Tulen äänestämään Eu:n elpymispakettia vastaan!

Hjallis

42 t. näkymät8

  Konkurssin partaalla olevat Etelä-Euroopan maat eivät selviäisi ahdingostaan ilman Eu:n elpymispakettia. Meillä talous sakkaa, olemme korviamme myöten veloissa ja silti joudumme noiden maiden maksumiehiksi -syynä Suomen kannalta surkeasti neuvoteltu elpymispaketti.
  -Hjallis
  Seuraa mua somessa:

  Instagram: bit.ly/2wBcgvV
  Twitter: bit.ly/2hRYZg3

  Julkaistu 8 päivää sitten

  Kommentteja

  1. Juha Heikkinen

   Jos tämä roskapaketti menee läpi niin hallituksesta toiseen itketään kansalle miksi leikataan ja leikkaukset kohdistuvat aina köyhempään väestön osaan. Jos EU kaatuisi tuohon pakettiin niin siitä kaatukoot.

  2. Buraun

   Eli näin lyhyesti ja ytimekkäästi... mitä me kansalaiset voijaa tehä asialla?

  3. RugHustla

   Jos EU kaatuisi siihen että suomi jää tukipaketista pois niin silloin sen kuuluisiki kaatua...

  4. Nina Koski

   Hyvä Jhallis, jaksa jatkaa taistelua tota järjettömyyttä vastaan!

   1. opzz xsin

    voisi olla lähtöhinta.

  5. Thomas Kettunen

   Sanna Marin "hyvä diili": Osta 2 maksa 6 (miljardia)

  6. Hulkster

   Jaa että Italia elvyttää talouttaan suomalaisten rahoilla? Mitä jos vaan annettaisiin Super-Marion esitellä omia veronkevennyksiänsä IMF:n tarkastajille...

   1. zijuiy wttuy

    että Kokoomus ei anna kritiikkiä omillensa jotka ollu EPP:ssä valmistelemassa tätä. Naurettavaa menoa.

  7. opzz xsin

   Tyhjä puolue äänestää tyhjää.

   1. opzz xsin

    Tulet saamaan kokoomuslaisten ääniä, jotka ovat pakettia vastaan. Olet vaihtoehto niille, joille persut ei ole vaihtoehto.

  8. Valhalla

   Jos hallituksen tilalla olis apina joka painas yes ja nou nappia saatas parempia päätöksiä syntymään.

  9. Selja T.

   Saatanan pelkurit & tekopyhät nationalistit... Haluutte vaan globalisaation hyvät puolet. Kyllä kelpaa helppo matkailu (ilman viisumeita ja muita ylimääräisiä papereita) ja ootte tottuneet siihen että kaupoista löytyy ulkomaiset tuotteet kuten hedelmät ja uusimmat teknologiat (ilman tullimaksuja)... Mut ette kuitenkaan halua tukea muita maita kun tukea tarvitaan. Plus luuletteko että Suomi oikeesti pärjäis jos esim. EU:n kokonaistalous kaatuis? Valtiot ja ihmiset on riippuvaisia toisistaan, halusitte tai ette. T: vihervassarikommarisuvakki jne. ❤

   1. Selja T.

    Tekopyhyyttä on myös se että kapitalistit voivottelee kaikki päivät sitä miten kommunismi tuhosi Itä-Euroopan, mut sit tekee tällasia videoita joissa valittaa että miks pitää auttaa Viroa & Ukrainaa jne. kun niiden nykytilanne on ilmeisesti vain niiden omasta saamattomuudesta kiinni... Sanokaa vaan ettei teitä kiinnosta oikeesti muiden kärsimys vaan ihan oma napa vaan. ❤

   2. Selja T.

    Ja luuletteko että eduskunnan rikkain loiseläjä miljonääri on tavallisen ihmisen asialla. Haloo, sillä on ihan eri agendat kuin meillä - totta kai se haluaa että paketti kaatuu, koska EU ei paljon hyödytä sellaista jolla on jo asiat pirun hyvin, kartanot ja kaikki. Tukipaketti sen sijaan hyödyttää tavallista tallaajaa eikä me jouduta paljoa edes maksamaan. Harkimolla on sen sijaan oma lehmä ojassa koska se on korkeassa verohaarukassa.

  10. Antti Lehto

   Take it easy, Hjallis!

   1. opzz xsin

    Kyllä se pitkänlinjan konkari laittaa jälleen faktat tiskiin. Varsinkin kun on kyse aiheesta, josta löytyy enemmän ymmärrystä kuin Marinin nukkehallituksella. Jos jokainen osais

  11. Jesse K

   En tiiä mut tää on taas yks syy miks politiikka on yks maailman turhauttavimmista asioista...

  12. pumpelixjawelix

   Kaikki: sano petteri nyt kyllä vai ei Orpo petteri:

  13. zijuiy wttuy

   Tästä on helppo olla samaa mieltä 💪

  14. Teslapower

   Saksalaisten ja ranskalaisten yksityisillä pankeilla saatavia Italiasta ja Espanjasta yli 600 Mrd. Entä veroasteet, miksi etelän maiden alhaista veroastetta täytyy suomalaisten tukea!!!!!

  15. Juhana Mäntymaa

   lol

  16. Erkki Mäkikala

   Hjallis puhuu asiaa!

   1. zijuiy wttuy

    suomalainen ei edes mieti kumpi on parempi joukkue. Sitten on toinen, globaali jako. Demokratiat vastaan diktatuurit. Tässä jaossa EU ja Yhdysvallat muodostaa demokrati

  17. Bolia Fops

   Oikein äänestät💪

  18. mijuo roui

   Tack Hjallis, det är vad jag kallar sunt förnuft!

  19. Jarno Hyvönen

   Tulet saamaan kokoomuslaisten ääniä, jotka ovat pakettia vastaan. Olet vaihtoehto niille, joille persut ei ole vaihtoehto.

  20. jarokoira

   Italialaiset avaruusraketit... Aika röyhkeää kusetusta. No kaikki näyttää olevan mahdollista. Mulla olisi myydä viime talvelta jäniksen jälkiä sulaneesta hangesta. Sata miljardia voisi olla lähtöhinta.

   1. Bolia Fops

    Tämä on järkyttävää ryöstämistä suomelta. Jos kokoomus äänestää tyhjää. Joka on vastoin annettua kansan mandaattia. En ikinä eivätkä tuttuni tule ääntään kokoomukselle

  21. pia lehtonen

   Hjallis Harkimolla on aina todella järkeviä, todella viisaita ja totuuden mukaisia mielipiteitä, mutta nyt uskonsa positiivisuuden kohdalla meni sen verran pieleen, että kyllä vihervasemmmisto punamullan avustaessa onnistuu ja on jo nyt onnistunut hävittämään vähäisenkin positiivisuuden ja vielä toinen asia on, ettei tämä hallituskokoonpano todellakaan saanut vaaleissa valtavaa äänimäärää. Rinteen eläkeläiset pettäneellä "vappusatasella" sdp sai hentoisen voiton ja sen perustalle Rinne kokosi tämän hallituksen vähäisen vaalikannatuksen saaneista puolueista keskusta jopa kaikkien aikojen rökäletappiolla hallituksessa. Tämä Säätytalon portailla esitetty monen pv:n farssi oli todellinen pohjanoteeraus jo tehtäviensä vaatimuksiin muutenkin yltämättömättömyytensä osoittaneelta hallitukselta. Kiitos Hjallis Harkimo ! "Rehellisyys maan perii", toivottavasti.

