Sanna Marinin ruokaetu olikin 850€ ja niistä on kertynyt yli 14 000€:n lasku!

Hjallis

79 t. näkymät254

  Pääministeri on nyt yli viikon ajan selvittänyt 14 000€:n ruokamenojaan ja edelleen kaikki kuitit ovat salattuja.
  Poliitikko on valittu tehtäväänsä, koska hänen pitää kantaa vastuu tekemisistään ja siksi ihmettelen, että nyt tämä on kaikkien muiden vika.

  Jos Seuraa mua somessa:

  Instagram: bit.ly/2wBcgvV
  Twitter: bit.ly/2hRYZg3

  Julkaistu 20 päivää sitten

  Kommentteja

  1. Antti M

   Jäätelöö ostettu muutamalla sadalla🤫

  2. allu tuppurainen

   eikös muutkin pääministerit ole nauttineet samasta edusta,olisko näillä pelleillä peiliinkatsomisen paikka

  3. Jan Sjöblom

   Heh :) Sulla Hjallis on hyvää juttua ja ihan oleellisia pointteja. Heittäisin tässä vaan kevyen pointin takas: Mulle tällasella 850e ruokaedulla ei olisi mitään merkitystä jos muu paletti toimisi kunnolla. Esim tän koronan hoidossa tilanteessa kun nopeus olisi ollut tärkeintä ni alettiin perustamaan komiteoita, ei uskallettu toimia, pelättiin virheitä ja odottamalla tehtiin valtavia virheitä jotka vakavoittivat tilannetta + ei ollut munaa johtaa tavalla jossa asiat olisi tuotu kunnolla maalaisjärjellä ni sillä on merkitystä koska hintalappu näille pöllöilyille on miljardeissa. Jos johtaminen olisi kunnossa ei mua haittaa vaikka pääministeri vetäis vaikka joka aamu sen 850e aamupalat :) (kunhan siitä tietysti oltaisi rehellisiä). On siis ihan syynsä miksi esim yritysten toimitusjohtajilla on kovat palkat ja edut. Syynä se että jos vedät päin persettä kaiken ni firma on sekunnissa konkurssissa

  4. Santasaari Sultan

   Kylmät ruuat...olisiko skumppaa?

  5. niduoe stre

   Sanna Marin on syyntakeeton. Hän ei ymmärrä raha-asioista mitään.

  6. Robert Lindblad

   Bra Hjallis 👍👍👏

  7. shanga dina

   Ja Sanna marin on paras pääministeri

  8. shanga dina

   Oletko sinä sauliniivistö

  9. epuziz

   Nyt on kyllä oikea puheen aihe

  10. Hannu Myyryläinen

   Lisää löylyä!

  11. Philidor Blackmmar

   14.000 eur on Suomessa ... Se on "iso corruption". kuka tarvitsee 14.000 eur on ammulla joka päivää? ei ole hyvää. Vanha ihmisiä tarvitsee appua kuin 14.000 euroa.

  12. Ptao Tom

   tienaa kymmeniätuhansia kuussa pitää saada vielä ruuat ilmaiseksi, plus kaikkien muiden mahdollisten etujen päälle.

  13. Sandro

   Pääministerillä on aika paljon tehtävää ja siihen ei heti tärkeimpänä kuulu omien laskujen miettiminen erilailla kuin esimerkiksi yrittäjille. Jalliksella on oikea pointti siinä mielessä että Sanna teki virheen, mutta on niitä vakavampiakin.

  14. hen ko

   Eikö tuo ole peruste että Marinin pitäisi Erota? Mihin tää menee kun tälläistä annetaan tapahtua.. Onneksi on liike nyt 👌👌

  15. Kalle Siltala

   Hyvä Hjallis!

   1. Ptao Tom

    Hyvä kun joku pitää ääntä näistä! 👍 Jos kyseessä veropetos, niin kaikki entisetkin pääministerit syytteeseen. Niin se menee muillakin kansalaisilla.

