Nyt sulta viedään kaikki rahat!

Hjallis

42 t. näkymät71

  Konkurssi-Sanna haluaa progressiivista kuntaveroa, Ohisalo haluaa lisätä kiinteistöveroa ja Vasemmistoliitto kiristäisi yritysverotusta. EU-veroja, päästökauppaveroja ja kohta halutaan maakuntaveroja.
  Totuus valitettavasti vain on, että mitä enemmän veroja maksetaan, sitä vähemmän ihmisillä on varaa kuluttaa.
  Me emme tarvitse enempää veroja vaan veronmaksajia.

  Seuraa mua somessa:

  Instagram: bit.ly/2wBcgvV
  Twitter: bit.ly/2hRYZg3

  Julkaistu 13 päivää sitten

  Kommentteja

  1. hen ko

   Oli hienoa nähdä sut eilen Telkussa! Hyvä Hjallis!

  2. RRJOfficial

   Mua ei haittaa verot. Toivoisin itse, että ALV nostettaisiin 28%.

  3. Raija Tuorila

   Miksi edelliset Pääministerit on hiljaa???? Mihin katekoriaan he kuuluvat, kun ovat hiljaa... Verot ei nouse, kun SOTE tulee... Hjallis rauhoitu.

  4. minij hooi

   Oli hienoa nähdä sut eilen Telkussa! Hyvä Hjallis!

  5. Dope Step

   Demarithan on entinen kommari puolue niin mitäpä voi olettaa, EU on muutenkin Neuvostoliitto 2.0

   1. hen ko

    puhut asiaa ensin meiltä vietiin posti sitten kauppa ja tietysti koulu ok no sitten loppu linjaautoyhteydet ,, näin meni mutta yhtenä päivänä ne pykäs katoksia linja-autopysäkeil

  6. drttyu liqm

   Poliittisia broilereita 🐓

   1. minij hooi

    miellyttävä kuunnella tätä sun puhetta meinaan on loistavat argumentit ja puhelahjat ja loistavasti kiteytät asiasi lyhyeen videoon.

  7. Janni Turunen

   Suomesta muuttaa porukkaa pois kovaa vauhtia. Suomessa on niin kallista asuminen, (euroopan kalleinta) ja hyvät työpaikat ja kunnon palkan jolla elää saa muualta Suomesta.😄😁

   1. aswer huio

    miellyttävä kuunnella tätä sun puhetta meinaan on loistavat argumentit ja puhelahjat ja loistavasti kiteytät asiasi lyhyeen videoon.

  8. foopyu nooui

   parempaan suuntaan.

  9. Bolia Fops

   Ei niitä veronmaksajia kukaan raaski tehdä,kun itse ovat näkemässä miten verotus ja kidutus lisääntyy.

   1. drttyu liqm

    lappuun nimi.ekaksi.. ja myöhän äännetään siut uudestaan ..

  10. seppo kemi

   Hjallis tekee vihreistä Helsingin pormestari puolueen. Elikkä se tästä kaverista.

  11. mampe

   Hjallis valtionvarainministeriksi!

  12. bilij pdan

   Kyseessä on maamme tahallisesta alasajosta ! En tiedä koska kaikki ymmärtää tämän tosiasian.

   1. Bolia Fops

    työtön sitten? Vaikka töitä olisi siellä 40-50 kilometrin päässä, sinne ei vain pääse millään järkevällä keinolla. Jostakin helvetin kummallisesta syystä johtuen, ei sporat skula

  13. sannio komi

   Ja valtio ottaa sitten vaa lisää velkaa. Sen takia tää tivoli ei oo vielä menny nurin.

   1. Liinu

    kai ymmärrät, et jokainen valtio ottaa velkaa? :DD

  14. SportTruck

   Taas täyttä asiaa. Hjallis pitäs valita pääministeriksi !

   1. foopyu nooui

    ei se leviä illalla elokuvateatterissa yhtään pahemmin. Idiootteja.

