LEVELI PODCAST MEDIA
Yhteydenotot: [email protected]

 • 30
 • 7 356 876

Kommentteja

 1. artolauri

  * Aivan nyt sitten välittömästi laitetaan tällainen Arto Lauri FIblock kanavat tilaukseen. Niin siis itselle, kuin kaveripiireille myös.

 2. Roope Koivu

  Muuten hyvä, mutta vieraan vois antaa puhua hirnumatta päälle ja jättää karkin mussuttamisen mikrofoniin kokonaan väliin.

 3. Mike Hill

  Testoista tosi juttua!

 4. Jseven

  Ja kova ois jos seuraavaks vieraaks joku eronnut muurari, mielellään 33.

 5. Jseven

  LE DROIT HUMAIN alle 33 astetta aika selvästi tietämätön rituaalien, symbolien, agendojen merkityksistä ja Maurikin sanoo tuossa monta kertaa että ei tiedä, "ne vain on niin " + Mauri on hyvään pyrkivä ja normaali ihminen, eihän sen kaltaisia nyt kutsuta 33 asteelle. Sitähän jotkut ovat sanoneet jo pitkään että tieto taustalla olevasta hengestä ja agendasta selkis vasta kun oli päässy tasolle 33. Tiedä sitten mutta ainaki mun mielestä tämä haastattelu vahvisti sen todennäköisyyttä että se ois just näin xD Ehkä siellä taustalla on kilta mikä on perustettu vain 33 asteen muurareille ja jonka agenda on hallita vapaamuurariutta omiin tarpeisiinsa.

 6. aksuli1

  Äänitasot samalle levelille kiitos. Kattokaa miten kaukaa mikkiä vieras puhuu.

 7. Regedit

  Kiitos lähetyksistä, mutta haluaisin myös kritisoida asiapohjalta ohjelmaanne, vaikka en ikäni puolesta kuulu ehkä ihan varsinaiseen kohderyhmään. Hieman läpinäkyvää tuo Tynkkysen 20 000 katsojan kateus eli onko ainut, jolla on väliä on katsojaluvut? Tynkkystä katseltiin ehkä juuri siksi, että poliisit vihdoin kantoi silloin noita "elokapinoitsijoita" autoon, aika vähän se "kapina" muuten (taas) ihmisiä kiinnosti, lehdistöä kylläkin. Toinen on tuo vanha kikka monessa lähetyksessä, että jotain suuria paljastuksia on tulossa, ihan ymmärrettävä tehokeino, mutta ehkä vähän liikaa superlatiiveja, vaikka mielenkiintoisia vieraita on ollut viikosta toiseen. 🙂 Meitä on ihmisiä, joita tässä on leimattu "salaliittoteoreetikoiksi", vaikka itse perustan ainakin tietoni vuosien aikana olleista uutisista, asioista ja lausunnoista.esim. Tieto oyj. omistuksista, sdp:n CIA kytköksistä, Suomettumisen ajoista, jne. pitää tätä kohtuu yleisenä tietona, joka taas enemmän uutisia & politiikkaa seuranneille ei ole edes mikään uutinen, jota nyt lähetyksessä pauhaatte, että "kukaan ei tajua näitä". Ei leveli ole uudestaan pyörää ole keksinyt, mutta ehkä Junnun taloudellinen riippumattomuus, runsaan tilaajamäärän tuoma näkyvyys ja hyvin toteuttettu show tekee teistä tärkeän. Siksi toivoisin Leveliltä ainakin osin tällä linjalla jatkamista, ette ole lastenohjelma, mutta tilaajamäärien nousun uskon tulleen enemmän +35v. ihmisistä, jotka on nähnyt monenlaisia poliittisia, ym. kusetuksia veronmaksajien rahoilla, kun täällä ei oikein ole laajempaa yleisöä tavoittavia ohjelmia "totuuden" puolella. Erittäin hyvä, jos teillä on "sisällä" nimettömiä lähteitä, siellä olisi monella suuri tarve puhua, mutta urahehitys/työ loppuisi siihen. J.K. Toivottavasti Slimm ei korruptoidu valtuutossa, tietyt ainekset on olemassa !? 🤔😄 Se olisi kyllä helpompi tie, joten jopa ymmärtäisin asian, mutta positiivisen kriittisyyden kautta kuten tähänkin asti rehellisesti (toivottavasti) eteenpäin ja tuotte varsinkin nuoremmalle väelle hyvin esille tätä mädännäisyyttä.🙂👍