  16. pispo

   sanna marin on vaa hyvännäkönen ja timmi ja kaikki sen vastustajat on kateellisia ja katkeria, yyyh nyyyyh😞😢

  17. Baz 84

   Laittakaa syyt vaan. Te olette ihan sama. Ei mitään väli paitsi itte ja teidän paikka ja rahat.

   1. hen ko

    Metkut on monet....ja varmasti saa vaa jatkua.

  18. minij hooi

   Hyvä kun joku pitää ääntä näistä! 👍 Jos kyseessä veropetos, niin kaikki entisetkin pääministerit syytteeseen. Niin se menee muillakin kansalaisilla.

  19. Arto

   Voi itku, maksoiko pääministeri verorahoilla itselleen aamupalan? Nyt on koko vuosi pilalla :(((((

  20. Seppo Soini

   Paliohan roleksandr stup käytti

  21. eero luukkonen

   Taidanpa vihdoin tietää mitä liikettä lähden äänestämään.

   1. minij hooi

    Sanna Marin aina syyttelee muita. Esim kun kiusasi epäsuorasti ukki Hjallista eduskunnassa lukivirheestä syytti twiiteissä itse Hjallista. Nyt sama jupakka syy on virka miehi

  22. bofooit gojo

   Jokaiselle Suomen kansalaiselle vähintään 300:lla eurolla aamiaistarvikkeita verovapaasti joka kuukausi!

  23. bowen voowy

   Jokaiselle Suomen kansalaiselle vähintään 300:lla eurolla aamiaistarvikkeita verovapaasti joka kuukausi!

  24. masakap

   kyllö mäki saatana söisin ruoat muitten rahoilla jos saisin.

  25. Miika Koivikko

   Eli siis pääministeri käytti aamiaisetua joka hänelle on suotu käytettäväksi. Ja siitä pitäisi nyt olla pahoillaan ja kantaa vastuuta? Mutta puoluepolitiikan ehdoton helmihän on juuri tällainen paskan jauhanta ja sormella törröttely eikös juu

   1. bofooit gojo

    Marinin akkaa yhtään puolustamatta, aika turhaa nostaa meteliä tälläisestä, eihän tuollainen tusinan tontun lasku valtionkassaa konkkaan vedä. Olematon poliitikkohan se n

  26. Olli Nuutinen

   että jos vie vero euroja veron maksanjalta niin että pistäbkö lalinkin laitaa että kansan enustajautjat joutuvat suomelle

   1. bowen voowy

    töiden välttelemisen sijaan

  27. Richard Rod

   Lakia ei ole rikottu, virheistä opitaan. Jos Lipponen, Vanhanen tai Aho olisivat olleet pääministerinä, ei ketään kiinnostaisi heidän aamiaiset. Suomalaisilla on vaan aina keppi tanassa, kun nainen on pääministerinä. Jäätteenmäki lensi pihalle faxin takia, lentäisikö Marin aamiaisten...?

  28. Beus

   Mikäs tässä nyt on ongelmana kun Sanna maksaa omasta kukkarostaan koko homman?

  29. Kasper Kosminen

   Paljon sä Hjallis joit ennen tätä säälittävää tilitystä? Heikkoa, niin heikkoa

  30. foopyu nooui

   Hyvä kun joku pitää ääntä näistä! 👍 Jos kyseessä veropetos, niin kaikki entisetkin pääministerit syytteeseen. Niin se menee muillakin kansalaisilla.

  31. Ville Lähteenmäki

   Toi Sanna Marin pitäs heittää ...vettiin tuolta kokonaan

  32. Vesa Rintamäki

   Metkut on monet....ja varmasti saa vaa jatkua.

  33. sannio komi

   Hyvä kun joku pitää ääntä näistä! 👍 Jos kyseessä veropetos, niin kaikki entisetkin pääministerit syytteeseen. Niin se menee muillakin kansalaisilla.