  15. bssni touir

   Oli hienoa nähdä sut eilen Telkussa! Hyvä Hjallis!

  16. vinasu maaj

   Hyvä Hjallis. Tuollasia järki ihmisiä tarvittais enemmän eduskuntaan.

   1. bilij pdan

    näissähän Suomi on Nokian veturin ajoista lähtien ollut maailman huonoin ymmärtäjä.

  17. Jari Kurvinen

   Ei ne nyt kaikkia rahoja vie!Mulla on kolikkopurkissa vielä jos tarvit lainaa.

   1. sannio komi

    Näitä on kyllä hyvin mielenkiintoista katsoa.

  18. Ville Ville

   Jallis pelaan vaan samaa koriin.

   1. vinasu maaj

    puree.

  19. karhuroope

   No onha se lisäverotus yhtä> lisää tukia

  20. Pekka Paananen

   puhut asiaa ensin meiltä vietiin posti sitten kauppa ja tietysti koulu ok no sitten loppu linjaautoyhteydet ,, näin meni mutta yhtenä päivänä ne pykäs katoksia linja-autopysäkeille ... sitten vietiin postin etä palautus piste siis se oranssi laatikko ok tähän asti mut sitten myrsky kaatoi yhden lyhtypylvään ja sitäkään ei korjattu vedettiin vaan johto kiepille pylvääseen siis miksi maksan kiinteistöveroa en tosiaan ymmärrä kun kaikki on itse pitänyt tehdä jäte ja vesihuolto

   1. Pekka Paananen

    siis se viimenen linkki kulki joskus muinoin ...

  21. kontsa

   miellyttävä kuunnella tätä sun puhetta meinaan on loistavat argumentit ja puhelahjat ja loistavasti kiteytät asiasi lyhyeen videoon.

  22. niko ståhlberg

   Joku joskus sano että maailmassa ei ole pakko tehdä mitään muuta kuin kuolla ja maksaa veroja.

  23. arschka

   Epidemiakorvaus toimeentulotuen päälle, jonka ttt:kea saivat, maksoi veronmaksajille vain n. 60 miltsii. Ei paina milään tässä konkurssissa.

  24. Arvo Hirvonen

   Äänestäjät saavat nyt sen äänestys palkkion ..verojen kera luulis sapettavan mutta ei äänestäjät opi .. oikein Sanna Marin lisää avustaja porukkaa lisää .. ja laitappa se liittovaltio lappuun nimi.ekaksi.. ja myöhän äännetään siut uudestaan ..

  25. P H

   Videon jokanen lause oli timanttia. Rajotukset pois ja kaikki töihin haluavat töihin. Verotuloja suomelle. Virus ei katso kelloa v*tun demarit jos se ei leviä päivällä ruokakaupassa ei se leviä illalla elokuvateatterissa yhtään pahemmin. Idiootteja.

  26. realistic co2

   Harmi ettei meidän kunnassa pääse äänestämään Liikenyttiä!!!

  27. Timo Kariluoto

   Kuulin omasta mielestäni aivan helvetin hauskan jutun. Pohjanmaalla on kesäisin sellainen käytäntö, että kesällä ne vähätkin bussilinjat lakkaavat kulkemasta, tämä tarkoittaa sitä, että vaikka sinulla olisikin vielä työpaikka Seinäjoella ja sattuisit asumaan Koskuella tai Jalasjärvellä, et sinne töihin enää mene, koska työmatkaa olisi 40-50 kilometriä suuntaansa, eikä sitä kuljeta polkupyörällä kovinkaan pitkään. "No mikset mee autolla?" XD Niinpä... Autoa ei matalapalkkaisella alalla olevainen kädellinen voi pitää. Entäs työtön sitten? Vaikka töitä olisi siellä 40-50 kilometrin päässä, sinne ei vain pääse millään järkevällä keinolla. Jostakin helvetin kummallisesta syystä johtuen, ei sporat skulaa, ei metro ujella, eikä työttömälle alkuasukkaalle (etninen suomalainen) todellakaan tipu harkinnanvaraista toimeentulotukea moponkaan ylläpitämiseen, saatika sitten auton. REPIKÄÄ SIITÄ.