 8. anne nisula

  Kuunnelkaa Rudolf Steinerin the essense and task of freemansory. Muurarit on flättäreitä

 9. Heidiliini

  Ihan sirkusta koko tämänkertainen show. Sanoisitte suoraan että tää jakso on maksettu mainos :P

 10. mystical secret life

  mä arvostan sitä että ihmisille kerrotaan totuus mut koittakaa ymmärtää se että kaikki on ihan turhaa ihminen on sairas ja heikko rotu jonka tarkoitus ei ole selviytyä ja ihmiset ei ansaitse selviytyä!!! kaikki on enemmän ja monimutkaisempaa kukaan osaa edes kuvitella saati ymmärtää!!!

 11. lillnaes

  Pyytäkää Samuli Perälä vieraaksi kertomaan vapaamuurareista. Voisi tulla toisenlaistakin tietoa.

 12. Petri Mustonen

  Aika plaa plaa, mies se tulee räkänokastakin mutta ei tyhjän naurajasta.tää jakso ei jatkoon🤔

 13. IT

  Hei haloo, nyt valot päälle, 32 asteen muurari????????? Oikea 32 asteen muurari ei tule minkäänlaista haastattelu antamaan IKINÄ.Toi jätkä on pelle ja leikki olevansa muurari.😂 🤣 Olen tutkinut vapaamuurareitä yli 30 vuotta, oikein ja luotettavä tieto saanti on mahdotonta.... En kuuntelenut haastatelu , Hälytyskellot soivat heti kun Junnu sanoi Justiina haastattelussa että ohjelma on tulossa 32 asteen muurari..😂 🤣.😂 🤣.😂 🤣.😂 🤣

 14. lisa maaru

  Kyllä on hämyistä tuubaa

 15. Niko Niemi

  Mätä jakso… buuuu

 16. Jyrki Kuutti

  Totuus 1:16:55 😊 Aamulla yläpeukkuja oli 666... 1:35:46 "Mää olin kerran tota, joo..."?

  1. Heidiliini

   Tuossa meinas tulla lipsahdus ja dimiineri muuttui

 17. Saxofonist01

  Tietyt tahot pelkää ihmiskunnan laajempaa tietoisuuden heräämistä siksi on keksitty pelottelu/hallinta keinoja mm. ilmastonmuutos, kylmäsota, terrorismi, covid19 jne. Jatkuvaa aivopesua mediaa hyväksi käyttäen. Todellinen luoja on ihmisessä itsessään, jumala ja saatana. Mä tässä mietin, jos luoja on olemassa, onko se luonut saatanan (vastakohdan). Ilman saatanaa ei olisi luojalla tarkoitusta? Raamatussa ei puhuta itse saatanan alkuperästä, vaan mainitaan langenneet enkelit...

 18. Kai Ruotimo

  Vasta 33. tasolla tälle kaverille selviää, että se jumala, jota tämä gnostilasuuteen taipuvainen esoteeri-muurari 32. tasolla ei vielä tiedä (tai juilii, ettei tiedä), on yksi- selitteisesti Lucifer. Muurareiden salaisuudet ovat vain myytti, sillä verkosta löytyy vastaukset jokai- sen tason "salaisuuteen"- En tiedä mitä siitä ajatellaan, mutta Luciferin palvonta on täsmällisesti ottaen Saatanan palvontaa, mikä on monesta nykyään muotitrendi, jopa hyve-signalointia. Valitettavasti en ole vakuuttunut haastateltavan vilpittömyydestä; "vain vaatimat- tomuuteni ylittää älykkyyteni" Vain.2 % populaatiosta saavuttaa 130 ÄO:n huippuälykkyyden. Tämä kaveri kertoo älykkyysosamääräkseen 170 (millä keskihajonnalla ?) , eli Einsteinin 160 ÄO:aa suurempi, ja suurempi kuin mm Stephen Hawkinsin tai Bill Gatesin.