   1. foopyu nooui

    varmasti joitain muitakin asioita kohtaan on sokeita pisteitä ja kykenettämyyttä nähdä täysin realistisesti omaa toimintaa. Ei hyviä ominaisuuksia pääministerille.

  34. Joona Sainio

   Ja kansa ei ole antanut pääministerille lupaa tehdä suomesta Euroopan kelluketta talouden merellä vaikka sdp joka on myynyt maansa surkealla neuvottelulla itselleen sitä väittää. Suomen päättäjät eivät voi: A. Tehdä suomesta eun taloudellista kelluketta ilman kansan äänestystä. B . Päästää euta vapaasti kiinni suomalaisten rahoihin. C. Käyttää noin kevein mielin verorahoja (ensi vuoden jälkeen on varmaan paljastunut tai paljastuu että oikea ns aamupaloihin käytetty summa on 2000000000). C. Toimia noin ylimielisesti. Johto päätös pääministeri puolueineen ei tajua valtansa perustuvan kansan antamaan kannatukseen ei sosialismiin

  35. jekku92

   Ny nähdään et onko sitä tasa-arvoa. Koskeeko laki Marinia 😏

  36. Joku Jussi

   Lipposen jälkeen ei oo kunnollista pääministeriä näkyny. Tai no oli siinä yks Mari Kiviniemi välissä joka ei muistaaksen aiheuttanu mitään suurempia kohuja.

   1. sannio komi

    mahdollisimman hyvin. En kannata SDP:tä tai edes pidä Sanna Marinin poliittisista näkemyksistä, mutta tämä kohu on noussut ihan kohtuuttomiin mittasuhteisiin.

  37. Joulu Pukki

   Sanna Marin aina syyttelee muita. Esim kun kiusasi epäsuorasti ukki Hjallista eduskunnassa lukivirheestä syytti twiiteissä itse Hjallista. Nyt sama jupakka syy on virka miehissä ja kaikissa muissa. Mutta ei itse pääministerissä. Virka miehethän ne työnti väkisin sen ruuan Sannan suuhun. Narsistinen pääministeri ei epäilystä saisi hävetä ja erota. Ahne kun mikä lypsää kaiken irti mitä saa veron maksajilta

  38. FIB

   jallis pääministeriks 2021

  39. Jonaz Beats

   😂😂👍🏻

  40. JohnDaubSuperfan369

   Marinin akkaa yhtään puolustamatta, aika turhaa nostaa meteliä tälläisestä, eihän tuollainen tusinan tontun lasku valtionkassaa konkkaan vedä. Olematon poliitikkohan se nyt olisi jos ei penniäkään sujahtaisi omaan sukkaan, vai mitä, Hjallis? Käsittämättömän naïvia ajatella että yksikään henkilö Arkadianmäellä olisi siellä ajamassa kansan asioita töiden välttelemisen sijaan

  41. Mikko Saarikoski

   Hjallis, avaa kaikki Olugarkkien ksnssa tekemasi suhmurointi diilisi !

  42. TheMisteri95

   Ja ihmiset taputtelee marinin selkää keskustelu palstoilla että kyllä se siitä, ja hyvin tehty kun maksat takaisin jne. Jos varastan pankin ja viikon päästä ihmiset alkaa kyselemään että varastinko pankin, niin ei se enään auta viedä rahoja takaisin pankkiin, vaan joudun kantamaan vastuun koko hommasta. Ja tuo hullu syö ilmaseksi meidän piikkiin hyvillä mielin.

  43. Kukka Yläkatto

   Kyllä, hän ei ymmärrä, sinun mielipide on aivan oikein. Korkea palkka yli 17 000euroa ON LIIKA, hänen aamupalan käytetyistä kansan veroista ON LIIKA KOHTUTINTA, LIIKA VÄÄRÄÄ !! KUN MEIDÄN ELÄKELÄISTEN TULOT, TYÖNTEKIJÖIDEN TULOT, OPISKELIJOIDEN TULOT OVAT LIIAN PIENIÄ ! TÄYSIN EPÄREILU ! Pitää korjata !!!