  28. Okin Arierom

   Suomi on maailmankaupasta pääosin riippuvainen viennin kautta ja tätä myöten meidän kotimaiselle markkinalle ei nähdä samanlaista vetovoimaa kuin sille. Työnantajat on yrittäneet jokaisen romahduksen tai talouden hidastumisen aikana vähentää työpaikkoja ja tällä suojata omaa kannattavuuttaan epävarmoina aikoina. Ongelma tässä on siinä, että nousukaudella nämä vähentyneet paikat eivät merkittävästi palaudu takaisin ja rakennetyöttömyys pahenee. Uusia työpaikkoja syntyy ainoastaan uusille aloille, mutta koska Suomi on pääasiassa maa joka matkii mitä Ruotsi on tehnyt 10v sitten, ei meillä synny merkittävästi uutta. Asiaa ei tietty helpota korkea yritysverotus ja hankala yritystukijärjestelmä. Itse poistaisin yritystuet ja alentaisin verotusta saman verran kuin mitä tuet maksaa yhteiskunnalle. Tällä tavalla myös pienemmillä start-upeilla olisi saman verran edellytyksiä toimintaan ilman kamppailua tukiviidakossa mihin vain isoilla firmoilla on aikaa ja rahaa. Uudet yrittäjät tarkoittaa uutta liiketoimintaa ja työpaikkoja ja näissähän Suomi on Nokian veturin ajoista lähtien ollut maailman huonoin ymmärtäjä.

  29. Matias Huikko

   Näitä on kyllä hyvin mielenkiintoista katsoa.

  30. pencil neck

   Kumihuuliapinoita vaan suomeen ne tuo verorahoja.

  31. Kitcat

   Haluun vaa syyä joka päivä lämpimän ruuan ni oon ilone

  32. MADRAT

   mä sanoin noin 4 vuotta sitten et sdp ei osaa muutakuin verottaa ja keskusta kusettaa ja tässä tulos joka hiton vuosi tullaan valitamaan siitä kun mikään ei kelpaa ja omat koirat puree.

  33. A J S

   Sä oot Jallis pelkkä porvari, joka yrittää päästä kansan suosioon. Synnyit kultalusikka suussa tähän maailmaan.

  34. n

   No siis hyvä se laittaa miljardeja muualle ja ottaa lisää veroja suomalaisilta. Kyllä muutenki suomi on jo ihan kaulaan asti haudassa!

  35. Game Space

   Upeaa. Mä olen odottanut vuosikymmeniä, että saadaan 100% verotus suoraan tuloista. Ei näillä piiloveroilla. Vasemmisto tietää mitä tekee. Projektin nimi on rahat pois kansalta eliitille. Tyhmiä ovat vain kansalaiset, jotka eivät tätä tajua. Valtaa ja lisää valtaa. Sitä demari janoaa. Ja jos joku yritysala ei kaadu, niin lisää rajoitetaan. Nää löytyy WEF/Rockefeller säätiö/maailmanpankki sivuilta kun jaksaa vähän päätään vaivata. Suuri osa ei jaksa vaan äänestää lupauksia. Ja siihen nämä huijarit luottavat. Porin vaalit 2017..... Tutkailkaa mitä kävi ku kansalaisaktivisti kävi tarkistamassa äänet. 🤣 Rehelliset on vaalit. Jep jep. Ja meidän naapurrissa on lehmä joka ihan oikeasti osaa lentää.