   1. mijuo roui

    koko ajan. Voit löytää tämän videon hakusanalla: fiblock.info/face/videot/q4qag6J6pX2olno.html Minä rukoilen ja toivon että jaat tämän muillekkin. Lue myös ihmeessä Jesaja 24 Raamatust

  22. Kimppa

   Kokoomuksen on turha valitella tosta, koska EPP joka valmisteli pakettia, niin siellä on Kokoomuslaisia ollu asialla valmisteluissa. Joten onko tyhjän äänestäminen samalla, että Kokoomus ei anna kritiikkiä omillensa jotka ollu EPP:ssä valmistelemassa tätä. Naurettavaa menoa.

  23. Markus Pöllä

   Suomen velkaantumisaste on 70% BKT:ta, vertaa Viro 18%. Tästä huolimatta otetaan 4,5 mrd € velkaa seuraavan sukupolven piikkiin ja lahjoitetaan se pois! Suomi on hölmöläisten luvattu maa!

  24. Soinas Doyi

   laeista piittaamatta!!! 😡

  25. Kari Itkonen

   Olisi hyvä kun kaikilla olisi kaksi ääntä vaaleissa.Mietin vaan kun järjen kuuluu on vain liike-nytistä ja perussuomalaisista koskien tätä järjetöntä elvytyspakettia.En halua jättää omille lapsilleni(6kpl) tätä maksettavaksi.Olen kuitenkin ps kannattaja mutta liike -nyt ajattelee samoin kuuin he.

  26. Kimmy

   Kyllä se pitkänlinjan konkari laittaa jälleen faktat tiskiin. Varsinkin kun on kyse aiheesta, josta löytyy enemmän ymmärrystä kuin Marinin nukkehallituksella. Jos jokainen osaisi ajatella samalla tavalla Suomen talouskasvu olisi toista luokkaa. Tuottavuuden kasvattaminen, luovatuho ja pääoman saaminen Suomeen on avainasemassa. Hallitus hourii muuta toista.

   1. Soinas Doyi

    Ensi viikko piirtää suuntaviivoja....nyt vaan toivotaan parasta.

  27. Arvo Hirvonen

   EU suurin mätä paise..myöhän ollaan eu.n ydimessä.. kaikki kuntelee meidä..

  28. Petri Rönkkö

   Hirmu tasa-arvo vouhotus, nyt se nähhään mihin tämä jeesustelu loppu. Vittukun Kekkonen tulis.

  29. Tomppa

   Olen samaa mieltä jallis. HYVÄ ETTÄ TUOT ESILLE NÄITÄ ASIOITA❗❗❗

  30. pave63

   Harkimosta pressa niin kyllä suomi saadaan kuntoon ja ruetaan ajamaan suomalaisten etuja ja jos joku eu rupuvaltio on kaatumassa niin ei se suomen vientiin vaikuta ja talouteen .esim italia

  31. Pentti Leppänen

   Järki puhetta.suomi on netto maksaja.mitä järkee?

  32. Taneli Hotanen

   Mä oon tästä eri mieltä ja niin on suomalaisten enemistökin. Lopulta kyse on siitä missä joukkueessa Suomi pelaa, Fc Brysselissä vai Fc Moskovassa. Vastuullinen suomalainen ei edes mieti kumpi on parempi joukkue. Sitten on toinen, globaali jako. Demokratiat vastaan diktatuurit. Tässä jaossa EU ja Yhdysvallat muodostaa demokratian joukkueen ytimen ja Kiina ja Venäjä diktatuurin joukkueen ytimen. Tässäkään ottelussa ei pitäisi olla epäselvyyttä siitä kummassa joukkueessa Suomen pitäisi pelata. Joukkue voi voittaa vain yhtenäisenä.

  33. Tarja Saraskoivu

   Jos Suomi ei hyväksy elvytyspakettia, Eurooppa-kirjeessä mainittiin, että EU:lla ei ole siihen mitään lakia, mitä sovellettaisiin.

  34. bssni touir

   Ollaan lyömässä käsi semmoseen paskaan että tästä ei toivuta. Tähän ei saa lähteä mukaan!

  35. Catja Blom

   Hjallis oler ihan oikeassa.Menee ihan Ruotsin malliin.Tyhjänappi pitää poistaa,sehän on yhtä kuin myöntymistäFINEXIT jos ei pysyttäydytä pelkästään kaupan edistämistä.Hyvä että sulla on järki päässä

  36. Moro Möttönen

   Eu paketti on täysin mielivaltainen lahjoitus italian ja itä euroopan teollisuudelle. Suomi ei hyödy tästä mitään. Suomen hallitus ja marinin ajaa suomen lopulliseen tuhoon. Tämä on järkyttävää ryöstämistä suomelta. Jos kokoomus äänestää tyhjää. Joka on vastoin annettua kansan mandaattia. En ikinä eivätkä tuttuni tule ääntään kokoomukselle antamaan. Petteri orpo on säälittävä lammas. Tämä paketti pitää kaataa. Eu ei kaadu tähän. Hjallis on mies. Joka pitää sanansa sen olen nähnyt. Kokoomus nyt ryhtiä tai teille käy huonosti.

   1. bssni touir

    Hjalliksella on enemmän selkärankaa kuin koko Kokoomuksella.