  44. Ukkimies

   Sanna marin on mun äidin serkku :D

   1. AKI SUIKKANEN

    Otan osaa!!

   2. Joona Sainio

    No hänen pitäisi hävetä

  45. I am a Cosmonaut

   Täti aurinkoinen ei ole koskaan väärässä.

  46. drttyu liqm

   varmasti joitain muitakin asioita kohtaan on sokeita pisteitä ja kykenettämyyttä nähdä täysin realistisesti omaa toimintaa. Ei hyviä ominaisuuksia pääministerille.

  47. Otto Jokinen

   Harry vetää kyllä ihan faktaa mitä tämä Marinin skeida on ollut ja tämän naisen kohelluttamiselle ei näköjään tule loppua yksinkertaisesti sanottuna tämän ihmisen sekä viisikon pitäisi erota ! koska tää on aivan täyttä skeidaa.

  48. Juujuu1

   Jos VNK antaa kymmeniä, ellei satoja ohjeita pääministerille virkaa aloittaessa, kuinka monella meistä riittää kiinnostus alkaa niitä selvittämään tai kyseenalaistamaan? En itse pidä tästä, että ruoat kustannetaan veronmaksajien varoin sen ollessa lain vastaista, mutta en ymmärrä miksi tästä on noussut näin iso kohu. Jos on toimittu väärin, niin pyydetään anteeksi ja korjataan virhe ja maksetaan ruoat takaisin. Pääministeri on Suomen yksi tärkeimmistä henkilöistä ja on tärkeää, että hän voi keskittyä työhönsä mahdollisimman hyvin. En kannata SDP:tä tai edes pidä Sanna Marinin poliittisista näkemyksistä, mutta tämä kohu on noussut ihan kohtuuttomiin mittasuhteisiin.

   1. drttyu liqm

    vedetään keskaria ja röökiä! Ei Sanna sitä tajua, että hänen poliittinen uransa saattaisi loppua siihen. Narsistia kiinnostaa vaan miltä näyttää ulospäin.

  49. bilij pdan

   Taitaa pääministerillä olla muitakin veromaksajien piikkiin maksettuja asioita kun kerta kestää viikko etsiä kaikki kuitit avustaja armeijan kanssa.

  50. petskup4

   Onneksi Sannna teki sellaset diilit EU hun päin ettei haittaa vaik pressan virka täs varmaan (tai ei suomalaisista tiedä) meni. Lain ja säännösten puitteissahan täs on silti menty, että ihmettelen tätä kitinää.

  51. Noutaja

   Toivottavasti tämä on viimeinen viherasemmistohallitus ikinä.

  52. chding zuure

   Taitaa pääministerillä olla muitakin veromaksajien piikkiin maksettuja asioita kun kerta kestää viikko etsiä kaikki kuitit avustaja armeijan kanssa.

   1. bilij pdan

    Sä voit olla todella hyvä johtaja vaikka unohdat ostaa maitoa ja maksaa puhelinlaskun (puhun tässä nyt itsestäni). Mikromanageeraavaa pääjohtajaako tässä nyt haetaan? T

  53. jukkajar

   Jo toinen lässytysvideo samasta aiheesta, ottiko se noin koville että Sanna "kiusasi" eduskunnan istunnossa korjatessaan virheellistä termistöä puheessasi. Aika heikoissa kantimissa on kampanjasi. Itse luulen että tää naurettava ajojahti ja pääministerin, joka on johtanut maata erittäin mallikkaasti näinä vaikeina aikoina, säälittävä horjuttamisyritys kääntyy itseään vastaan monien äänestyspäätöksessä.

  54. pekka lindgren

   Aito venäläinen

  55. siivmi

   850€ mahtuu likimain tai ainakin keskimäärin tollasen lapsiperheen kaikki kulut päivittäistavarakauppaan/kk.