  36. Luiqi Karjalainen

   Ärsyttää niin paljon kun en osaa vieläkään päättää kumpaa äänestää Jussi Halla Aho vai Hjallis Harkimo PERKELE

  37. Esko Oksanen

   Taitaa olla sekin kohta Esissä että tee vähemmän osta vähemmän maksa veroja vähemmän jos ei mikään muu enään auta työttömiä on jo tarpeeksi ja joka päivä tulee lisää ei me tarvita ulkomaalaisia kielitaidottomia vastuun alaisiin tehdäviin työllistetään ensin suomalaiset......... työttömät

  38. Esko Oksanen

   Taitaa olla niin että harmaasta taloudesta ei päästä eroon kun meidän hallitus ruokkii sitä tavalla jos toisella

  39. Coltr

   Hjallis on monessa asiassa oikeassa, mutta vähän liikaa yrittäjien puolella, esim liksaa ei saisi maksaa yhtenäisillä sopimuksilla vaan työnantajan pitäisi saada se määrätä, samoin ammattiliitot pitäisi lopettaa joka polkisi työntekijöitä.

  40. PaavaliJT

   No höpö höp! Mitäs LiikeNyt muka? Samassa pulkassa kokoomuksen kanssa ja sen viitoittamalla tiellä ykstyistetään, tehdään firmoja ja tavan duunari kärsii ja sika rikastuu.

  41. Jerry Suovuori

   Hjallis pääministeriksi heti!

  42. SIMO SIPILÄ

   Kuningas. Amen

  43. Eemeli Luoma

   Hjallis on aika hieno mies. Rehellinen ja älykäs, joka voisi sopia myös Perussuomalaisiin.

  44. Swappendeer

   Viekää kaikki ni ei tarvi itekkää mennä enää töihin

  45. IU QUEEN OF KOREA | STREAM LILAC

   Kiitos Sheriffi!

  46. Kimmo Kujala

   Veroja pitäisi kerätä niin kuin suomalaisia olisi yli 30 miljoonaa. Se on, kun on luettu se pitkä matematiikka. 😁

  47. EATKK Community

   Onko pääministeri vihervasemmisto sdp klaanilla tarkoitus ajaa suomalaiset häijyillä ja petollisilla toimilla joko maanpakoon tai maan rakoon? Minne katosi meidän maamme rahat? ... fasistisen pellehermanninko käsiin Bryssels?

  48. Jukka Heikkinen

   Eipä ole mistä viedä. Tulot on tasan nolla ja rahaa nolla.

  49. sevencolours

   Verot kiristetään ikuisesti, koska suomalainen uskoo sisimmässään, että hyvä elämä, ilmainen asuminen, ilmainen terveys ja kaikki muukin on kaikkien perusoikeus, riippumatta siitä tekeekö ihminen töitä, onko hän rikollinen tai ei.

  50. sevencolours

   Täysin mitäänsanomaton poliittinen mainos. "Minä lupaan hyviä asioita". Veroja kiristetään, koska kulut nousevat. Jotta mitään uskottavuutta olisi, pitää kertoa mistä leikataan. Eli, mistä leikataan? Asumistuesta? Kulttuurin tuista? Mistä?

  51. Otto Vainionpää

   Eli toisin sanoen se on hyvä, koska kulutusta täytyy karsia reilusti.

  52. effexon

   Onko Hjallis nähnyt Stefan Törnqvistin kannanotot EU:sta? Mielenkiintoista kuunneltavaa, mm. julkisia investointeja. (neuvottelija #83)

  53. Haamumanne

   Eiköhän myö poijjaat ja tytöt lähetä norjaan

  54. TheJamale81

   Tai kai mieli pisteen saa sanoa... Paras demari on kuollut demari✂️

  55. TheJamale81

   Dead

  56. Memenade

   Maailmas 5000 kieltä ja Hjallis päätti puhuu faktoi

   1. Mörkö 930

    Muutama tilaaja

   2. no more vids

    Memenade yooooo!!!!! SDP on kyllä ihan perseestä niin myös vihreät

   3. King_Cola

    Miks tää twitter skeida piti tuoda tänne. Tää vitun alusta kuivuu kokoon tolla meiningillä

   4. Legend

    @Hugo Hynninen kävin vilkasee mikä tää tyyppi on, ni ei perskule oon kattonu ton meemi videoi ja en oo koskaa tienny että on suomalaine?!