 19. Meille Ei Vaan Kerrota Sitä

  Dislikeet on ne heitaajat jotka ei ymmärrä tai ymmärtää että toi paljasti vahingossa semmose mitä ei ois saanu ehkäpä sanoo niin suoraa tulkiten ele kielestä.. mutta tämä on oma päätelmäni

 20. Saxofonist01

  Henkisyys on noista hommista kaukana.

 21. burteriksson

  _Le droit humain_ is French and means "the law of humans". That's clearly a satanic thing, as humans are raised above the law of God. It's just as the Pope who is the satanic church's Antichrist on earth: vicarius filii dei; the replacement of God's son.

 22. Velmu

  Mitä te veetit odotitte? Että aktiivinen jäsen tulee exposaa ittensä ja veljensä ja kertoo olevansa joku lastensyöjä?

 23. Marita Rasila

  Aika turha aikaista tuollaista mitään sanomatonta haastatella, kannattaisi haastatella niitä jotka ovat eroneet järjestöstä, tulee enemmän totuuksia.

 24. agibazuiba

  Teillä alko olee jo hyvii vieraita mut nyt ei meinaa enää oikeen lähtee. Ei toki mitään henkkoht ketään vastaan. Vois tehä jotain toivottuja Part kakkosia niin jengi varmaan tykkäsi. Niemisen jukkaa kannattais myös kysyy. Uskon että menis aiheet näistä salatun muinaishistorian ja seitakivikulttuurin yms aiheista

 25. Mammutti

  Tänne vieraaksi joku moottoripyöräkerholainen !!!

 26. Aleksi

  Oli kyllä vähä mätänen jakso..

 27. Aa- Vee

  Tein LEVELI- videon. Löytyy mun kannulta.

  1. Jyrki Kuutti

   fiblock.info/face/videot/dIRpZ22feoXRq5w.html

 28. Ilari Papinniemi

  Teiltä jäi tärkeimmät kysymättä: sidonnaisuudet julkisissa viroissa, kun julkista rahaa jaetaan, kaavoitusasiat yms. Juuri näiden ympärillä puhutaan muutenkin hyvävelikäytännöistä. Rappareiden yritystoiminnan rahoitus.... Voiko muurari olla suosimatta muurariveljeä?

 29. Riku Salo

  "The reason Lucifer has been understood to be a proper name of the Devil has to do with the Latin translation of the Hebrew term Helel. This word was understood, by some, to be a proper name for the king of Babylon. It means "light bearer," or Lucifero in Latin. The Latin title became a popular name for this evil figure. When the King James translators rendered the Hebrew term into English, they kept the popular term "Lucifer" for the Devil." www.blueletterbible.org/faq/don_stewart/don_stewart_79.cfm

 30. Mikko Lieppinen

  Täytyy sanoa että on ihmisiä jotka elää näin ja miettii näin , ilman mitään kerhoja. Pyrkii olemaan paras itsensä ja ajattelemaan kaikkea. Mistä se sitten tulee on toinen juttu

 31. R

  Vieraaksi voisi tulla myös jonkun toisen järjestön muurari. Myös liikkeestä eronnut muurari olisi varmasti kiinnostava vieras.

 32. Helmi Heimonen

  Hyvä jakso ✌ Loistavaa nähdä miten onnistutte vieraan kuin vieraan kohdalla tuomaan aiheen lähemmäs itseänne ja täten lähemmäs katsojaa. Kyllä tässä maailma avartuu!

 33. RLK

  Kun tulee tällaiseen haastatteluun täytyisi olla muitakin vastauksia kuin en tiedä, en muista. Varsinkin kun haastateltava on LE DROIT HUMAIN vapaamuurarijärjestön Suomen johtaja. Uskottavuus kärsii. Varsinkin kun vielä lisäksi itse kertoo omasta korkeasta ÄOsta. Järjestöstä eronnut henkilö voisi olla hyvä haastateltava.