   1. chding zuure

    Taitaa pääministerillä olla muitakin veromaksajien piikkiin maksettuja asioita kun kerta kestää viikko etsiä kaikki kuitit avustaja armeijan kanssa.

  56. Nady Pal

   Kyllä sä vaan oot paras. Sä oot aito

  57. heikola 502

   Sanna Marinilla kuitenki selkärankaa että maksaa takaisin,jotku rakentaa jäähalleja osittain veronmaksajien rahoilla,myy pois ja eikä aikonut maksaa takaisin,miesmuisti on kolme tuntia politikon muisti vielä lyhyempi

  58. Sari Honkanen

   Huh, huh mitä sähläystä. Pääministerin kannattaisi kokeilla kuukauden ruoka menoiksi 50euroa. Niin kuin pienituloinen joutuu elämään ja nyt sitten tuhlataan taas vero rahoista mutta onneksi on joku joka ottaa asian esille. 😬🤔🙈😠

  59. Marko Järvisalo

   Olen todellakin samaa mieltä, että tarvitsemme kuten kerroit kokeile jotain uutta. Kevytyrittäjänä tiedän, että 850 euron ansaitsemiseksi saat tehdä mahdottomalta tuntuvia laskutuksia kuukaudessa. Tsemppiä yrittäjille ja ääneni menee yrittäjille. Miksi? Poliittiset arvovalinnat on saatava tukemaan yrittämistä ja hyvinvointia. Vain yrittäjä työllistää tuottavasti ihmisiä ja tuottaa yhteiskunnalle kovan rahan verotuloja.

  60. Jukka Koponen

   Aika kiero kuva on jäänyt pääministeristämme, ihme salailua ja tuntuu että muille ei kuulu asiat mitenkään eikä tarvitse raportoida kenellekkään mistään mitä touhuaa.

  61. mökki erakko

   Hjallis presidentiksi kun saulin vira loppuu

  62. Arina G

   Voi vittujen kevät! Nyt oikeesti, miten voi olla noin hävytön yrittäessä tällä asialla mustamaalata Sanna Marin. Hän on hoitanut hommansa hyvin, hänellä on paljon enemmän hommaa kuin edeltäjillänsä ministerikaudellaan, joista hän on selvinnyt hyvin. Nyt on katerllisilla kakkahousuilla oikein pakko mustamaalata tällä ruokaedullaan koko ministeri! Ja sitäpaitsi! Voi ihan hyvin olla ihminen tietämättä, että jääkaapin sisältö on 850euroa, jos on keskittynyt muiden asioiden hoitoon! Antakaa nyt perkele ihmisen tehdä työtään, jota hän tekee hyvin. Erityisesti nytten, kun Marin on kieltäytynyt nytten siitä edusta ja maksaa ruuat itse, kun asiaan on tullut selvyys.

  63. Olli Rihkajärvi

   Sanna haluaa pitää kuitit salassa loppuun saakka koska siellä on ostettu kaljaa ja tupakkaa veronmaksajien rahoilla... ja se kun ei sovi Sannan imagolle, että aamiaiseksi vedetään keskaria ja röökiä! Ei Sanna sitä tajua, että hänen poliittinen uransa saattaisi loppua siihen. Narsistia kiinnostaa vaan miltä näyttää ulospäin.

  64. sotuur aeei

   Vakavasti: näillä lehdistö ja ne jotka tätä johtaa, siirtää huomion pois tärkeämmistä asioista. (Liittovaltio, uudet passit ja tuleva digiraha)....ym. Ym.

  65. VepuBoi

   mielenkiitoisisa kommentteja.