   5. Hugo Hynninen

    @niilo22 jumalauta suomalainen jolla on 1,36 miljoonaa tilaajaa eikä itelkää hajuakaa kuka toi on

  57. TheJamale81

   Vähän mutta asiaa... Paras demari on k.... Demamari

  58. henry viitala

   Voi kun jengi vaan oikeasti ymmärtäisi tämän Suomen tilanteen ja äänestäisi oikein.

  59. lauri santikko

   Yhtä kuin ostovoima

  60. solbacka

   Tosi kiva kun puhut kovin paljon asiaa, Hjallis, sekä olet ihan oikeassa. Mutta...miten ihmeessä Mikael Jungner sopii tähän teidän touhuun mukaan? Sehän edustaa demareitten arvoja ja mionikulttuurisesta Helsingistä on ihan onnellinen. Helsinki, jossa ei enää öiseen aikaan ole valkoihoisen turvallista liikkua. Onko tämä tyyppi ihan oikeassa porukassa mukana? Minusta ei, ja niin kauan kun on mukana, sun puheet menettää kaiken arvon.... de facto.

  61. Jallu

   Hei jallis, Janni on kovasti vinkunut siitä kun rahat ei perheessä riitä Aamulypsyssä vaikka lapsettomia ovat. Laita Jollen tilille vähän lisää pönnää, ettei tarvi hävetä.

  62. Heidi Karinen

   Työttömiä on sen takia, ettei ole töitä, ei sen takia että on veroja. Eli mistäs siellä kunnassa säästetään sit ku ei koroteta veroja eikä oteta velkaa.

  63. peetu

   Käyn töissä,maksan itse vuokran ja kaikki muut laskut.aina on perse auki.naapuri on elämäntapa työtön.sillä on vara nukkua pitkään ja matkustella.eikä näy olevan rahasta tiukkaa.miksi näin,miksi venkuloille lahjoitetaan kaikki ja työssäkäyviltä imetään viimisetki rahat.

  64. Guides Tips

   🦌

  65. Wga

   Olisi hyvää kuulla sun mielipiteitä tästä uudesta kansainvälisestä minimiverosta

  66. ManagerHell

   Taas kunnon asiaa Hjallikselta! Äänestä Liike Nyttiä kun ei näytä muut puolueet tekevän mitää!

  67. pia lehtonen

   Jälleen tämän vihervasemmiston ideologioitaan toteuttava toiminta saa tulosta aikaiseksi. StoraEnson Veisiluodon tehdas lopettaa ja seurauksena jopa kaikkineen tuhat työnsä menettävää. Tehtaiden lakkauttamisille tokko vieläkään loppua näkyvissä. Taitaa tämäkin mennä persujen syyksi, kun Marin kumppaneineen selontekonsa tästä esittää.

  68. Petteri Punakuono

   👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

  69. Jomppa

   Sanna laittaa pelikoneeseen 20 euron setelin, aikansa pelattuaan ottaa ulos 10 euroa kolikkoina ja luulee voittaneensa reilusti.

   1. Riku s

    @sannio komi pitäskö sun käydä ala-aste uudestaan että oppisit kirjottamaan ennenkuin alat äänestämään

   2. sannio komi

    Harkimo olet kyllä ihan oikeassa mutta kun kerkesin äännestäjä Jussia koska Jussi On paras

  70. Arttu Tuomaala

   Kiva homma

  71. Emppu T.

   Näin o.

