistanut videot

  17. Taistelu - Jaska

   chekkaa Alex Collier haastattelu 94 vuodelta. sit peggy kane ja Phil Schneider

  18. Jay Maw

   Olen seurannut KJ:n kanavaa "Thescariestmovieever" ja muita videoita, lähes alusta asti, ja suosittelen kaikille englanninkielen taitoisille.

  19. Petteri Punakuono

   🤩🤩🤩🤩😎😎😎🤩🤩🤩🤩✌

  20. Antonis Papastamatis

   Hyvä video 👍

  21. VituLuurango

   Olis siisti nähä podcasti missä käytte erilaisia kryptidejä läpi tai juttuja skinwalkkereista/ wendigoista

  22. Seppo Myllynen

   Pum Pum pian

  23. j H

   Noista dinoista joku viiisas tajunnu että jos meteoriitti tappoi dinot miksi kaikki muu säilyi ehjänä ja elossa??

  24. j H

   Olis yees tavata kun olis kaikenlaista juttua mistä olisit kiinostunut

  25. Matias Koivuehto

   Se, että keskiajalla kristillisiä taideteoksia tehneet olisivat käyttäneet psykedeelejä ei tarkoita sitä, että alkukristityt olisivat niitä käyttäneet. Missään kohdassa Uudessa testamentissa kristityt eivät käytä huumeita ja niiden käyttö kategorisesti kielletään.

   1. jussi Järvinen

    Vapaatahto,ei voi kieltää,väärä opetus,digtaattori..

  26. M Ka

   Tuo Quun valon kylmyysjuttu on helppo debunkata. Miksi auton ikkunat jäätyvät taivasalla, mutteivat katoksessa? Sama ilmilö trampoliinin alla. Kohdassa 1:17:00 noin...

  27. Matkapete Albania

   😎😎😎🤣🤣🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱

  28. Arkku

   taustamusiikki pois

  29. Petteri Punakuono

   😎😎😎🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  30. MyAnnaLiisa

   Tieto on valtaa.Hyvä setti

   1. Samuel Väärä

    Liika tieto lisää myös tuskaa ja poistaa elämästä nauttimisen taidon, kun tietää kuinka valheellista kaikki on mitä meille on "opetettu".

  31. VP J

   Eikös Breivik ollut kans vapaamuurari ennen?

  32. Henrik Eronen

   Kiitos taas kerran erinomaisesta videosta Slim! :)

  33. BrainFart

   1:16:42 Trampoliini heijastaa lämpösäteilyn takaisin maahan. Ei kai tuossa sen kummemmasta ole kysymys...

   1. BrainFart

    Tämän ilmiön takia esim. auton lasit ei jäädy katoksessa.

  34. Daniel Hellström

   Kanttaa kuunnella semmosta artistia kun III silmä /dunkku ja möra

  35. MrMetaloholic

   Se että oltais tosi lähellä tosielämän simulaatiota on ihan puppua. Me ollaan teknisesti siitä vielä hyvin hyvin kaukana vaikka se tuntuu olevan jo lähellä.

  36. wilderness

   Mitä jos Islam onkin totuus?

  37. noppa ungarsson

   Mistä näit sekoi oikein sikiää? Ihan bullshittii koko vireo!

  38. Ima Gawd

   Mitä

  39. Daniel Hellström

   Mietin noit hiuksii ja joku nois häiritsi, mutta.. Nyt tiiän selvästi slim mill piilottaa hänen otsalla olevilla hiuksillaan, kolmannen silmänsä!!

  40. Zasu 1111

   Missä linkit 🙈

  41. Lazy Grammar

   hyvää kuuluu mut vittu oon alkanut kaljuuntuu

  42. Janna Light

   fiblock.info/face/videot/pG6CZqWIYl3CYaQ.html

  43. mystical secret life

   liian monta salaliitto teoria videoita ja vain harvassa on uutta tietoa mitä en olis tai en ole itse älynny ja ne jotka uskoo astrologiaan ja numerologiaan niin kuulun vanhimpiin sieluihiin 3/5 ns testissä ja sain kolmessa tärkeimmässa numerot 11,22,33 joista tulee vielä 2,4,6 jotka ovat enkelin numeroita hullu ei ole se joka uskoo johonkin todelliseen tai epätodelliseen asiaan vaan hullu on se joka muutuu pakanaksi eikä usko mihinkään ja hulluja ne vasta on jotka näyttelee mukana rikkaitten ja johtajien näytelmässä talutushihna kaulassa ja median sanan on vain totta se on hulluutta ja corona myös tarkoittaa valokehää joka voidaan liittään kruunuun koska molemmat on pään päällä

  44. joni ruottinen

   Yks parhaimmista videoista, erittäin kiinnostavaa materiaalia mikä pistää miettimään👍🏻

  45. dimm bor

   Vuonna 2020 on kyllä kummallisen paljon ruvennut ihmiset ajattelemaan, että onko kaikki niin kuin väitetään. Itsekkin vasta tänä vuonna ruvennut perehtymään enemmän!