  66. Slim Jones

   ⛲🈴♒👕👖💸💸🎿🛶🎯🏆 *Jumala osoitti rakkautensa meitä lähettämällä Poikansa Jeesuksen, joka kuoli ja nousi kuolleista antaa meille iankaikkisen elämän.* *Hän lupasi myös parantua kehoa.* *Jos tunnustat suullasi Herran Jeesuksen ja uskot sydämessäsi, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista* *Hän antaa sinulle iankaikkisen elämän* *(katso ylös taivaalle ja kysy häneltä)*

  67. Inkeri K

   Sä voit olla todella hyvä johtaja vaikka unohdat ostaa maitoa ja maksaa puhelinlaskun (puhun tässä nyt itsestäni). Mikromanageeraavaa pääjohtajaako tässä nyt haetaan? Tsih.

   1. Inkeri K

    @sotuur aeei Oge.

   2. sotuur aeei

    Meidän pätevä Pääminterimme Sanna Marin on suoraselkäisyydessään aivan omaa luokkaansa. PALAUTTAA ETUUDET JA MAKSAA VEROT, KUTEN OLI AIKAISEMMIN

  68. Jari Rönkkö

   Miksi nainen ei eroa. Jos joku demareita vielä äänestää niin huh, huh

  69. Tom Jones

   Oon vähän sitä mieltä, että se on aivan sama, mitä pääministeri syö. Jos pääministeri tekisi kansalle arvokkaita päätöksiä, jotka olisivat kansan edun mukaisia olisi jopa enemmän kuin itsestäänselvää, että hänelle suotaisiin erityskohtelua ja premium-herkkuja. Vaan ei. Sanna Marin ei aja 'oman kansansa' etua vaan omaa, ja EU-'mafian', ja Young Global Leaderssien :D Mielestäni tämä koko 'aamiaisgate' keissi, kuulostaa siltä että yritetään hänen(Sannan) isompia, kansalle epäedullisempia päätöksiä kuten 'koronaelvytyspaketti' kansalta unohduttaa pienemmän pahan alle. Onhan se parempi niin, että muistetaan 14kiloeuroa aamupaloihin tuhlanneena pikkurötöstelijänä sen sijaan että muistettaisiin Suomen myyjänä, maan petturina ja muutenkin epämielyttävänä, käytöstavattomana hirviönä, mitä Marin _on_.

   1. Tom Jones

    Selkeästi tämä 850e/kk aamupala hommeli jakaa närkästystä vähäosaisemman kansan piirissä ja sen paheksunta mahdollistaa tietyn prosentin vaaliäänen suunnan manipulaatiota, ja se on ymmärrettävää. Mutta jos todella sitä miettii, niin 850e/kk on 42,5e päivää kohden, jos jakaa 20 työpäivään. Todnäk sisältää kaksi ateriaa, ja kuriiripalvelut. Ei mitään mahdottoman hienoja aterioita saa tuota rahamäärää vastaan, puhutaan varmaan 4 täytteen salaatista ja laitti kokiksesta. Per ateria. Minusta ei summat ole se mihin pitäisi keskittyä, tässä on jotain ihan muuta taustalla.

  70. crystal diamond

   Hyvä pointti. Joo kuitit toimii hyvinä todisteina kaikesta.

  71. ll

   Se on tällä menolla linnassa :D

  72. Saura Z

   5:15 kertokaa myös ketkä työntekijät saa ajella julkisilla mielin määrin? No, ehkä bussikuskit bussilla paikallisliikenteessä 🙄 Oma ajatus on, että eduskunnasta tehdään normaali työpaikka samoilla säännöillä kuin muillekin.

  73. Timo Hokkanen

   Hyvä Hjallis!!

  74. KOLENATION97

   Marin EROA!

  75. Wallu Valkama

   Kukas sun taksimatkat maksaa?

  76. Harri Schroderus

   Sanna sano et ei ole aikaa kaupassa käydä. Kuka ne sen pillu rätit maksaa ja pesuaineet ym. Vai eikö se käy pesulla ollenkaan pillu rätti varmaan pentunsa vaippan tunkee heisevaan läpeen.

  77. Nyyrikki

   Vaatikaa nyt hyvät ihmiset Marinin kuitit nähtäville! Tämähän on mieletöntä!