 34. Aww Paw

  177 Äo? Mikä testi?

 35. e. va

  Kylläpä oli katsojien aliarvioimista koko lähetys. Luulevatko juontajat ja haastateltava, että kuuntelijat ovat niin naiveja, että uskovat moiseen sisältöön? Tuli mieleen, että juontajat haluavat liittyä freemasoneihin, toivottavasti olen väärässä. Ei jatkoon.

 36. Insec†us Finnicus

  Oli mielenkiintoinen lähetys mielestäni. Edit. Kiva nähdä, kun ihmiset antavat kritiikkiä ja niin sen kuuluukin mennä. +👍

 37. Sini Sieppi

  Huippu lähetys ja vieras!

 38. ElinaAlien

  Ottakaa vieraaksi Simo Ruoho, opiskellut Tampereen yliopistossa. Tietää ilmastosta todella paljon. YLE kävi hänen kimppuun ja pilata maineen. Googlatkaa..

 39. Ulla

  Hmmm...oikein kunnon Looshi Lordi haastattelussa. Hyvä veto pojilta 👍

 40. kempton narcx2

  Todella mielenkiintoinen jakso, peukalo luikahti.

 41. Nikolai Granat

  Kari pitää Marco Casagranden kanssa arkkitehtitoimistoo tai piti.Marcon suku on suomalaistunut,kun sen sukulainen tuli suomeen 1900 luvun alkupuolella.

 42. Kalkki Aivon Kapteeni

  Kyllä tästä kaverista tulee joku mopopoika mieleen, joka peittelee järjestönsä todellisia piirteitä. Jo se että sanoo loossiansa järjestöksi epäilyttää. Eikä ole todellakaan ainoa kohta.

  1. Velmu

   foliolammas

 43. juha rahkila

  Erään informaation mukaan vapaamuurarit olivat aikoinaan joukko viisaita, joilla oli olennainen informaatio käytössä rakentamisesta ja siitä mihin rakennettiin. Toisin sanoen arkkitehtuuri, rakenne, materiaalit ja työtavat olivat sillä tasolla, jotta rakennukset palvelivat kansan hyvinvointia ja vaurautta. Lisäksi rakennuspaikat valittiin tarkoin harkiten, eikä niin kuin nykyään, kaikki käy, kunhan siitä saa hillot kansalta. Nykyisen käytännön mukaan kaikki rakentaminen on yhteen muottiin soveltuvaa ja tehdään tarkoituksella kalliiksi monenmoisten määräysten ja maksujen avulla sekä rakennuspaikat ovat pieniä tontteja jopa alavilla mailla, joilla kosteus muodostuu yleensä ongelmaksi. Samaisen informaation mukaan vapaamuurarikerhot kaapattiin tämän nykyään hallitsevan joukkion käyttöön aiheuttamaan epätasapainoa kansan keskuuteen, hallitsemaan markkinoita ja täten vaikeuttamaan pienyrittäjien mahdollisuuksia, korruptoimaan yhteiskuntarakenteita uskontoja ja politiikkaa myöden. Tosin voisi olla myös siten, että on vielä pieniä loosseja, jotka toimivat itsenäisesti ja aivan rehdillä pohjalla. Kun katsotaan hieman isompaa kuvaa, niin onhan melko selvää, että tämä korruptiota levittävä joukkio on saastuttanut näennäisellä vauraudellaan melko suuren osan olevasta. Raha itsessään on oiva väline kaupankäynnille, mutta sillä on tapana korruptoitua ja täten on vain näennäinen vauraus. Todellinen vauraus lienee kansan taidoissa tehdä asioita ja toimia hyvässä yhteistyössä keskenään yhteiseksi hyväksi, ja ehkä samalla vaikein haaste, jonka ma kaikki tulemme ehkä kohtaamaan. Ken tietää ja Barbie myös, mutta meille ei kerrota...