  72. Artturi Aarni

   Kyllä ne sitten tajuaa kun Suomessa ei asu enää ketään paitsi eläkeläisiä

   1. Kimmo Kujala

    Lopulta tyhjästä on paha nyhjästä. Tulee vielä sekin eteen, ettei mistään tule verotuloja pennin jeniä. Sitä ennen on vedetty verot niin korkealle, ettei pystytä enempää verottaa, on ihan tapissa verotus. Kansa ei lopulta omista mitään.

  73. Krisuleija

   Yleislakko siitä että liikaa veroa. Luulis, että kaikki ois samaa mieltä, siis siitä, että veroja on liikaa?

  74. J K

   Mestari irwin sen tiesi jo 80 luvulla Haistakaa paska koko valtiovalta Ette osaa muuta kuin verottaa Muutenkin touhu tuntuu holtittomalta Kaikki pitäis kerralla erottaa

  75. VlogiTubeMiksu

   Pakko se on myöntää että tässä asiassa hjallis menee aivan kaikkien yläpuolelle! Nimittäin yritystoiminnan suhteen.. Äänestää en valitettavasti aijo, mutta kyllä muuten asiaa puhuu että talous ei nouse, jos veroja lisätää ja nostellaa..

  76. Markus Tuori

   Vähä hiljaaseksi vetää 5 lapsisen perheenisän. En haluu ees ajatella mitä omat lapset tulee kokemaan jos näitä tulee vaan peräjälkeen

  77. Timo Laaksonen

   👍👍👍

  78. limumies 7

   Suomesta muuttaminen jonnekkin muulle kuulostaa korvassani mainiolta ja parhaalta idealta minulle ainakin :)

   1. Saunatonttu

    Jos osaisi kieltä, niin saksa olisi oiken varteenotettava vaihtoehto

  79. Snek ether

   Onneksi persut on suomalaisten asialla.

  80. Olli Nuutinen

   vero lisää on että harra kansalle palkkiot . kuin kansa edusta isot palkkat

  81. leskinen.net

   Mitkä rahat? 😇🤑

  82. asdf

   Kiitos Hjallis kun teet näitä videoita. Ehkä vähitellen kaikista punaisimmatkin hallituksen kannattajat ymmärtävät kuinka epäpätevä hallitus ja pääministeri meillä on. Kehtaisin jopa sanoa että huonoin hallitus koskaan.

  83. Sirkku Nykulla

   Mihinkä töihin???

   1. Kimmo Kujala

    Täällä Suomessa pitää työllistää itse itsensä. Muuten ei tule mistään mitään.

  84. jublis

   oma pesä kuntoon nyt heti

  85. eeli hiltunen

   sopivan lyhyesti ja napakasti sellitetty video 5/5

  86. Seppo 123

   Jos joskus Hjalliksesta tulisi pääministeri jos olis Liike Nyt olis isoin puolue niin mitä Hjallisis tekisi konkreetisia toimia että kaikilla suomessa olis hyvin asiat.Pieni selvitys olis kiva saada.

  87. Sandra or Marko Venalainen

   Kannattaisi kuunella esim Björn Whalroosin mietteitä!

  88. metsämies

   kun en saanut sulle laittaa Marinin miehen yrityksestä(faktaa tietoa)niin tällä konstilla kun tulee lisää veroja,maakuntavero niin eläkeläiset ja pienituloiset verotetaan KUOLIAAKSI.

  89. Jouko Hämäläinen

   Kuinka kansanedustaja voi olla noin tyhmä. Jos jonkun veron nimi muutetaan niin ei se tarkoita että verot lisääntyy😂😅 Opiskele nyt vähän noita kansanedustajan juttuja että pysyt kärryillä!

  90. Mi Ha

   Sanna Marin "paras pääministeri", vitsi, vitsi!!