  37. Timo Iivonen

   Tervehdys lukekaa ihmeessä tämä koska myöhemmin näette tietoa mitä minun ei haluta julkaista. Meidän RAKAS JUMALAMME on rakkauden, oikeudenmukaisuuden ja tuomion JUMALA. Kun ihminen teki ensimmäisen synnin: JUMALAN oli pakko poistaa ihmiset paratiisista, sillä muuten paratiisi olisi tuhoutunut. Siksi p..u on täällä, koska ensimmäiset ihmiset kokivat sen. Sama kaikille. JUMALA antaa sinulle vapauden valita. JUMALA ei halua kenenkään menevän helvettiin. Helvetin tuomio on sama kuin synti lopulta johtaa. Elämän tarkoitus on rakkaus❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏. Meidän on hyväksyttävä JEESUS, koska saimme armon tämän kautta. JEESUS on tulossa hyvin hyvin pian❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏. JUMALA antaa viimeisiä varoituksia ihmisille. Siksi metsät palavat kaikkialla maailmassa. Filippiineillä on monia kristittyjä, joten metsäpaloja ei ole. Tämä maailma on menossa todella pahaan suuntaan. Olen sokissa koska kaikki on mennyt niin pahaksi. Sinä tarvit tämän viisauden ja minä tiedän niin paljon lisää. Meidän on tehtävä jotain ja äkkiä. Haluan vain kertoa totuuden. Olen lähettänyt tämän monelle maailmanlaajuisesti. JUMALA antoi minulle kaiken tämän viisauden❤❤❤❤❤❤❤🙏. fiblock.info/face/videot/oKeYeKCBpoaogqw.html Se on sama hai mikä on aina ollutkin. Ei evoluutiota koska se on vale. Jos ei ole Jumalaa: ei aikaa, ei materiaa, ei avaruutta, ei järjestystä, ei fysiikan lakeja jotka pitää olla tarkalleen säädetty että voimme elää. Eli olisi vain loputonta ääretöntä tyhjyyttä. Jotku sanoo että tyhjyydessä tuli sattuma. Ei siellä voi tulla sattumaa koska ei ole mitään mistä tulla sattumaa. Tyhjyys on tyhjyys. Mieti vaikka ihmis aivoja. Selitä minulle mistä ne tuli. Ne pitää olla täydelliset että ne toimii. Kaksi silmää on täydellinen niin kuin kaikki muukin. Tottakai kaikki pitää olla kehossa valmiina ja täydellistä että se voi toimia. Niinkin yksinkertainen mekaaninen juttu kuin autonmoottorikin tarvii älyllisen tekijän ja kaikki osaset sekä polttoaineen toimiakseen. Nyt he sanovat että valaat käveli maalla. evoluutiolla ei ole aivoja: 1. Mutta se teki muka niille neljä jalkaa tämän teorian mukaan. Kuinka se osasi laittaa juuri tämän määrän. 2. Samaan aikaan jalkoja olisi pitäny tulla suurelle määrälle valaita. 3. Valaat on normaalisti hyvin isoja ja ovat liian painavia kävelemään. Joten miten evoluutio osasi muka valita pikku valaat. 4. Mutta osasi myös puottaa muka pyrstön pois. Miksi valas muutenkaan haluaisi maalle koska se on luotu mereen joka on sen koti. Ja taas he rikkovat omaa logiikkaansa sillä evoluution perus ajatus on että se kehittää eläimiä ja ihmisiä omassa elementissään. Tämän takia he luultavasti kertovat uutta valas teoriaa koska heillä on ongelma. He sanovat että kaloille kasvoi jalat ja ne oli lopulta jotain sammakoita. Ongelma on että kiduksien olisi pitänyt muuttua keuhkoiksi joka on mahdotonta. Tämä valas teoriakaan ei poista tätä ongelmaa koska he sanovat että ensinmäinen solu syntyi meressä. On mahdotonta evoluutio logiikallakaan että alkusolusta olisi pikkuhiljaa voinu kehittyä valas koska valaan esiastehan olisi hukkunut sillä valaalla on keuhkot. Ajattele tätä: kuinka linnut olisivat selviytyneet ilman siipiä? Miksi marjat ja hedelmät maistuvat niin hyvältä? Lähetin vain nämä kaksi kysymystä evoluutioprofessorille, eikä mitään tullu takaisin. He sanovat myös, että evoluutio laittaa suojavärin eläimille selviytyäkseen. Miksi sitten esimerkiksi pantteri on musta? He sanovat varmaan että se on musta, koska se on yön metsästäjä. En muista, onko se yö metsästäjä vai ei, mutta jos se on: kuinka evoluutio tietäisi ilman älykkyyttä laittaa mustat värit? Miten evoluutio osaa laittaa jänikselle valkoisen värin kun on talvi ja ruskean värin kun on kesä ilman älykkyyttä. Pitää olla vielä säädetty karvan lähtökin ja väri vaihtuu juuri oikeat kaksi kertaa vuodessa. Ajattele myös kuinka paljon on mahdollisia värisävyjä ja juuri nuo oikeat tulevat. He sanovat myös että evoluutio kehittää eläimiä missä elementissä ne elää: Miksi sitten kalalla on kidukset ja valaalla keuhkot? He sanovat myös että jalat kehittyi kaloille ja ne oli lopulta jotain sammakkoja varmaan lopulta. He rikkovat oman logiikkansa kun sanovat sen. Ja mitenpä sitten kalan kidukset. Niitten olisi myös pitäny muuttua keuhkoiksi ja se on mahdotonta. Ja he rikkovat taas logiikkaansa. Entäpä sitten kasvit? Heidän mukaansa ne kehittyivät meressä. Miten sitten nuo kasvit levittäytyi kaikkialle maailmaan. Kuulin yhden evoluutio teoriaan uskoneen sanoneen että ne kävelivät. evolluutiolla ei ole älykkyyttä mutta se on osannu kehittää muka vielä kaiken mitä me ihmiset ja eläimet tarvitsemme. Vain Jumala osaa luoda elämää ja kaikkea mitä me tarvitsemme. Olin niin sairas ja olin varma että tulen kuolemaan. Mutta sen jälkeen kun äitini näki kolme JEESUS näkyä ja yhden enkeli näyn tuli terveyteni takaisin erittäin nopeaa. paha on valloillaan nyt ja yritä tuhota meidät kaikki! helvetti on todellinen ja näin kuinka kauheita nuo kamalat hirviöt ovat eivätkä anna meille mitään armoa. RAKAS JUMALA JA JEESUS haluaa pelastaa meidät ihmis parat. Sen jälkeen kun aloin puhuun tästä olen menettänyt melkein kaikki kaverini. Näin voit laskea että evoluutio on valetta. Sen jälkeen kun lähetin tämän David Attenboroughille menetin oikeuteni mennä facebookiin ja en myöskään voinut pian kommentoida youtubessa. Suomalaiset sanomalehdet estävät myös tarinani. Ne jotka uskovat evoluution kertomukseen sanovat että olemme noin 2-2,5 miljoonan vuoden ikäisiä. Sitten he kertovat myös että meitä oli 252 miljoonaa ihmistä, kun aloimme laskea aikaamme 2020 vuotta sitten. Ensinmäinen kysymys miten he voivat tietää sen koska siihen aikaan ei ollu maailman kattavia väestörekistereitä! Se on mahdotonta! Jos me tuplaamme 250 miljoonaa sadan vuoden välein: 250×2=500×2=1000×2=2000×2=4000×2= 8000×2=16000×2=32000×2=64000×2= 128000×2=256000×2=512000×2= 1024000×2=2048000×2=4096000×2= 8192000×2=16384000×2=32768000×2= 65536000×2=131072000×2=262 144 000 Ja kun me otamme 262144000miljoonaa ja jaamme÷nykyisellä ilmoitetulla maan väkiluvulla 7530 MILLION=34813 kertaa enemmän kuin nyt. Todellisuudessa väkiluku kasvaa nopeammin kuin tuplaamalla. Ilman Jumalan ohjausta en olisi koskaan älynny tätä. Virallisesti ilmoitettua väkiluvun kasvua: Years passed Year Billion - 1800 1 billion 1927 2 billion 1960 3 billion 1974 4 billion 1987 5 billion 1999 6 billion 2011 7 billion 2023 8 billion 2037 9 billion 2055 10 billion 2088 11 billion *World Population Prospects 2017 Jos otamme vain 10000 ja tuplaamme sen 100 vuoden välein: 10000×2=20000×2=40000×2= 80000×2=160000×2=320000×2=640000×2=1280000×2=2560000×2=5120000×2= 10240000×2=20480000×2=40960000×2= 81920000×2=163840000×2=327680163×2=655 360 653×2=1 310 721 306×2=2 621 442 612×2=5 242 885 224×2=10 485 770 448: Joten niinkin pieni väkiluku räjähtää isommaksi mitä meillä on nyt. Virallista tietoa ihmisen kehitys teoriasta: On the biggest steps in early human evolution scientists are in agreement. The first human ancestors appeared between five million and seven million years ago, probably when some apelike creatures in Africa began to walk habitually on two legs. They were flaking crude stone tools by 2.5 million years ago. Yli tuhat tiedemiestä on sanonut että eivät usko evoluutioteoriaan enää. Heidän määränsä on kasvanut koko ajan. Voit löytää tämän videon hakusanalla: fiblock.info/face/videot/q4qag6J6pX2olno.html Minä rukoilen ja toivon että jaat tämän muillekkin. Lue myös ihmeessä Jesaja 24 Raamatusta sillä siellä kerrotut asiat ovat juuri tällä hetkellä tapahtumassa. Kaikista tärkein asia: Markuksen 13 luvussa JEESUS kertoo mitä tapahtuu vähän ennen hänen tuloaan. JUMALAN siunausta terveyttä ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.