   1. CGuerrilla

    @dimm bor Kerroin vain miksi vuonna 2020 kummallisen paljon on ihmiset langenneet "vaihtoehtoiseen ajatteluun". Ja se on oikeasti huolestuttavaa. Kannattaisi miettiä ensin, mistä asioista kokee median "valehtelevan", ja ennenkaikkea MIKSI. Mikään yleinen "Media kusettaa" ei tarkoita mitään, koska Media kertoo myös tosiasioita. En voi tietää, mikä osa mielestäsi on sitten tätä kusetusta. Jos kertoisit vaikka 3 konkreettista asiaa, joissa tapahtuu valehtelua, niin voin kommentoida niitä. Kriittinen ajattelu pitäisi yltää myös "valtamedian" vaihtoehtoon. Se on täynnä ihmisiä, joilla on vahva poliittinen/ideologinen agenda, hyvin vähäiset tiedot asioista tai jopa henkisiä ongelmia. Jos pelkää valtamedian kusettavan, mutta lankeaa todelliseen kusetukseen, tai vaihtaa todenmukaisemman maailmankuvan harhaiseen, ei kyseessä ole "silmien avaaminen", vaan sulkeminen.

   2. dimm bor

    @CGuerrilla No ei kyllä itellä ole mikään kriisiaika/pelko kun en oo elänyt mitenkään eritavalla vaikka korona onkin ja silti en oo ollu kipeenä / tiedä ketään joka olis ollut. Ihan päivänselvää on se, ettei todellakaan media puhu totta kaikista asioista ja kansalle valehdellaan asioista. Jos oot sitä mieltä, että ketään ei kuseteta millään tasolla nii älä ees kommentoi, kiitos.

   3. CGuerrilla

    Kriisiajan pelko ja epävarmuus saa mielen etsimään pakoreittejä Todellisuudesta. Tuntuu paremmalta uskoa että Tietää, on osa jotain Suurempaa, ja olemassaololle on jokin Tarkoitus. Mutta pieleen menee. Kuvitteellinen totuus on yhtä tyhjän kanssa. Kun "virallinen totuus" kyseenalaistetaan, yleensä jätetään täysin kyseenalaistamatta se vaihtoehtoinen totuus, joka ikävä kyllä on lähes 100% valhetta/epätotta.

  46. Alkemisti 369

   Tuossa sun videossa puhuttiin Etelä-Koreasta, eikä Pohjois-Koreasta. 😄

   1. annemirjami

    No mut mitä pienistä ;D

   2. Alkemisti 369

    1:05:20

  47. annemirjami

   Egosi puskee pahasti läpi, voi sinua! Missä nöyryys, olet vain pienen pieni hiekanjyvänen, niin kuin me kaikki muutkin, etkä tiedä yhtään sen enempää tästä maailmasta kuin sinua nöyremmät ja siksi nöyryydessään paljon viisaammat ihmiset. Elämä ei ole elokuvaa, todellisuus on täällä, ihan ympärilläsi. Onnea matkaasi ja toivottavasti joskus oikeaan oivaltamiseen!

   1. annemirjami

    @Jock Sparrow niin väsynyt heitto, ettei olis kannattanut näppistä tuohon kuluttaa!

   2. Jock Sparrow

    @annemirjami vai trollaamassa..?

   3. annemirjami

    @Marc Swanson kävin kurkkaamassa ja jatkan matkaani.

   4. annemirjami

    @Marc Swanson Kiitos, mutta minusta ainakaan ei tarvii huolehtia, mulla on ihan oma fikkari ;) PS. Kommenttini oli suunnattu kylläkin videon tuottajalle...

  48. New Sound

   Maailmankaikkeus ja me kaikki olemme yhden ja ainoan äärettömän lähteen/luojan mekanismi kokea ja tuntea itsensä. Absoluuttisesti on vain yksi olevainen joka on kaikki, ja me kaikki olemme tätä yhtä ja samaa tietoisuutta, erillisyys on vain egomielen luoma harha. Peace✌ (Jos kiinnostaa kenties diipimpi lyyrinen mindul-räppi niin tsekatkaa mun soittolistaa, siihen tullu koottua jotain, aion pian julkaista myös toista soittolistaa täynnä kaikkea muuta mielenkiintoista materiaalia.)