  78. 19Kamau79

   Jos Hjallis lukee kommentteja niin muutan hiukan vanhaa sanontaa eli "puhut paljon mutta asiaa"

  79. Hitman47Sniper

   Kun ihmettelit mikä on "Kylmä ruoka" se omasta näkökulmasta valmistettu ruoka joka on jäähdytetty ja toimitettu asiakkaalle. Esimerkiksi makaronilaatikko jonka asiakas joutuu itse lämmittämään paikan päällä on kylmä ruoka.

  80. Juha Rantanen

   Meidän pätevä Pääminterimme Sanna Marin on suoraselkäisyydessään aivan omaa luokkaansa. PALAUTTAA ETUUDET JA MAKSAA VEROT, KUTEN OLI AIKAISEMMIN KERTONUTKIN. Eiköhän tämä oikeiston masinoima lokakamppanja ole nyt taputeltu, joten voitte keskittyä edellisten Pääminiterien aterietujen tonkimiseen. Eikö ne kärpäset siellä tunkiolla vihdykkin? Ei muuta kuin SDP:tä äänestäämää kamut.

  81. Okin Arierom

   Jos jotain hyvää niin tästä edusta päästiin eroon tämän kohun myötä. Politiikan henkilöillä pitäisi olla ainoastaan välttämättömät työsuhde-edut. Liian hyvät edut aiheuttavat turhaa kiusausta väärinkäytöksiin.

  82. Vilenia

   Mite vajaa on että muuttaa perheen kanssa sinne

  83. Astrid.

   Kiitos asiallisesta totuudenmukaisesta puheesta👍⬆️

  84. C A P U

   kaikilla muilla päämonistereillä on ollut ihan saman lainen aamupala mutta nyt kun on joku nainen niin heti väitetään vastaan sipilällä on ollut ihan sama juttu että hänen aamupala on ollut noin 850e, sanna marinilla kuten muilla pääministereillä on ollut avustajia ketkä hoitaa päämisterille ruuat ja nyt vasta sanna marin tiesi että hänen aamupaln budgetti on 850e niin hän haluua makssaa takaisin koska ei ole tienyt kun hänen avustajat toavat ruuat kun muillekin pääministereille koska pääministereitten homma on vaikeaa hän saa tukea ja nyt perus suomalaiset käyttää tätä hyvänään sanon suoraan että ihan pas** puhetta hjallis!!!

   1. Joona Sainio

    No yksi ero on se että suurin osa aiemmista tekivät järkevästi sen mitä kansa tahtoi tai tarvitsi, nykyinen tekee ylimielisesti mitä haluaa

  85. Sumppeli Kiilu

   Tuo puhe tuosta aamiaskohusta Jaana Kav on huippuasianajaja ajaa nyt asiaa ja jo 90 luvulta Lipponen ja muut ovat Suomen tasavallan pettureita ja tulevat saamaan kaikkien aikojen syytteet Tämä hallitus on mukana kansan kusetuksessa. Tulevat saamaan hirttotuomion sota yhteiskuntaa vastaan.

  86. Lover Maker

   Miten diktaattorin saa vallasta?

   1. Candle

    olemalla äänestämättä koska me asutaan suomessa

  87. Lover Maker

   Korruptio Sanna johtaa Suomea ja näyttää esimerkkiä verojenkierrosta

  88. nnardo

   Aikaa ei 10v taaksepäin Hjallis käveli vähin äänin pois visioimastaan Sipoonranta-projektista ja siellä seisoo puoliksi jättömainen asuinalue josta ei koskaan tullut sitä mitä piti. Politiikassa on kaunista puhua vastuun kantamisesta kun poliittinen vastuu ei tarkoita Suomessa käytännössä mitään. Liike-elämässä sen voi taputella sillä ettei ole enää tekemisissä ko. liiketoiminnan kanssa. Miksi olisikaan kun raha puhuu, mutta kertoo jotakin arvoista kun asioiden osuessa tuulettimeen mennään siitä mistä aita on matalin ja elämä jatkuu - omalta osalta.