  38. KonePossu

   Miks Orpo ei tee mitään vaikka sille on kansanedustajan mandaatti annettu? Jos kokoomukselle tämä paketti on niin huonosti neuvoteltu niin eikö heidän pitäis äänestää sitä vastaan ja paketin kaatuessa he voisivat vaatia vaikka että antakaa 10miljardia 6 miljardia vastaan niin sitten me hyväksytään se. Tämä Marinien ja kumppaneiden neuvottelu/kaupankäynti taidot on luokkaa nolla.

   1. Timo Iivonen

    Tervehdys lukekaa ihmeessä tämä koska myöhemmin näette tietoa mitä minun ei haluta julkaista. Meidän RAKAS JUMALAMME on rakkauden, oikeudenmukaisuuden ja tuomion JUMALA. Kun ihminen teki ensimmäisen synnin: JUMALAN oli pakko poistaa ihmiset paratiisista, sillä muuten paratiisi olisi tuhoutunut. Siksi p..u on täällä, koska ensimmäiset ihmiset kokivat sen. Sama kaikille. JUMALA antaa sinulle vapauden valita. JUMALA ei halua kenenkään menevän helvettiin. Helvetin tuomio on sama kuin synti lopulta johtaa. Elämän tarkoitus on rakkaus❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏. Meidän on hyväksyttävä JEESUS, koska saimme armon tämän kautta. JEESUS on tulossa hyvin hyvin pian❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏. JUMALA antaa viimeisiä varoituksia ihmisille. Siksi metsät palavat kaikkialla maailmassa. Filippiineillä on monia kristittyjä, joten metsäpaloja ei ole. Tämä maailma on menossa todella pahaan suuntaan. Olen sokissa koska kaikki on mennyt niin pahaksi. Sinä tarvit tämän viisauden ja minä tiedän niin paljon lisää. Meidän on tehtävä jotain ja äkkiä. Haluan vain kertoa totuuden. Olen lähettänyt tämän monelle maailmanlaajuisesti. JUMALA antoi minulle kaiken tämän viisauden❤❤❤❤❤❤❤🙏. fiblock.info/face/videot/oKeYeKCBpoaogqw.html Se on sama hai mikä on aina ollutkin. Ei evoluutiota koska se on vale. Jos ei ole Jumalaa: ei aikaa, ei materiaa, ei avaruutta, ei järjestystä, ei fysiikan lakeja jotka pitää olla tarkalleen säädetty että voimme elää. Eli olisi vain loputonta ääretöntä tyhjyyttä. Jotku sanoo että tyhjyydessä tuli sattuma. Ei siellä voi tulla sattumaa koska ei ole mitään mistä tulla sattumaa. Tyhjyys on tyhjyys. Mieti vaikka ihmis aivoja. Selitä minulle mistä ne tuli. Ne pitää olla täydelliset että ne toimii. Kaksi silmää on täydellinen niin kuin kaikki muukin. Tottakai kaikki pitää olla kehossa valmiina ja täydellistä että se voi toimia. Niinkin yksinkertainen mekaaninen juttu kuin autonmoottorikin tarvii älyllisen tekijän ja kaikki osaset sekä polttoaineen toimiakseen. Nyt he sanovat että valaat käveli maalla. evoluutiolla ei ole aivoja: 1. Mutta se teki muka niille neljä jalkaa tämän teorian mukaan. Kuinka se osasi laittaa juuri tämän määrän. 2. Samaan aikaan jalkoja olisi pitäny tulla suurelle määrälle valaita. 3. Valaat on normaalisti hyvin isoja ja ovat liian painavia kävelemään. Joten miten evoluutio osasi muka valita pikku valaat. 4. Mutta osasi myös puottaa muka pyrstön pois. Miksi valas muutenkaan haluaisi maalle koska se on luotu mereen joka on sen koti. Ja taas he rikkovat omaa logiikkaansa sillä evoluution perus ajatus on että se kehittää eläimiä ja ihmisiä omassa elementissään. Tämän takia he luultavasti kertovat uutta valas teoriaa koska heillä on ongelma. He sanovat että kaloille kasvoi jalat ja ne oli lopulta jotain sammakoita. Ongelma on että kiduksien olisi pitänyt muuttua keuhkoiksi joka on mahdotonta. Tämä valas teoriakaan ei poista tätä ongelmaa koska he sanovat että ensinmäinen solu syntyi meressä. On mahdotonta evoluutio logiikallakaan että alkusolusta olisi pikkuhiljaa voinu kehittyä valas koska valaan esiastehan olisi hukkunut sillä valaalla on keuhkot. Ajattele tätä: kuinka linnut olisivat selviytyneet ilman siipiä? Miksi marjat ja hedelmät maistuvat niin hyvältä? Lähetin vain nämä kaksi kysymystä evoluutioprofessorille, eikä mitään tullu takaisin. He sanovat myös, että evoluutio laittaa suojavärin eläimille selviytyäkseen. Miksi sitten esimerkiksi pantteri on musta? He sanovat varmaan että se on musta, koska se on yön metsästäjä. En muista, onko se yö metsästäjä vai ei, mutta jos se on: kuinka evoluutio tietäisi ilman älykkyyttä laittaa mustat värit? Miten evoluutio osaa laittaa jänikselle valkoisen värin kun on talvi ja ruskean värin kun on kesä ilman älykkyyttä. Pitää olla vielä säädetty karvan lähtökin ja väri vaihtuu juuri oikeat kaksi kertaa vuodessa. Ajattele myös kuinka paljon on mahdollisia värisävyjä ja juuri nuo oikeat tulevat. He sanovat myös että evoluutio kehittää eläimiä missä elementissä ne elää: Miksi sitten kalalla on kidukset ja valaalla keuhkot? He sanovat myös että jalat kehittyi kaloille ja ne oli lopulta jotain sammakkoja varmaan lopulta. He rikkovat oman logiikkansa kun sanovat sen. Ja mitenpä sitten kalan kidukset. Niitten olisi myös pitäny muuttua keuhkoiksi ja se on mahdotonta. Ja he rikkovat taas logiikkaansa. Entäpä sitten kasvit? Heidän mukaansa ne kehittyivät meressä. Miten sitten nuo kasvit levittäytyi kaikkialle maailmaan. Kuulin yhden evoluutio teoriaan uskoneen sanoneen että ne kävelivät. evolluutiolla ei ole älykkyyttä mutta se on osannu kehittää muka vielä kaiken mitä me ihmiset ja eläimet tarvitsemme. Vain Jumala osaa luoda elämää ja kaikkea mitä me tarvitsemme. Olin niin sairas ja olin varma että tulen kuolemaan. Mutta sen jälkeen kun äitini näki kolme JEESUS näkyä ja yhden enkeli näyn tuli terveyteni takaisin erittäin nopeaa. paha on valloillaan nyt ja yritä tuhota meidät kaikki! helvetti on todellinen ja näin kuinka kauheita nuo kamalat hirviöt ovat eivätkä anna meille mitään armoa. RAKAS JUMALA JA JEESUS haluaa pelastaa meidät ihmis parat. Sen jälkeen kun aloin puhuun tästä olen menettänyt melkein kaikki kaverini. Näin voit laskea että evoluutio on valetta. Sen jälkeen kun lähetin tämän David Attenboroughille menetin oikeuteni mennä facebookiin ja en myöskään voinut pian kommentoida youtubessa. Suomalaiset sanomalehdet estävät myös tarinani. Ne jotka uskovat evoluution kertomukseen sanovat että olemme noin 2-2,5 miljoonan vuoden ikäisiä. Sitten he kertovat myös että meitä oli 252 miljoonaa ihmistä, kun aloimme laskea aikaamme 2020 vuotta sitten. Ensinmäinen kysymys miten he voivat tietää sen koska siihen aikaan ei ollu maailman kattavia väestörekistereitä! Se on mahdotonta! Jos me tuplaamme 250 miljoonaa sadan vuoden välein: 250×2=500×2=1000×2=2000×2=4000×2= 8000×2=16000×2=32000×2=64000×2= 128000×2=256000×2=512000×2= 1024000×2=2048000×2=4096000×2= 8192000×2=16384000×2=32768000×2= 65536000×2=131072000×2=262 144 000 Ja kun me otamme 262144000miljoonaa ja jaamme÷nykyisellä ilmoitetulla maan väkiluvulla 7530 MILLION=34813 kertaa enemmän kuin nyt. Todellisuudessa väkiluku kasvaa nopeammin kuin tuplaamalla. Ilman Jumalan ohjausta en olisi koskaan älynny tätä. Virallisesti ilmoitettua väkiluvun kasvua: Years passed Year Billion - 1800 1 billion 1927 2 billion 1960 3 billion 1974 4 billion 1987 5 billion 1999 6 billion 2011 7 billion 2023 8 billion 2037 9 billion 2055 10 billion 2088 11 billion *World Population Prospects 2017 Jos otamme vain 10000 ja tuplaamme sen 100 vuoden välein: 10000×2=20000×2=40000×2= 80000×2=160000×2=320000×2=640000×2=1280000×2=2560000×2=5120000×2= 10240000×2=20480000×2=40960000×2= 81920000×2=163840000×2=327680163×2=655 360 653×2=1 310 721 306×2=2 621 442 612×2=5 242 885 224×2=10 485 770 448: Joten niinkin pieni väkiluku räjähtää isommaksi mitä meillä on nyt. Virallista tietoa ihmisen kehitys teoriasta: On the biggest steps in early human evolution scientists are in agreement. The first human ancestors appeared between five million and seven million years ago, probably when some apelike creatures in Africa began to walk habitually on two legs. They were flaking crude stone tools by 2.5 million years ago. Yli tuhat tiedemiestä on sanonut että eivät usko evoluutioteoriaan enää. Heidän määränsä on kasvanut koko ajan. Voit löytää tämän videon hakusanalla: fiblock.info/face/videot/q4qag6J6pX2olno.html Minä rukoilen ja toivon että jaat tämän muillekkin. Lue myös ihmeessä Jesaja 24 Raamatusta sillä siellä kerrotut asiat ovat juuri tällä hetkellä tapahtumassa. Kaikista tärkein asia: Markuksen 13 luvussa JEESUS kertoo mitä tapahtuu vähän ennen hänen tuloaan. JUMALAN siunausta terveyttä ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.