  91. Henri Haikonen

   Suomi ei ole kovin houkutteleva investointikohde jäykän työmarkkinan, sijainnin ja kilpailukyvyttömän ja ennakoimattoman verotuksen vuoksi. Uskon että iso osa poliitikoista tajuaa nämä ongelmat mut halua ja kykyä ratkaisuun ei ole. Syyt on ehkäpä poliittisen järjestelmän sirpaloitumisessa ja isojen puolueiden sidosryhmäkytköksissä. Esim. puolueen on ajettava ammattiryhmien etuja. Viime hallituksethan ovat painineet samojen ongelmien parissa mutta mitään kunnon ratkaisua rakenteellisiin haasteisiin ei ole saatu. Kerropa @hjallis näetkö pienen valopilkahduksen siinä jos saadaan kokoomus ja persut toimimaan yhdessä: kestävä julkinen taloudenpito ja hulluimmat eu-ideat torjutaan, jämäkämpi maahanmuuttopolitiikka? Siihen kimppaan liikekin voisi sopia. Toi maahanmuutto voi tosin olla myös iso mahdollisuus jos suomesta saadaan vetovoimainen maa menestyjille, mutta persuille se on varmaan kynnyskysymys ettei ulkkareita tule Suomeen.

  92. kommunisticamper kommunisticamper

   Oonksmä ainoo joka on sitä mieltä et eteläsuomen pitäs itsenäistyä? Saisvat siellä kaikki kommunistit elää sovussa keskenään ja verotella toisiaa ja sitte kattotaa et kumpi kestää kauemmi

   1. kommunisticamper kommunisticamper

    @Nikke M just näin

   2. Nikke M

    Kehä kolmosesta seuraava Ahvenanmaa.

  93. Mauri Hämäläinen

   Älä Hjallis enää kuseta nuorisoa. Liity suoraan Persuihin. Sinähän tiedät viruksistakin kaiken. Ja toi vaalien jälkeinen rajoituksen purku. Sehän on itsestään selvää kun rokotukset ovat kattavia. Ei vaaleilla ole niihin mitään virkaa. Oot vissiin tulossa vanhuuden höperöksi.

  94. Mr. Pelaajapro88

   Suomelle tulee vain kokoajan lisää velkaa, siihen pitäs nyt keskittyä.

  95. Ivrish con-Abarth

   Mitä jos nyt ensin erottaisiin sieltä EU:sta. Kyllä, broilerimme eivät ymmärrä yrittämisestä mitään. Mutta he toimivat tietoisesti globalistihuorien agendan mukaan, ymmärsivät tai eivät. Eihän ennen ole ollut tilannetta, jossa meillä on VIISI äärivasemmistolaista puoluetta hallituksessa. Tai joilla on äärivasemmistolainen agenda, vastineena yhdessä tapauksessa maakuntahallinnosta, ja toisessa siitä, että påkkåruåtsiå taas työnnetään jokaiselle suomalaiselle kaikista ruumiinaukoista sisään.

  96. Nikke M

   Bensan hinta nousee 22% taas. Veroja ehdotellaan koko ajan lisää. Lainaa otetaan lisää, mutta tuloksia ei tapahdu. Vihervassarit haluavat tuhota Suomen.

   1. Nikke M

    @Tessulandia Pitää saada seuraava lypsylehmä kun toinen kupsahtaa.

   2. Tessulandia

    Totta kai nousee kun tilalle pitää saada sähköautoja,sitten nouseekin taas sähkön hinnat,eli mikään ei muutu.

  97. Mikki Hintikka

   kannattaa luottaa hjalliksee. sil on pätäkkää sen verran et ei se tuo ittensä takia oo vaan se haluaa objektiivisesti suomesta paremman maan

  98. Janne

   Hyvä Hjallis. Tuollasia järki ihmisiä tarvittais enemmän eduskuntaan.

  99. Marko Aaltonen

   On ne just niin tyhmä =))

  100. Jukka Holopainen

   Ja broileri heiluttelee käsiään yhä..ja vali vali heiluttelu eikun jatkuu😂