 44. Benjamin Blomerus

  Gängshit

 45. the dude

  1:24:30 Niin, mitäpä pahaa siinä saatanassa tosiaan on? Eihän se olekkaan kun master of disguises, ja kaiken pahan kulminoituma. Kylhän ton ukon puheista voi rivien välistä lukee ihan tajuttomasti, et huvittaa jotenkii koko sirkus. Silmätkin menee kiinni heti kun valehtelee, tolleen kivasti kehon eleitä peittelläkseen :D Ukkokin kun sanoo että kuitenkin valehtelu näyttää olevan ihan tuttua juttua 1:18:07 Toki tää nyt on vaan "mun mielipide", että mitäpä minä olen sanomaan mitään. Ihan voi jokanen ite päätellä noista jutuista, kun vähänkään kuuntelee tarkemmin.

 46. the dude

  1:08:20 Täähän on vittu ihan kun kuuntelis jonkun Janne Naccin disinformaatio puheita, "Joo me ollaan tämmönen kristillinen porukka, me tykätää ajella vaan prätkillä ja juoda limua :)"

 47. Paper Bag Mask

  *Tää mauri nyt on tällanen Joo Ei Joo Ei mies* 😂

 48. Pirkko Tani

  Saa rahaa kun liittyy vapaamuurareihin, kristityn ei pidä kuulua noihin.

 49. ONgood

  miksi jengi olettaa että yhtäkkiä vapaamuurari tulee kertomaan kaikki salaisuudet? koko seuran vitun idea on salaseura. Mitä oletit lähetykseltä että 500vuoden asioiden pimittäminen loppu ja nyt kerrotaan kaikki vittu valoja ? :D

  1. the dude

   @Kiisselikoira Kiisseli jepp

  2. Kiisselikoira Kiisseli

   Sinne niitä valoja. Ei kukaan mitään tuollaista odottanutkaan, vaan vieraan haastamista ja parempia kysymyksiä.

  3. the dude

   kyllähän toi juhani julin ainakii sano kaiken tarvittavan ihan telkkaris, mut joo mitäpä sitä olettaa tämmösiltä vanhoilta pallittomilta papparaisilta jotka nuolee veljiensä karvanoppia tuolla huput päässä.

 50. ilkka kaarela

  Eikö kannattaisi mielummin haastatella jotain sieltä salaseurasta eronnutta, saattaisi sanoa jotain muutakin kuin että en mie tiiä, suattaapi olla tai suattaapi olla olemattakkii.

 51. Rehti

  ” Vapaamuurarit eivät ole salaseura, vaan seura jolla on salaisuuksia ” 🤓

  1. MABUS SUBAM

   Niin, eihän se ole salaista tietoa että vapaamuurarit ovat olemassa oleva seura. Heillä on salaisuuksia, seurasta riippumatta, joten ihan käytännöllinen vastaus.

  2. Kaitsu Maitsu

   😄😄

 52. the dude

  32:51 Itse mukana, tapahtumissa mitkä on niin dramaattisia..? Niin minkäköhän takia? 🙃 Kun puhe oli rituaaleista 1:58:00

  1. the dude

   @Paper Bag Mask 1:33:42

  2. Paper Bag Mask

   Siitä ei keskustella

 53. LonelyR1der NuVo

  Mitäköhän Junnu naurahti 6:30 ku ukkeli kertoo et tarvitaan nuoria jäseniä ja uutta draivia🤔🤣

 54. J. Kristian Kaukonen

  Tuo Kissa oli söpö ❤️🥺

 55. Persekasvain

  "voi olla tai voi olla olematta, varmasti en voi sanoa" Tuossa pähkinänkuoressa 3h haastattelun sisältö, vinkkinä niille jotka katsoo jälkikäteen.

  1. agibazuiba

   Jää itellä väliin kyl tää loppu. 30min menny eikä mitään mikä aiheesta kiinnostas. Liian varovaista meininkii

  2. Paper Bag Mask

   Kiitti katson silti jonkin aikaa

 56. futsinen

  Tää oli kyllä ihan mielenkiintoinen jakso kun jaksoi ruveta keskittymään😂👍🏻

 57. MidnightArrow

  Roskaa ! Koko lähetys oli täyttä roskaa. Aliarvioitte ylimielisesti katsojat !! Nyt laski levelit.