  39. Top Dog

   Sanna Marin kuuluu Klaus Schwabin vetämän World Economic Forumin Young Global Leaders ryhmään. Siellä Foorumilla se Eliitti mellastaa, ja mistä nämä käskyt tänne Sannalle tulee. Sanna kilttinä tyttönä niitä noudattaa. Palkinto odottaa. Etsikääpäs kuuklella seuraava video hakusanalla "Tie Dystopiaan ? osa 1. The Great Reset" (ilman heittomerkkejä), niin sieltä nämä asiat selviää. Ja muukin mitä on luvassa.

  40. Juha195

   Kokoomus äänestää tyhjää, koska koko puolue on tyhmää, omistavat vasikan aivot.

  41. Bdeshi Guy

   Ei muuta kun fixit.

  42. AJPlanet74

   Ensi viikko piirtää suuntaviivoja....nyt vaan toivotaan parasta.

   1. Timo Iivonen

    Tervehdys lukekaa ihmeessä tämä koska myöhemmin näette tietoa mitä minun ei haluta julkaista. Meidän RAKAS JUMALAMME on rakkauden, oikeudenmukaisuuden ja tuomion JUMALA. Kun ihminen teki ensimmäisen synnin: JUMALAN oli pakko poistaa ihmiset paratiisista, sillä muuten paratiisi olisi tuhoutunut. Siksi p..u on täällä, koska ensimmäiset ihmiset kokivat sen. Sama kaikille. JUMALA antaa sinulle vapauden valita. JUMALA ei halua kenenkään menevän helvettiin. Helvetin tuomio on sama kuin synti lopulta johtaa. Elämän tarkoitus on rakkaus❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏. Meidän on hyväksyttävä JEESUS, koska saimme armon tämän kautta. JEESUS on tulossa hyvin hyvin pian❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏. JUMALA antaa viimeisiä varoituksia ihmisille. Siksi metsät palavat kaikkialla maailmassa. Filippiineillä on monia kristittyjä, joten metsäpaloja ei ole. Tämä maailma on menossa todella pahaan suuntaan. Olen sokissa koska kaikki on mennyt niin pahaksi. Sinä tarvit tämän viisauden ja minä tiedän niin paljon lisää. Meidän on tehtävä jotain ja äkkiä. Haluan vain kertoa totuuden. Olen lähettänyt tämän monelle maailmanlaajuisesti. JUMALA antoi minulle kaiken tämän viisauden❤❤❤❤❤❤❤🙏. fiblock.info/face/videot/oKeYeKCBpoaogqw.html Se on sama hai mikä on aina ollutkin. Ei evoluutiota koska se on vale. Jos ei ole Jumalaa: ei aikaa, ei materiaa, ei avaruutta, ei järjestystä, ei fysiikan lakeja jotka pitää olla tarkalleen säädetty että voimme elää. Eli olisi vain loputonta ääretöntä tyhjyyttä. Jotku sanoo että tyhjyydessä tuli sattuma. Ei siellä voi tulla sattumaa koska ei ole mitään mistä tulla sattumaa. Tyhjyys on tyhjyys. Mieti vaikka ihmis aivoja. Selitä minulle mistä ne tuli. Ne pitää olla täydelliset että ne toimii. Kaksi silmää on täydellinen niin kuin kaikki muukin. Tottakai kaikki pitää olla kehossa valmiina ja täydellistä että se voi toimia. Niinkin yksinkertainen mekaaninen juttu kuin autonmoottorikin tarvii älyllisen tekijän ja kaikki osaset sekä polttoaineen toimiakseen. Nyt he sanovat että valaat käveli maalla. evoluutiolla ei ole aivoja: 1. Mutta se teki muka niille neljä jalkaa tämän teorian mukaan. Kuinka se osasi laittaa juuri tämän määrän. 2. Samaan aikaan jalkoja olisi pitäny tulla suurelle määrälle valaita. 3. Valaat on normaalisti hyvin isoja ja ovat liian painavia kävelemään. Joten miten evoluutio osasi muka valita pikku valaat. 4. Mutta osasi myös puottaa muka pyrstön pois. Miksi valas muutenkaan haluaisi maalle koska se on luotu mereen joka on sen koti. Ja taas he rikkovat omaa logiikkaansa sillä evoluution perus ajatus on että se kehittää eläimiä ja ihmisiä omassa elementissään. Tämän takia he luultavasti kertovat uutta valas teoriaa koska heillä on ongelma. He sanovat että kaloille kasvoi jalat ja ne oli lopulta jotain sammakoita. Ongelma on että kiduksien olisi pitänyt muuttua keuhkoiksi joka on mahdotonta. Tämä valas teoriakaan ei poista tätä ongelmaa koska he sanovat että ensinmäinen solu syntyi meressä. On mahdotonta evoluutio logiikallakaan että alkusolusta olisi pikkuhiljaa voinu kehittyä valas koska valaan esiastehan olisi hukkunut sillä valaalla on keuhkot. Ajattele tätä: kuinka linnut olisivat selviytyneet ilman siipiä? Miksi marjat ja hedelmät maistuvat niin hyvältä? Lähetin vain nämä kaksi kysymystä evoluutioprofessorille, eikä mitään tullu takaisin. He sanovat myös, että evoluutio laittaa suojavärin eläimille selviytyäkseen. Miksi sitten esimerkiksi pantteri on musta? He sanovat varmaan että se on musta, koska se on yön metsästäjä. En muista, onko se yö metsästäjä vai ei, mutta jos se on: kuinka