  49. joku tyyppi

   26:40 noista jutuista pystyy selittää suurimman osan jo pelkällä maalaisjärjellä ja tiede osaa selitää kirjaimellisesti kaikki noi jutut.

  50. Nemilionel Anuñio

   Pyytäkää Seppo Tanhua vieraaksi. Hän on huipputyyppi; varmaan tulisi vierailemaan. Ja oishan kiintoisaa nähdä Slimin tähtikartta ja tulkintaa ✨🪐🌕

  51. khyl khyl

   Ottakaa selvää siitä,että Sauli Niinistö on jenni haukion kummisetä. Se on pimitetty tieto

   1. niila22

    Aattelin et tää on selvä kaikille? Jopa mun vanhemmat puhui joskus ohimennen tästä vuosia sitten.

   2. Ata Coban

    Whaatttt

  52. Joni Elomäki

   Slim mill häviää koht johoki jälkii jättämättä

  53. Johanna Hyppönen

   Todella mielenkiintoinen video!! Kiitos tästä!👍😃

  54. Groov Skies

   Seuraavaks pohjoiskoreasta jakso.

  55. Haistapaskanimimerkkien isä

   Tuben kiinnostavin kanava ja nyt tuli kiinnostavin videoki

  56. ÄmKoo Wwg1wga

   Slimmin kissaki on enemmän herännyt ku yleensä katsojat😂

  57. kuplavolkkari

   Elämme totuuden aikaa jota eliitti pyrkii estämään kaikin keinoin.. mutta kun me tiedetään jo KAIKKI!!!!

   1. Vesa Moisander

    Niinpä

  58. PFB Production

   fiblock.info/face/videot/e5h8no6honOuko4.html MOT Ilmestyskirjan lääkemyrkky. Ei enää salaliittoa, vaan todellisuutta.

  59. MABUS SUBAM

   *BUZZFEED* ei jumalauta nyt slim :DDDDDdd

  60. Karoliina Karvonen

   Hyvä lähetys! :)

  61. Nemilionel Anuñio

   Slim Mill 💜 Lisää tätä ✨✨✨✨✨

  62. Merja Rm

   Hyvää vkl sinne myös, kiitos mielenkiintoisesta ohjelmasta. 💖🇫🇮🙏

  63. Marko Aaltonen

   Hyvä ennakkovaroitus! "Deeppiä tulossa"... motivoi katsomaan alusta loppuun 🤣

  64. Kolsson77

   www.youtube.com/c/ShadowCamera/featured myös . pitäisi löytyä peltokuviosta ja muusta .suomalainen kanava.

   1. Kolsson77

    ihan voi suositella aikalailla tavaraa.

  65. CK Henkka

   😎😎5/5

  66. numero 7

   The 100 netflixis hyvä sarja siin siruhomma "valonkaupunki" tulossa tännekin

  67. S Jalom.

   solipsism

  68. Esko Terrilä

   Tämä on paras kanava joka tekee hyvää työtä aina hyvää joulua ja uutta vuotta kaikille nyt meilä on jalat maassa

  69. Merja Rm

   Mua kiinnostaa kovasti.. Haluaisin tutustua ihan livenä.

  70. Taneli Hämäläinen

   fiblock.info/face/videot/lodjn2-Vona4ZI4.html kannattaa kaikkien katsoa tämä video. Elämän mysteeri

  71. Merja Rm

   Puhut asiaa.

  72. volijagi

   Yo Slimm Mill! Joo tosi mielenkiintoinen päivä luvassa (21.12) ja uskon etteivät mayat ole tulkinneet väärin luontoa/maailmankaikkeutta koska ne ennusti myös vuoden 2012 todella hyvin (auringon energiapurkaus oli lähellä osua maahan). Toi Bitcoin jakso oli todella hyvä, Kiitos! Mielenkiintoinen teknologia👍 ja olis tosi nastaa jos sais Part 2 ja houkuteltua messiin myös Martti Malmi joka oli mukana luomassa Bitcoin koodia 2009... Hyvää spekulointia myös: www.google.com/amp/s/www.newsbtc.com/news/bitcoin/destroy-bitcoin-solar-flare-today/amp/ innolla odottaen Bitcoin Part 2 ja sitäkin ennen "21.12.2020" päivää 🏆👍