 58. ImajohnBoi

  Ymmärrän kyllä kaikkia ketkä ovat jotenkin pettyneitä jaksosta että ei "grillattu" vierasta mutta eihän se ole mitenkään edes koko ohjelman pointti pointtinahan on ollut alusta asti se että vieraat saa tulla puhumaan vapaasti eihän tässä ole ideana haastaa vieraita

  1. Kiisselikoira Kiisseli

   Ohjelman pointti on nimenomaan haastatella vieraita ja keskustella heidän kanssaan. Ymmärtäisin tämän myötäilyn ja kriittisten kysymysten puuttumisen, jos kyseessä olisi ylen ohjelma.

 59. Haistapaskanimimerkkien isä

  Vapaamuurarit on just tollasii..... Ei paljasta mitään, eikä tietty pidäkkään kun sala seurahan se on

 60. Aaa Bee

  Ihmiset! Pitääkin muistaa se, että vaikka Junnu ja Slimmi myötäilisi näille vieraille, ei se aina tarkoita että ne oikeasti on samaa mieltä. Ihan ymmärrettävää, että tuosta haastattelusta ei tehdä sellaista jenkkilän kuulusteluhuone- tason tilannetta, jossa vieraasta yritetään saada ulos tieto hinnalla millä hyvänsä. Mitähän siitä seuraisi jos ihmisiä painostettaisiin tuolla liikaa? No ainakaan kukaan, joka tietäisi olevan mielipiteissä heitä vastassa edes vähää, ei haluaisi edes harkita paikanpäälle tulemista. :D Kun tällaisia haastatteluja tekee, täytyy osata pysyä tietyllä tavalla kultaisella keskitiellä, kuten ovat sanoneetkin, " Emme tuomitse täällä lähetyksessä ketään " . Joten jos haluaa jatkossakin nähdä erilaisia vieraita, kannattaa ymmärtää se, että sellaiset voimafantasia- haastattelut, missä aseet paukkuu kuin villissä lännessä konsanaan, ja loppuhuipennuksena haastateltava tajuaa olleensa kaikissa elämänsä asioissa väärässä, eroaa omista viroistaan / aatteistaan ja lopulta vielä päätyy osastolle, ei ole mitään kovin realistista settiä. Ymmärrettävää kyllä täysin, kun haluaisi todisteet tiskiin kaikesta paskasta mitä verhojen takana tapahtuu, mutta pitääkseen tällaista formaattia pystyssä, täytyy ajatella vähän kärsivällisemmin. :) - Piis

  1. MidnightArrow

   @LEVELI NEWS En millään ehtinyt. Ja ei ollut edes tarkoitus soittaa. Siellä oli yksi soittaja, joka sai kysyttyä muutaman hyvän kysymyksen.

  2. hessu hoponen

   @LEVELI NEWS Missasit pointin. Olet liputtanut aina sen puolesta, että moni salaliittoteoria on täyttä totta ja ollaan niitä käyty lähetyksissä läpi. Ja niinhän moni onkin, ihmisiä herää kokoajan maailman korruptioon. Tässä jaksossa vaikutit siltä, että et missään nimessä haluaisi Maurin tietävän ajatuksistasi, aivan kuin olisit hävennyt niitä. Minusta sinun olisi pitänyt tuoda tätä puolta rohkeasti esiin, jotta oltaisiin saatu kunnon keskustelua Maurin kanssa, joka ilmiselvästi ei ainakaan julkisesti myönnä näiden paikkaansapitävyyttä. Päästitte hänet liian helpolla tässä monen mielestä. Voisitte vaikka kertoa seuraavassa jaksossa oman analyysinne Maurin rehellisyydestä jaksossa. Johtiko keskustelua tarkoituksella sivuraitelle ja väistelikö mielestänne hankalampia kysymyksiä yms. Tuskin häneltä enää jälkikäteen kommenttia Julinin ulostuloon saadaan. Täytyy muistaa ensi jaksossa tuo, että lahjoitusviestillä saa kysymyksensä kuuluviin. Tämä kritiikki ei ole teitä vastaan, vaan teidän avuksi. Ottakaa siitä hyöty irti. Tsemppiä jatkoon.