evoluutio tietäisi ilman älykkyyttä laittaa mustat värit? Miten evoluutio osaa laittaa jänikselle valkoisen värin kun on talvi ja ruskean värin kun on kesä ilman älykkyyttä. Pitää olla vielä säädetty karvan lähtökin ja väri vaihtuu juuri oikeat kaksi kertaa vuodessa. Ajattele myös kuinka paljon on mahdollisia värisävyjä ja juuri nuo oikeat tulevat. He sanovat myös että evoluutio kehittää eläimiä missä elementissä ne elää: Miksi sitten kalalla on kidukset ja valaalla keuhkot? He sanovat myös että jalat kehittyi kaloille ja ne oli lopulta jotain sammakkoja varmaan lopulta. He rikkovat oman logiikkansa kun sanovat sen. Ja mitenpä sitten kalan kidukset. Niitten olisi myös pitäny muuttua keuhkoiksi ja se on mahdotonta. Ja he rikkovat taas logiikkaansa. Entäpä sitten kasvit? Heidän mukaansa ne kehittyivät meressä. Miten sitten nuo kasvit levittäytyi kaikkialle maailmaan. Kuulin yhden evoluutio teoriaan uskoneen sanoneen että ne kävelivät. evolluutiolla ei ole älykkyyttä mutta se on osannu kehittää muka vielä kaiken mitä me ihmiset ja eläimet tarvitsemme. Vain Jumala osaa luoda elämää ja kaikkea mitä me tarvitsemme. Olin niin sairas ja olin varma että tulen kuolemaan. Mutta sen jälkeen kun äitini näki kolme JEESUS näkyä ja yhden enkeli näyn tuli terveyteni takaisin erittäin nopeaa. paha on valloillaan nyt ja yritä tuhota meidät kaikki! helvetti on todellinen ja näin kuinka kauheita nuo kamalat hirviöt ovat eivätkä anna meille mitään armoa. RAKAS JUMALA JA JEESUS haluaa pelastaa meidät ihmis parat. Sen jälkeen kun aloin puhuun tästä olen menettänyt melkein kaikki kaverini. Näin voit laskea että evoluutio on valetta. Sen jälkeen kun lähetin tämän David Attenboroughille menetin oikeuteni mennä facebookiin ja en myöskään voinut pian kommentoida youtubessa. Suomalaiset sanomalehdet estävät myös tarinani. Ne jotka uskovat evoluution kertomukseen sanovat että olemme noin 2-2,5 miljoonan vuoden ikäisiä. Sitten he kertovat myös että meitä oli 252 miljoonaa ihmistä, kun aloimme laskea aikaamme 2020 vuotta sitten. Ensinmäinen kysymys miten he voivat tietää sen koska siihen aikaan ei ollu maailman kattavia väestörekistereitä! Se on mahdotonta! Jos me tuplaamme 250 miljoonaa sadan vuoden välein: 250×2=500×2=1000×2=2000×2=4000×2= 8000×2=16000×2=32000×2=64000×2= 128000×2=256000×2=512000×2= 1024000×2=2048000×2=4096000×2= 8192000×2=16384000×2=32768000×2= 65536000×2=131072000×2=262 144 000 Ja kun me otamme 262144000miljoonaa ja jaamme÷nykyisellä ilmoitetulla maan väkiluvulla 7530 MILLION=34813 kertaa enemmän kuin nyt. Todellisuudessa väkiluku kasvaa nopeammin kuin tuplaamalla. Ilman Jumalan ohjausta en olisi koskaan älynny tätä. Virallisesti ilmoitettua väkiluvun kasvua: Years passed Year Billion - 1800 1 billion 1927 2 billion 1960 3 billion 1974 4 billion 1987 5 billion 1999 6 billion 2011 7 billion 2023 8 billion 2037 9 billion 2055 10 billion 2088 11 billion *World Population Prospects 2017 Jos otamme vain 10000 ja tuplaamme sen 100 vuoden välein: 10000×2=20000×2=40000×2= 80000×2=160000×2=320000×2=640000×2=1280000×2=2560000×2=5120000×2= 10240000×2=20480000×2=40960000×2= 81920000×2=163840000×2=327680163×2=655 360 653×2=1 310 721 306×2=2 621 442 612×2=5 242 885 224×2=10 485 770 448: Joten niinkin pieni väkiluku räjähtää isommaksi mitä meillä on nyt. Virallista tietoa ihmisen kehitys teoriasta: On the biggest steps in early human evolution scientists are in agreement. The first human ancestors appeared between five million and seven million years ago, probably when some apelike creatures in Africa began to walk habitually on two legs. They were flaking crude stone tools by 2.5 million years ago. Yli tuhat tiedemiestä on sanonut että eivät usko evoluutioteoriaan enää. Heidän määränsä on kasvanut koko ajan. Voit löytää tämän videon hakusanalla: fiblock.info/face/videot/q4qag6J6pX2olno.html Minä rukoilen ja toivon että jaat tämän muillekkin. Lue myös ihmeessä Jesaja 24 Raamatusta sillä siellä kerrotut asiat ovat juuri tällä hetkellä tapahtumassa. Kaikista tärkein asia: Markuksen 13 luvussa JEESUS kertoo mitä tapahtuu vähän ennen hänen tuloaan. JUMALAN siunausta terveyttä ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.

  43. anne taskila

   Vidu mitä hommaa 😩👎

  44. Heikki Risku

   Minä En ymmärrä sitä että italia saa 200miljalria.suomi.2.