  89. Vihtori Lettunen

   Taitaa mennä Liike Nyt!:lle ääni kuntavaaleissa. Tuntuu että tänäpäivänä ainut tolkun puolue.

  90. ville koljonen

   HYVÄ HJALLIS!!!!RESPECT!

  91. Jukka Kanerva

   Kuulkaas ne 850 on Sanna Marinin omat rahat eikä kunnan jos Sanna Marin haluaa käyttää sen palkasta 850e aamupalaan ssit se käyttää

   1. Joona Sainio

    Ne ei ole palkka rahoja ne on narsistisen maanpetturi puolueen johtajan viemiä verovaroja, koska pääministeri haluaa perheellee kaikki mahdollisimman halvalla ja veikkaan että osa on mennyt muuhun kuin ruokaan

  92. Sirkku Nykulla

   Champagne,kaviar,savustettu poronliha,halloumi-juusto,friterrattu camembert lakkahillolla ,savumuikut etc,jokapäivä ja mitä ei jaksa syödä niin roskiin...Kylläpä sitä nopeasti saa 1000€ menemään suupaloihin😋

  93. pek3h

   Itse en ymmärrä sitä että Marin syyllistää tästä ihan meitä tuulipukukansaa. Esim. kommentti "jos se nyt jonkun mielestä on kohtuutonta niin sitten se varmaan on kohtuutonta"...

  94. Mazzyzi

   Kylmät ruuat lämmitetään itse mikrossa lämpimäksi xD Lämpimät ruuat syötetään lusikalla loppuun asti vissi, ja mieluusti käytetään kaverin palvelu yritystä kovalla hinnalla.

  95. Ella

   Kiinostaako jotain näin paljon pääministerin ruokailut😂😂 Tuossa asemassa olevat saa kyllä omasta mielestäni vaikka syödä koko helsingin edestä.

   1. Ella

    @Joona Sainio no ei mutta 800e kuukaudessa ei ole sinulta paljoakaan pois😌

   2. Joona Sainio

    ai kaikkien Helsinkiläisten rahat saa pääministeri maanpetturi puolueineen syödä

  96. Esanssi

   Asiaa👍

  97. Tee se itse Ukko

   Harkimo puhuu kyl asiaa aika monesti

  98. Suomilandia

   Tuossa marinin ruokailuissahan on syöty varmaankin siis koko päivän menu noilla kuluilla ja varmasti paljon valmista ruokaa mikä nostaa sen hinnan niin korkeaksi. Valmiita leipiä, valmista ruokaa, juomat päälle no mitä lie ollut. Eiköhän kultarannassa ole joku kokki kuka näitä laittaa/muu henkilökunta. Todellisuudessa hinta on siis vieläkin enemmän silloin. Tässähän näkee sen miten huonosti hallituksessa menee kun näitä juttuja tulee ilmi. Eihän tässä muusta ole kyse kuin siitä että puolueet ei tule toimeen keskenään, arvatkaa ketkä tässä kärsii, kansalaiset. Mutta on hyvä että hyväveli toimintaa myös paljastetaan koska sitä on veikaten melkoisen paljon enemmän mitä osaa edes kuvitella, etujahan on kaikenlaisia mistä ei makseta.

  99. Patriot52 Realfinn

   Marinilla meni avustajien kanssa viikko jälkien peittelyyn. Näin tekee narsisti.

  100. PLUSH

   Jos tämä 850 euroa olisi lisätty marinin palkkaan niin kukaan ei olisi itkenyt asiasta, kun tämä raha käytetään etuna niin koko kansa räjähtää. Tämän asian kritisointi on pelkkää vaalikampanijaa jolla saadaan marinin kannatusta vähennettyä. Todennäkösesti hjalliskin syö veronmaksajien rahoja samaan malliin.

   1. Joona Sainio

    Pää kiinni se kommaripuolue oli ennen sotaa ja jos minä saisin päättää olisi vieläkin laiton