  3. LEVELI NEWS

   @MidnightArrow Olisit soittanu itse!

  4. ziko6666

   Make sense! 😎👌

  5. MidnightArrow

   @LEVELI NEWS Oli kyllä tosi löysiä kysymyksiä ! Olisi luullut että parempaan pystyisi. Siellä oli yksi puhelu ja kunnon kysymys, pari. Se jäi sitten siihen. Sitä olisi kannattanut jatkaa.

 61. Informaatiovalvonta Fin

  Junnu puhunut jaksoissa paljon lääkityksestä, tuli mielen että vaihtuikohan T-lääkitys ennen lähetystä E-lääkitykseksi?En millään pahalla, koen että Junnu on loistotyyppi, mutta kun ette tehneet oikeastaan yhtään haastavaa (varsinkaan ”selkä seinää vasten”) kysymystä.Kaikki edelliset jaksonne ole yläpeukuttanut , tällä kertaa jätän vaan peukuttamatta.Tsemppiä seuraaviin jaksoihin!

  1. agibazuiba

   Jep, rohkeemmin vaan tulta päin ja kissat pöydälle

  2. J. Lake

   Juuri näin 👍

 62. t6288p25

  miks tulla lähetykseen vastaamaan kaikkeen "en tiedä"

  1. ziko6666

   Luultavasti ehkä

  2. Velmu

   vastaus on aika selvä

 63. Kari Kesonen

  Ai että, miten sakea folio-show. Ihanaa eineksentuoksuista asiantuntijuutta nollatason kokemuksella oikeasta ulkomaailmasta. Ei muuta ku verhoja tiukemmin kiinni spämmiluolissa pojat! :D

 64. Viivi

  Hyvävelikerhon eli vapaamuurarien FED : n dollarin symboliikkaa jäi tarkastelematta, sekä Vanguard ja Black rock groupin funktio. Setähän myönsi, että henkinen elämä kuuluu muurariryhmään. New age uskonto. Se sama mitä WEF kannattaa. Maailman mediaa ja taloudellista valtaa hallitsee hyvin pieni ryhmä. Nämä Suomen muurarit ovat psyop. porukkaa. Tämän vuoksi pelkopropaganda soittaa kauppojen levyt covid-19 maskipelotteista.

 65. Tubecracy

  Mauri jäi kiinni valehtelusta. Kohdassa 2:26:00 hän väittää ettei ole katsonut Juhani Julinin MOT-haastattelua vapaamuurareista, kun taas kohdassa 2:57:52 hän taisi sittenkin nähdä kyseisen haastattelun mutta ei jäänyt kuulemma kauheasti mieleen. Lähetyksessä hän itse kertoi olevansa hyvämuistinen, mutta muisti näytti usein pätkivän kun kyseltiin liikaa.

  1. Saxofonist01

   @MABUS SUBAM Ei psykopaatit ole nöyriä :)

  2. MABUS SUBAM

   @Saxofonist01 Myöskin joo, narsistia on helpompi höynäyttää mutta auta armias jos on nöyrä ja kohtelias psykopaatti. Vaikea hallita, varsinkin jos on nihilistinen.

  3. Saxofonist01

   @MABUS SUBAM Psykopaatti narsistin on helppo valehdella. Koska valhetta ei edes ole sellaisen mielessä. Ei ne sitä sen kummemmin funtsi, se vaan on niin. Valehdellaan ja luullaan että menee läpi, kun nalli napsahtaa suututaan ja hyökätään kaikin keinoin. Narsistiahan on helppo manipuloida asettumalla sen puolelle ja ylistämällä. Eivät tajua sitä, normi ihminen alkaisi epäilemään.