  45. A-M R

   Hyvä Hjallis! Täysin samaa mieltä! Tämä ei ole mitenkään reilua meitä kohtaan, enkä tosiaan ymmärrä kokoomuksen toimintaa. Toisaalta siinä ei ole mitään uutta, että en sitä ymmärrä...Toivottavasti paketti ei mene läpi!

  46. Japzuu

   On kyllä huonoin diili mitä olen vähään aikaa kuullut .

  47. Aaro Iso-Junno

   Miten voidaan edes puhua että paketissa olisi mukana oikeusvaltioperiaatteita, jos sen läpi meneminen on käytännössä oikeusvaltioperiaatteen romahtaminen EU:n toimintaperiaatteissa?

  48. Marcus Eliezer

   Epäilen vahvasti, että eu-tuki paketti, menee Niin Italian sekä että Espanjan Mafioiden omistamiin korruptoituneiden pankkien tukemiseen, josta Mafiat kuppaa rahaa omaan taskuunsa, ja eu yrittää päätyä Suomen pää omistajaksi,, III/ Tähän sanon,, eu alas Suomi takas ///

  49. Outi J

   Jos elvytyspaketti menee läpi niin silloin ei sinakaan kannata äänestää hallituspuolueita. Kansalaisten äänestämien päättäjien pitäisi toimia Suomen parhaaksi, ei ajaa yksittäisten ihmisten tai asioiden etuja.

  50. Nalle Puh

   Parempi kun ei turhaan huolehdi,kaikki menee niin kuin on mennäkseen...

  51. Leo Löppönen

   Hyvä Hjallis! piste

  52. Pyörittelisinköhän

   Hjalliksella on enemmän selkärankaa kuin koko Kokoomuksella.

  53. Eemeli Vappula

   HJALLIS (Y) (Y) (Y)

  54. Velimatti Pk

   Ei muuta ku nirri pois puolesta ja tyhjää äänestäneiltä. Väkivalta on ainoa keino pelastaa Suomi. Puheet ja politikointi on turhaa lässytystä.

  55. Kari Moilanen

   Hyvä Jallis 💪😀

  56. Fi makinen

   Demarit tekee aina näitä "hyviä" diilejä... viimeksi Jutta kävi kantamassa useamman kerran rahaa Kreikkaan ja nyt Sanna kantaa sitä Italiaan. Miksi te äänestätte aina vaan Demareita? Miksi?

   1. Antti Lehto

    No, miksi pitäisi äänestää Kokoomusta taikka Perussuomalaisia joille ihmis- ja kansalaisoikeudet ovat yhdentekeviä.

  57. Tony Olsen

   Italiaa en edes ottaisi puheeseen. Siksi mafia hoitaa esim. Roskabisneksen. Ja kaiken muunkin. Niin korruptoitunut maa, ettei verrata voi mihinkään scandinaavia maahan. Vähän tukea sinne tänne. Ketä kiinnostaa? Kohta hei sähköautot, 1000e tiisseli golfin hinnalla. Heijaah. Koko Suomen hallitus on kuin nakkikiska. Orpolla heti nurin, Sannalle ei edes lupia. Harkimo, wannabee nalle Wahlroos. Äänestäkää monopolitonta Alkoa. Suomi kaatuisi. Tai että aski rööki hipoo 11e.

  58. airamo

   Haluan vastauksen: Miten voit politiikona johtaa yrityksiä, ja ehkä tulevaisuudessa saada rahaa FIblock kanavan kautta. Samalla teet televisio-ohjelmia joista saat palkkaa. Käsittäkseni kansanedustaja EI voi tehdä muuta työtä kuin kansanedustamista. Tee video miksi tämä on sallittu.

  59. Benny Guardian

   Katsokaa tubesta monopoly follow the money! Kaikki politiikot ja koko politiikka on isompien voimien käsissä. Poöitiikka on täyttä kusetusta. Turha väittää muuta.

  60. Kirsi Allen

   Jos tämä paketti nyt saadaan kaadettua, luultavasti tulee uusi. Onko se sama poppoo edelleen, joka neuvottelee siitä mahdollisesta uudesta paketista? Marin valehtelee nykyisen paketin ehtokohdista, mistä voimme tietää mitä siellä jatkossa suhmuroidaan?

  61. Jarkko Rantanen

   Vituako siihen euhun mentiin..?

  62. Jouni Keravalla

   -Miksi meitä pakotetaan toimimaan etumme vastaisesti? En ymmärrä. Eduskunnassa on miniterit vala velvoittaa toimimaan edun mukaisesti .Mitä nyt tehdään rikkooko se lakia Suomen valtakuntaa vastaan.

  63. Markus Vesa

   Suurin ongelma on että tässä annetaan EU:lle verotusoikeus ja Suomi on taas vastuussa muiden maiden veloista. Lisää on tulossa. Päästään taas tienaamaan tällä.

  64. Miro Kontio

   Te siellä Eduskunnassa tunnutte pitävän EU:ta isänmaana Suomen sijaan. Tämä välittyi mm. Li Anderssonin viimeisimmästä kommentista oikein selvästi. Hyvä Hjallis jos äänestät vastaan, itse olen erittäin pettynyt Kokoomukseen kerran taktikoivat äänestämällä tyhjää. Se ei ole demokratiaa enää.

  65. Matti Eronen

   Kiitos Hjallis. Epätietoisuuteni äänestyskäyttäytymiseeni koheni huimasti. Tiedän keitä äänestää nyt ja tulevaisuudessa. Tällaiset teot suomen puolesta ja asenne hipovat jo kansallissankaruuden tunnustamista.

  66. Joonas Rissanen

   Hjallis puhuu asiaa. Miks ihmeessä voi äänestää tyhjää?!

  67. Ritva Kapanen

   Ihan varmasti amatöörit neuvotelleet - teiniajattelua

  68. Jonas Judén

   Kerta toisensa jälkeen tulee fiilis, että tuli äänestettyä ihan oikeaa tyyppiä viime vaaleissa. Ei ole onneksi vaikeaa seuraavissa vaaleissa päättää, ketä äänestän.

  69. Johanna Virtanen

   Semmoinen tauti nyt suomalaisissa poliitikoissa , että mennään 5;llä hevosella myllyyn, muttei oo yhreenkään kuormaa. 😒

   1. Kari Ihalainen

    Suomen etupäässä sosialisteista koostuvalla velankasvatushallituksella on nyt sellainen tauti, että he menevät viidellä aasilla EUroopan ytimeen ja kippaavat sontakärryistä kansalaisten ostovoimaa levitettäväksi vetelän etelän "onnistujille". "Onnistujille" siksi, että Suomi on epäonnistunut neuvotteluissaan ytimessä ja tulemme olemaan korviamme myöden veloissa vielä Tiitisen listan julkistamisen jälkeenkin. Epäonnistuneissa neuvotteluissa neuvottelijamme palkitaan korkeilla EU-viroilla ja palkkarahat saataneen edelleenkin valtion jättimäiseksi turvonneesta velkasäkistä. Suomi ei edes yritä saada jäsenmaksuihin tarvittavia rahoja tuottavan työn kautta. Suomi ylläpitää järjetöntä työttömien reserviä ja maksaa siitäkin huvista jopa 10 mrd. euroa / vuosi. Propelipäämme ovat laskeneet, että tarvitsisimme edelleenkin työvoimaa ulkomailta, vaikka jo maassa olevatkin lorvivat kauppakeskuksissa älylaitteitaan hiplaten.