  4. MABUS SUBAM

   @Informaatiovalvonta Fin Valehtelu ei katso älykkyysosamäärään niin että mitä korkeampi, sen taitavampi. Pienempikin tai perus 100 ÄÖ:kin voi pyörittää sirkusta, ilman että jää kiinni koska omaa täydellisesti tunteiden hallinnan, kehonkielen manipuloinnin ja muitten ihmisten lukemisen. Paras vale on puoliksi totta ja jos muistat sen valheen yksityiskohdat, pystyt pitää illuusiota yllä, mutta valheilla on se tapa, että niistä jää kiinni. Se on vain ajan kysymys.

  5. Toni Hiltunen

   Tämä kertoo sen ilmeisesti, että älykkyyskään ei tee ihmisestä niin hyvää valehtelijaa etteikö siitä jäisi kiinni.

 66. Informaatiovalvonta Fin

  Uteliaana kysyn/ehdotan 1) Voisiko ensi jaksossa olla Mauri Tikalle julkisesti ja livenä tekemä ÄO-testi?Yli 175 tuloksen tehnyt tekee naurettavan helpolla yli 150 tuloksen 2) Kuuluuko Mauri Tikka johonkin uskonlahkoon? 3) Voisiko part II lähetyksessä yhdessä katsoa mm. Juhani Julinista kertovan videomateriaalin yhdessä ja saada kommentit?Olisi erittäin tärkeää katsoa se yhdessä, koska Mauri Tikkahan ei ole kertomansa mukaan nähnyt sitä.

  1. ziko6666

   😉👍

  2. agibazuiba

   @ziko6666 ei tietenkään voi. Mutta üün pisteet kuulemma vois laittaa, jos se vaan sopii aiheeseen. 🙃 Uuno on numero yksi! ☝️

  3. ziko6666

   Voiko Ö:n päälle laittaa Ä:n pisteet?

  4. Jay Maw

   @Tearjerker Itseänikin huvitti, kun kommenttiosio täynnä ihmisiä jotka puhuvat ÄÖ:stä. :D

  5. Tearjerker

   Se ei edelleenkään ole älykkyysösamäärä vaan se on älykkyysosamäärä eli äo.

 67. MG

  Slim millo uus leveli-studio??? Me tarvitaan se!1!1!1!!!1

 68. Lassi Rauhanen

  Totuus... jos kerta puhuu lähetyksissä korruptiota ja valehtelua vastaan, niin ei kannata bluffata. Huonoa näyttelemistä ja katsojien aliarviointia.

 69. Olli Hakala

  Ei mitään todellista avautumista, kaapista ulostuloa, pääosin valkopesua, kuten arvelin tänään kanavallani.

  1. Niko Niemi

   Mätä jakso joo

  2. C-Block

   @MABUS SUBAM Ei niin ja kirjoitin että "taitaa". Siltä on vaan alkanut tuntua, voin olla väärässä.

  3. MABUS SUBAM

   @C-Block Voi ollakin psy-oppi tai ihan kontrolloitu oppositio. Valitettavasti sinun(kaan) perustelusi väitteelle ei anna mitään konkreettista tietoa tahi todistetta. En siis kiistä mutta en ole vakuuttunut, joten aika pieneksi tämä(kin) jäi.

  4. MABUS SUBAM

   @The Huttunen Mitä sitä nyt hyvää tervaa pilaamaan kassihiellä.

  5. Tasamäki

   @Fighter87 Veikkaan, että Ollilta asia ei jäänyt tähän, vaan hän palaa omassa lähetyksessään tähän LEVELIn lähetykseen.

 70. KKona Ukko

  Saisko enemmän jaksoja spotify 🤔

 71. veltsu

  Matthew 6:22 “The light of the body is the eye: if therefore thine eye be single, thy whole body shall be full of light.” King James Version (KJV)

  1. veltsu

   miehillä ja naisilla kummallakin toimii kundalini. miehillä se vähenee liiallisella sperman kulutuksella, naisillakin vähenee, jos paneminen on sopimatonta.