  70. Viltsu Man

   Italia aina tuhlaa esim. Ne käyttää rahat roskaan ja tuhlaa antibiotteja. Kun oireet loppuu, antibiotti kuuri lopetetaan. Sitten ollaan tosi sairaita ja saadaan lisää. Sitten lopetetaan ja kuollaan. Tämän takia Italiassa kuolee paljon ihmisiä.

  71. S K

   Entä vaihtoehtoiset ehdot Hjallis?

  72. Laura Evans

   Nyt Hjallis puhuu asiaa!

  73. Jyrki Laurikainen

   Näin se on, EU- uskovaisuus tuntuu olevan vaan enemmistönä, ei uskalleta sanoa suoraan omia kantoja. Kyllä kriittinen pitää olla silloin kun asiat menee päin mäntyä. Nurin vaan koko paska. Lisään vielä että onko se EU mikään välttämätön, Norja ei ole EU:ssa mutta Natossa. Olisko meidänkin pitänyt mennä suoraan Natoon?. Aina sanotaan että Norjalla on Öljy. Meillä on metsät ja turve, joka pelleiltiin arvalla fossiiliksi vaikka se on uusiutuvaa, Kuten Ruotsi ja Norja ovat päättäneet.

  74. KesäEsa69

   Suurin osa meistä tietää sen etä suomen etu ei ole näiden mielessä.Omat edut on ykkösenä.Kovat palkintovirat on tyrkyllä.Sielut on myyty.

  75. vitun kukkahattu

   Onneksi teet näitä videoita ja tuot näkökulmaa esille rohkeasti!

  76. Pentti Immonen

   Haloo , avaruuteen rahaa.

  77. Markku Nieminen

   Hallitus on hylännyt suomalaiset.Meillä on paljon ihmisiä avuntarpeessa omasta takaa.Nyt riittää.

  78. Maidenfani82

   Mä aloin miettimään että mikä tarkoitus tyhjää napilla on jos sitä ei saa käyttää. Missä tilanteessa sitä voisi käyttää? Itsehän painaisin jaa nappia

  79. Marko Haapasaari

   Koita puhua järkeä eduskunnassa kaikille ja saada ne tajuamaan, että tekeillä on isänmaan myynti ja loputon velkahelvetti. Velkahelvetti joka veroilla kerätää kaikilta suomalaisilta...

  80. Tennesseessähelteet

   Eihän tuolla Kokoomuksen kannassa ole mitään järkeä. Orpo sanoo, että ovat pakettia vastaan, mutta äänestävät samalla tyhjää, joka takaa paketin läpimenon. Puhdasta politikointia.

  81. Linda Pauliina Kuhlmann

   Kiitos Hjallis!🙏👍

  82. Leo Honkanen

   Asiaa Hjallis. Älyttömyydelläkin on rajansa tässä mennään jo sen ylin.

  83. Mikko Luoto

   Suomea viedään näissä rahoitus- ja laina-asioissa kuin litran mittaa, valitettavasti.

  84. Ivrish con-Abarth

   Noniin, en ole likipitäenkään aina samaa mieltä Hjalliksen kanssa. Nyt kun tuo on alta pois, vaikka olen varma siitä ettei Hjallis vastannut tähän minun kysymykseni takia, niin kiitos nopeasta ja oikeasta (hehhee!!) vastauksesta! Suomen tuhon takia joutuu nyt kaivelemaan EU-läjää. Emme tarvitse EU:ta. Jos tarvitsemme jotain, niin kepoisa vapaakauppa- ja työvoiman vapaan liikkuvuuden takaava sopimus riittäisi. Yksi pulju seuraamaan sääntöjen noudattamista, siinä kaikki. Kymmenet tuhannet byrokraatit, virkamiehet, komissaarit ja kusilaarit pois loisimasta koko Euroopan verorahoja kullattuun wc-paperiin. EU:n tehtävä on tehdä niin vaikeat standardit kaikille, että vain megakorporaatiot pystyvät niitä noudattamaan, hävittäen pienyrityksiä varmemmin kuin "koronasulku".

  85. RCmies

   EU:ssa on hyvää vientivapaus, mahdollisuus opiskella helposti eri maissa jne jne mutta tämmöset paketit ei oo hyvä juttu

  86. needed

   Kokoomus huolestuttaa!

  87. vanha koira

   Hjallis on Suomen pelastaja

  88. juusstube

   Euro tulee kaatumaan ennemmin tai myöhemmin tätä menoa...

  89. Janne m

   Media ei puhu ranskan tilanteesta!!??

  90. Don Quidion

   no sulla on 1 ääni eli kuin kirkkopieru eli ihan mitä sanot ja äänestät

   1. Antti Suni

    Totta, mutta sen yhden äänen käyttö kannattaa miettiä tarkkaan. Oletko valmis antamaan sen puolueelle, jonka ratkaisu on velkaannuttaa Suomea ja suomalaisia, kasvattaa menoja ja kiristää suomalaisten veroja tulopohjan vahvistamiseksi? Vai puoluetta, joka hillitsee Suomen velkaantumista, kannattaa veronkevennyksiä, pyrkii tehostamaan toimintoja esimerkiksi kallista byrokratiaa karsimalla ja tuomitsee poliittiset oman edun tavoittelut?

  91. Alkemisti 369

   Haluatko Hjallis perustella, että miksi et halua Suomen eroavan EU:sta? Itse en ainakaan näe yhtäkään hyvää syytä siinä, että Suomi kuuluu EU:hun.

  92. Leksa

   Hjallis puhuu taas asiaa! Ja kansantajuisesti!

  93. Kat Kal

   Voi, että kun tuo hallitus häipyis "sinne, minne päivä ei paista" ja pysyis siellä ikuisesti!!! 🤔 Jollain ihmeen konstilla se pitää saada nurin, ku ne keksii mitä hullumpia ideoita laeista piittaamatta!!! 😡

  94. Tarppis

   Paketista irtautuminen voi hyvin johtaa eroon eurosta. Se toisi valtavan haasteen eteen. Ei tietenkään mikään mahdottomuus

  95. katsu

   Maskia käytät. Miksi? Maskipaketissa lukee,Ei suojaa viruksilta.

  96. Kimmo Rintamäki

   Meneekö 140 miljaardia italian mafialle tuosta paketista?

   1. Kimmy

    Autetaan paskassa kyntävää pizzan leipoja valtiota ja vähennetään Suomen tuottavuutta ":D"

  97. metsämies

   Nyt Jallis puhuu asiaa olen aikasemmin kritisoinut,Jalliksen puheita mutta nyt se on asian ytimessä.Täytyy miettiä äänestänkö Liike NYTTIÄ

  98. Pertti Mäkimaa

   Harriko siellä taustalla huutaa

  99. mikko k

   Millä lailla hallituksen toimet innostaa ihmisiä rehelliseen työhön, verot on tapissa, ostovoima päin persettä. Kampawiinerin mussuttajilla palkat nousee ja työn menettämisestä ei ole pelkoa. Kuvitteleeko hallitus, että talous nousee kun kaikki menee julkiselle töihin. On tämä täysin älyvapaata touhua. Puhutaan Suomen maineesta, mutta meidän edustajat Brysselissä on kuin iltalypsyltä tulossa.

  100. Pirkko Lahti

   Suomi viedää totaalisesti kuralle.